Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ξεκαθαρίζει τι συμβαίνει με την υγεία του Κώστα Φραγκολιά

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ξεκαθαρίζει τι συμβαίνει με την υγεία του Κώστα Φραγκολιά


Ο Κώστας Φραγκολιάς απουσιάζει από το Happy Day και χθες το πρωί η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε πως ο συνεργάτης της ένιωσε μία αδιαθεσία και για προληπτικούς λόγους και εξαιτίας του κορονοϊού έμεινε στο σπίτι του. Ωστόσο, όπως φαίνεται η παρεξήγηση δεν άργησε να δημιουργηθεί και το πρωί της Πέμπτης η παρουσιάστρια του Alpha, επανήλθε θέλοντας να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Και να εξηγήσει τι πραγματικά συμβαίνει με την υγεία του Φραγκολιά, ο οποίος τα μόνο συμπτώματα που έχει είναι αυτά της τροφικής δηλητηρίασης ή γαστρεντερίτιδας.

«Θέλω να πω κάτι για τον Κώστα Φραγκολιά. Επειδή έχει δημιουργηθεί μια τεράστια ιστορία και ίσως φταίω κι εγώ που δεν είπα πολλές λεπτομέρειες προστατεύοντάς τον. Ο Κώστας μας έπαθε ή τροφική δηλητηρίαση από κάτι που έφαγε ή γαστρεντερίτιδα. Το μόνο σύμπτωμα που είχε είναι αυτό που σε στέλνει στην τουαλέτα και δεν μπορείς να σηκωθείς. Καταλαβαίνετε όμως, ότι και η γαστρεντερίτιδα είναι κολλητική και είμαστε σε μια εποχή που όλοι προσέχουμε και θέλουμε να είμαστε καλά», δήλωσε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.
Και πρόσθεσε: «Το ξεκαθαρίζω ότι ο Κώστας Φραγκολιάς δεν έχει κανένα σύμπτωμα που μπορεί να σχετίζεται ή να υπάρχει υπόνοια κορονοϊού. Ανησύχησαν οι δικοί του άνθρωποι, ακόμα και η μανούλα του. Εγώ, προστατεύοντάς τον, γιατί δεν είναι κομψό να λες για έναν άντρα δύο μέτρα ότι έχει διάρροια και έχει πάρει αγκαζέ την τουαλέτα, είπα ότι είναι λίγο αρρωστούλης. Ο Κώστας είναι ήδη σήμερα πολύ καλύτερα και ήθελε να έρθει. Απλά είπαμε μία στο εκατομμύριο να μην είναι τροφική δηλητηρίαση και να έχει γαστρεντερίτιδα του είπαμε να μείνει σπίτι. Περαστικά Κώστα. Είναι μία χαρά. Καμία υπόνοια για κάτι άλλο».