Σάββατο, Μαρτίου 7

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη ΤΩΡΑ ειναι μια εθνική κυβέρνηση. Δεν βλέπουμε παρά μόνον τον ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ. Ας κοιτάξει να καθαγιαστεί κι αυτός απ’ τα ανομήματα του «δέντρου» του. ΣΤΟ ΨΑΧΝΟ

evros
Αυτές τις πολύ επικίνδυνες ώρες για την Ελλάδα, ώρες ζωής ή θανάτου, δεν μπορεί και δεν έχει δικαίωμα ουδείς Έλληνας πατριώτης που αγαπάει την Ελλάδα, να σκεφτεί κομματικές σημαίες και λάβαρα, κομματικές αντιπαραθέσεις ή υστεροβουλίες.
Τώρα μόνον ένα συμφέρον προέχει: Το εθνικό. Ακόμα και αν χρειαστεί να ρίξουμε στο ΨΑΧΝΟ.
Τις ώρες αυτές, συμπαραττασσόμαστε με τον ελληνικό εσωτερικό
αντιστασιακό αγώνα αλλά και με τον κατά μέτωπο ΠΟΛΕΜΟ, με κάθε μέσον, κατά του Τούρκου που σήκωσε τα μπαϊράκια για να μας σκλαβώσει στέλνοντας το κάθε κατακάθι, στον Έβρο και στα νησιά για να μας πάρει εθνικά εδάφη.
Έχουμε πόλεμο. Και στον πόλεμο , πολεμάμε. Ο καθένας από τη θέση του, ο καθένας με τον τρόπο του: Άλλοι πυροβολώντας, άλλοι βοηθώντας τους στρατιώτες και τους χωροφύλακες και άλλοι στην πρώτη γραμμή του πολέμου, καλύπτοντας τα γεγονότα της φωτιάς.
Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ που έχει αποδείξει ότι σκέφτεται μόνον το καλό της Ελλάδος, στέκεται εδώ και 72 ώρες με τους δημοσιογράφους του και με ένα ικανό δίκτυο συμπατριωτών που μας στέλουν υλικό από τα σύνορά μας, στο πλευρό του εθνικού συμφέροντος.
Ας κοιτάξει ο Μητσοτάκης και ο κάθε Μητσοτάκης, όχι την Χάγη, όχι τους τουρκόδουλους του ΕΛΙΑΜΕΠ, όχι τους τουρκοφονιάδες του μειοδοτικού- πρακτόρικου μετώπου της Πέμπτης Φάλαγγας, αλλά την πατρίδα.
Αν τα βγάλει πέρα και δείξει εθνική μετωπίδα, θα είμαστε -προς το παρόν- συμμαχητές. Αν κοιτάξει την προδοσία, θα τον ρίξουμε.
Απλά και ξεκάθαρα.
Στο μέτωπο 3 συνάδερφοι δικοί μας παρακολουθούν τα γεγονότα και άλλοι 203 πατριώτες στέλνουν υλικό.
Όποιοι πατριώτες θέλουν να βοηθήσουν, συνεχίζουν να στέλνουν υλικό στα email μας και στο facebook των σελίδων μας ή επικοινωνούν όλο το 24ωρο στα τηλέφωνα καταγγελλιών. 
Σ.Χ

 makeleio.gr