Παρασκευή, Μαρτίου 6

Γ. Τράγκας: Το τέλος των ψευδαισθήσεων – Η Τουρκία τεστάρει και φθείρει τις αντιστάσεις μας στα σύνορα

Του την έφεραν του Κούλη!--Η πονηρή Ευρώπη δίνει κάποια λεφτά για να φτιάξουμε hotspot σε ευαίσθητες περιοχές-Εμείς οι Ελληνες δεν θέλουμε ούτε έναν μετανάστη ΤΕΛΟΣ !
Ελπίζω να μην αλλάξει στάση ο Μητσοτάκης. Ελπίζω να μην ανακοινώσει ότι θα φτιάξει εγκαταστάσεις με χιλιάδες επιθετικούς μουσουλμάνους στην ουδέτερη ζώνη των συνόρων ή στην ευπαθή περιοχή του Έβρου. Οι προτάσεις της κας Φον ντερ Λάιεν, υπαλλήλου της κας Μέρκελ και ορισμένων άλλων είναι δόλιες και δεν είναι ανάγκη να τρέξουμε πιο γρήγορα την κοσοβοποίηση της Θράκης.

Ήδη η κα Μέρκελ τάσσεται στο πλευρό του Ερντογάν, επικρίνει τη Δύση, κατανοεί απόλυτα την Τουρκία και ζητά ζώνη ασφαλείας στην περιοχή του Ιντλίμπ.
Θεωρεί σοβαρή την ανθρωπιστική κατάσταση των μεταναστών αλλά δεν θέλει να φτάσει ούτε ένας στη χώρα της. Ήδη ο υπουργός Εσωτερικών της Γερμανίας, ο κος Ζεεχόφερ – όπως γράφει το γερμανικό περιοδικό Stern- σε κλειστή συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του CDU, είπε προς τους Γερμανούς βουλευτές να μην λένε ότι η Γερμανία θα υποδεχτεί πρόσφυγες. Δεν είναι ανοικτά τα σύνορά μας, πρόσθεσε. Είπε ακόμη και προσέξτε τις διευκρινίσεις, ότι η Ελλάδα κάνει σημαντική δουλειά και ότι η Γερμανία θα τη στηρίξει, όπου είναι εφικτό. Προσέξτε, γιατί οι Γερμανοί με τους Τούρκους στήνουν κατάσταση πολύ σοβαρή για την Ελλάδα και κυρίως για το Αιγαίο. Εκεί είναι ο στόχος. Εκεί θα στήσουν και εκρήξεις, με εκτεταμένες συμπλοκές σε όλα τα νησιά.
Σύμφωνα με το πρακτορείο Bloomberg, η Τουρκία- σε αυτή τη φάση- σπρώχνει 130.000 παράνομους μετανάστες στην Ελλάδα, οι οποίοι στην πλειοψηφία τους είναι από το Αφγανιστάν, το Ιράν και το Πακιστάν και δεν έχουν καμία σχέση με τη Συρία.
Επίσης, με την ανοχή των Γερμανών στήνεται ένας «πόλεμος φθοράς», κατά μήκος όλων των ελληνικών χερσαίων και θαλάσσιων συνόρων. Όλη η εισβολή στα σύνορα αλλά και στα ακριτικά νησιά γίνεται με τη στήριξη του τουρκικού στρατού και της τουρκικής αστυνομίας. Ήδη στήνονται καταυλισμοί σε απόσταση εκατοντάδων μέτρων από τον ποταμό Έβρο, σε μια προσπάθεια να υπάρχει ένας πόλεμος φθοράς προς την ελληνική πλευρά, έτσι ώστε να καταβληθεί ο στρατός και οι αστυνομικές δυνάμεις. Οι τουρκικές υπηρεσίες καλούν σε ξεσηκωμό τους αλλοδαπούς που βρίσκονται στην Ελλάδα, προκειμένου να δημιουργήσουν συνθήκες πίεσης και εντός της ελληνικής επικράτειας. Είναι καιρός, να πάψουμε να έχουμε αυταπάτες για εταίρους και ευρωπαίους φίλους και να δούμε πως θα απαλλαγούμε από αυτό το καρκίνωμα. Είναι καιρός, να επαναπροωθηθούν οι μετανάστες στις πατρίδες τους ή σε τρίτες μη ευρωπαϊκές χώρες. Υπάρχουν τρόποι να γίνει αυτό, όπως υπάρχει και τρόπος να γίνει επιτέλους η νήσος Έλις και στην Ελλάδα. Ο κος Τσίπρας και άλλοι τα αποκαλούν ξερονήσια, αλλά δεν έχουν ρωτήσει ποτέ τους συμπατριώτες μας στη Μυτιλήνη, τη Χίο, τη Λέρο, τη Σάμο, πως αισθάνονται που δεν έχουν ούτε μία κράτηση το καλοκαίρι στα ξενοδοχεία τους και γκρεμίζεται η οικονομία τους, εξαιτίας των καταυλισμών. Είναι ωραίο να ζει σε καλώς κλιματιζόμενο γραφείο, να έχεις όλα τα κομφόρ, να το παίζεις ισχυρός στην εξουσία αλλά πρέπει να ρωτάς και τους άλλους δίπλα σου. Ούτε ταυτοποιούνται οι άνθρωποι που έρχονται στην Ελλάδα και αυτό είναι πολύ σοβαρό για την εθνική ασφάλεια.
Ελπίζω, ο Μητσοτάκης να μην πέσει στην παγίδα των Ευρωπαίων. Ελπίζω να μην πέσει στην παγίδα των Γερμανών. Θα οδηγηθούμε σε εθνική τραγωδία.
Ας μην έχουμε αυταπάτες. Ας μην τρέφουμε φρούδες ελπίδες ότι θα αποκτήσει διαλλακτικότητα και θα σεβαστεί το διεθνές δίκαιο και τα κυριαρχικά δικαιώματά μας η Τουρκία. Ο πόλεμος με τους γείτονες έχει ξεκινήσει. Όλες οι ενέργειές τους, παραβιάζουν τους κανόνες καλής γειτονίας και δείχνουν την επιθετικότητα του Ερντογάν.
Το πολιτικό προσωπικό που υπηρετεί εδώ και χρόνια την οικονομική κατοχή, πρέπει επιτέλους να καταλάβει ότι διχασμένο και με τηλεοπτικές συγκρούσεις στα πάνελ δεν πρόκειται να αποκρούσει την επιχείρηση εισβολής της Τουρκίας στο Αιγαίο και γενικά στα ελληνικά εδάφη. Ας μην περιμένουμε βοήθεια από την Ευρώπη μέχρι τουλάχιστον να τη δούμε. Οι Γάλλοι λένε ότι θα στείλουν δυνάμεις. Οι Αυστριακοί λένε ότι θα στείλουν δυνάμεις. Η Frontex λέει ότι θα στείλει πλωτά μέσα και ελικόπτερα. Η νέα πρόεδρος της Κομισιόν δηλώνει ότι θα δώσει για βοήθεια 700 εκατ. ευρώ, αλλά επειδή μέχρι σήμερα στραγγίζουν τα δημόσια ταμεία και τον Έλληνα φορολογούμενο ας κρατήσουμε μικρό καλάθι και ας περιοριστούμε σε αυτά που μπορούμε να κάνουμε εμείς.
Το πρώτο που πρέπει να κάνουμε είναι να μείνουμε ενωμένοι και να διατηρήσουμε αυτό το κλίμα κοινής στήριξης των ενόπλων δυνάμεων και της ελληνικής αστυνομίας. Το δεύτερο, πρέπει να αποκόψουμε όλες τις ροές προς τα νησιά μας. Ο βασικός κίνδυνος για το Αιγαίο και τα ακριτικά νησιά είναι η υπερφόρτωσή τους από μεγάλο αριθμό αγνώστου προέλευσης μεταναστών. Πρέπει να ενισχυθούν όλα τα τάγματα εθνοφυλακής και πολιτοφυλακής. Πρέπει να σταματήσουν όλες οι ύποπτες δραστηριότητες των ΜΚΟ. Οι κάτοικοι εκεί στα νησιά, έχουν ήδη αναλάβει διάφορες πρωτοβουλίες. Ο καιρός σιγά σιγά θα βελτιωθεί και πρέπει να ενταθούν τα μέτρα αναχαίτισης των χιλιάδων λαθρομεταναστών που θα στείλει η Τουρκία προς τα νησιά. Ας σταματήσουμε να το παίζουμε φιλάνθρωποι και φιλεύσπλαχνοι σε μια χώρα που έδιωξε βίαια στο εξωτερικό τα νιάτα της και εκατοντάδες χιλιάδες επιστήμονες που διέθετε. Ας πάψουμε να λέμε βλακείες και ουτοπίες, ότι μπορούμε να ζήσουμε με τους μετανάστες, να ανεχθούμε τη Σαρία και τους μιναρέδες και ότι είμαστε ανοικτή κοινωνία. Ούτε οι ΗΠΑ, ούτε η Γαλλία, ούτε η Μεγάλη Βρετανία, ούτε τα σκανδιναβικά κράτη δεν αποδέχθηκαν να γίνουν ανοικτές κοινωνίες χωρίς περιορισμούς και χωρίς να επιβάλλουν μια σειρά από δρακόντεια μέτρα. Οι ΗΠΑ αύξησαν τα μέτρα προς το Μεξικό, η Γαλλία επιβάλλει μια σειρά αυστηρούς νόμους για τους μωαμεθανούς, η Γερμανία δεν θέλει ούτε έναν μελαμψό περισσότερο από όσους έχει και γενικά η Ευρώπη αποκρούει την ιδέα να μιξάρει τον δυτικό τρόπο ζωής με εκείνο των μουσουλμάνων που κινούνται και θέλουν να εγκατασταθούν στην περιοχή της.
Ο Τσίπρας λέει ότι θα βάλει πλάτη αλλά επιτρέπει στον ΣΥΡΙΖΑ να φωνάζει ότι πρέπει να ζήσουμε μαζί με τους μετανάστες
Πέραν αυτού, για εμάς που οι εταίροι επιθυμούν τη διατήρηση των υψηλών φόρων και πλεονασμάτων, το ερώτημα είναι ένα: « που παρκάρεις όλους αυτούς που έρχονται στην Ελλάδα, όταν δεν έχεις τις απαραίτητες ασπιρίνες και τα φάρμακα για το δικό σου λαό;». «Πως συντηρείς εδώ στην ελληνική γη, τόσους ανθρώπους, όταν δεν έχεις να δώσεις δουλειές στα ελληνόπουλα και τα αναγκάζεις να φύγουν στο εξωτερικό;». Όλα αυτά που λέγονται από αριστερά χείλη, από κάποιους βολεμένους καθηγητές ή από ορισμένους διεθνιστές που εξακολουθούν να πιστεύουν στα ανοικτά σύνορα είναι πραγματικά ουτοπίες. Μπορεί να είπε ο κος Τσίπρας χθες στο Mega ότι η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ έχει δικαίωμα στην ουτοπία αλλά η πραγματικότητα είναι πολύ οδυνηρή για όλους τους νέους της Ελλάδος, που βλέπουν να σχηματίζουν ουρές οι μετανάστες στα ΑΤΜ για να πάρουν κάθε μήνα το επίδομα, ενώ εκείνοι πάνε να βγάλουν διαβατήριο για να φύγουν έξω, τις περισσότερες φορές χωρίς επιστροφή στην Αθήνα.