Τετάρτη, Μαρτίου 11

Δεν βόσκω άλλες βουβάλες...

Δεν βόσκω άλλες βουβάλες...
Δ.Κ.
Η αγροτική μεταρρύθμιση του Υπουργείου για τους συνεταιρισμούς δεν είχε μόνο προσφυγικό - μεταναστευτικό αλλά και θέματα που βρίσκονται στην καρδιά της αγροτιάς. Γαλάζιος Βουλευτής, με καταγωγή από τη Λευκάδα άφησε εμμέσως πλην σαφώς να εννοηθεί ότι ο Υπουργός της Αγροτιάς για να είναι καλός Υπουργός πρέπει να είναι και... γελαδάρης. Για να αποδώσουμε τα του Καίσαρος τω Καίσαρι δεν απαίτησε από τον κύριο Βορίδη να ξέρει να αρμέγει.
Του συνέστησε όμως να δώσει λύση σε ένα πρόβλημα που βασανίζει τους κατοίκους της Λευκάδας και να μαζέψει τις... απροστάτευτες αγελάδες οι οποίες έχουν γίνει ο φόβος και ο τρόμος της περιοχής.
Σύμφωνα με τον Βουλευτή Θανάση Καββαδά ανά πάσα στιγμή μπορούν να μπουν σε χωράφια, σπίτια και οι νησιώτες δεν ξέρουν τι θα βρουν, τι τους ξημερώνει. Βέβαια έθιξε και το θέμα των οδηγών οι οποίοι κινδυνεύουν κάθε λίγο και λιγάκι να βρεθούν αντιμέτωποι στα μισά του δρόμου με ένα μοσχάρι και στην καλύτερη των περιπτώσεων αν δεν γίνει ατύχημα να πρέπει να περιμένουν αρκετά μέχρι να αποχωρήσουν... οικειοθελώς τα... βόδια από το οδόστρωμα.
Ινδία γίναμε! Ο Βουλευτής ζήτησε και μία τελευταία χάρη από τον κύριο Βορίδη. Μόλις μαζέψει τις γελάδες να φέρει και μία ρύθμιση για την αναισθητοποίηση των παραγωγικών ζώων. «Θα σας ευγνωμονεί ένα νησί αν φέρετε τη διάταξη αυτή», κατέληξε ο Βουλευτής.
Βόσκεις ή δεν βόσκεις άλλες γελάδες κύριε Βορίδη μου; Με σήμα την αγελαδίτσα ας κάνουμε και καμιά δουλίτσα.zougla.gr