Κατέληξε 90χρονος που νοσηλευόταν στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαϊδας

Άλλοι δύο θάνατοι προστέθηκαν σήμερα Σάββατο 14 Μαρτίου 2020 στη λίστα των θυμάτων του κοροναϊού στη χώρα μας, μετά τον θάνατο του 66χρονου που κατέληξε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου.

Συγκεκριμένα, τα ξημερώματα έχασε τη μάχη για τη ζωή 90χρονος από τη Δαμασκηνιά Βοΐου, ο οποίος είχε προσβληθεί από τον κοροναΐο. Ο 90χρονος νοσηλευόταν στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο της Πτολεμαΐδας από την Τετάρτη 11 Μαρτίου, ενώ πριν νοσηλεύτηκε στο Νοσοκομείο Καστοριάς. Σημειώνεται, πως στο Μποδοσάκειο νοσηλεύονται επίσης δύο ακόμα συγγενείς του 90χρονου, που είναι επιβεβαιωμένα κρούσματα του κοροναϊού.
Λίγο αργότερα έγινε γνωστό, ότι κατέληξε στο Νοσοκομείου Ζακύνθου ένας 67χρονος, ο οποίος ήταν διασωληνωμένος και σε σοβαρή κατάσταση σε ειδικό θάλαμο απομόνωσης. Ο 67χρονος ήταν στο γκρουπ των προσκυνητών στους Αγίους Τόπους από την Αμαλιάδα, μαζί με τον 66χρονο που κατέληξε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου.
Αναμένεται η επίσημη επιβεβαίωση από το υπουργείο Υγείας στις ανακοινώσεις που θα γίνουν για τις εξελίξεις το μεσημέρι του Σαββάτου.