Δευτέρα, Μαρτίου 16

Αλυχτούν τα «σκυλιά» της Αριστεράς --ΑΓΡΙΑ ΑΛΟΓΑ ΠΟΥ ΧΛΙΜΙΝΤΡΙΖΟΥΝ....


Μετά από τη διακυβέρνηση της Πατρίδας μας από το ΣΥΡΙΖΑ, με τους αλλαξοπιστήσαντες (πολιτικά) ΑΝΕΛ, αποδεικνύεται πως τα “αιμοβόρα σκυλιά” που αλυχτούν νυχθημερόν βρίσκονται εκεί, στη ριζοσπαστική αριστερά!






Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Κατά το παρελθόν ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είχε διατυπώσει τις διεθνιστικές απόψεις του περί των ανοικτών χερσαίων συνόρων μας και ταυτόχρονα είχε αμφισβητήσει την ύπαρξη και των θαλασσίων συνόρων μας!
Επανειλημμένως, κορυφαία στελέχη του κόμματος των εθνομηδενιστών και των διεθνιστών του ΣΥΡΙΖΑ είχαν ασπασθεί τις θέσεις του αρχηγού και ήταν αυτές οι αντεθνικές θέσεις, κορυφαία όπλα του “αριστερού” οπλοστασίου τους! 
Αντιλήψεις και πολιτικές θέσεις, όπως ακριβώς διατυπώθηκαν προσφάτως από τη νεολαία των διεθνιστών και υπέρ των μεταναστευτικών ροών στην Πατρίδα και των ανοικτών συνόρων!
Ενδεικτικά, θα ήθελαν να σας θυμίσω – μια από τις πολλές αναφορές του παρελθόντος – τα όσα δηλαδή, είχε πει σε συνέντευξη Τύπου που είχε δώσει ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στο Βελλίδειο συνεδριακό κέντρο της Θεσσαλονίκης τον Σεπτέμβριο του 2015, για τα σύνορα της Πατρίδος μας! 

Είχε πει συγκεκριμένα:
«…Βρήκαμε ένα θέμα που θα έλεγε κανείς ότι έχει παγκόσμιες διαστάσεις. Αφορά την Ελλάδα και δεν είναι ευρωπαϊκό, είναι παγκόσμιο. Και αντί να κάτσουν να απολογηθούν (σ.σ. της ΝΔ), ενώ βλέπανε πως θα έρχονταν τα κύματα των προσφύγων, μας κάνανε κριτική, ότι δήθεν ανοίξαμε τα σύνορα! Ποια σύνορα; Έχει σύνορα η θάλασσα και δεν το ξέραμε;»!
Ο Αλέξης Τσίπρας των ανοικτών και εσχάτως των κλειστών συνόρων…


Ωστόσο, επειδή δεν κοστίζει τίποτε σε έναν πολιτικάντη “αριστερό” να αλλάζει τις πολιτικές του θέσεις κατά το δοκούν, ο πρώην Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, επειδή διαπίστωσε ότι η σθεναρή απόφαση της κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη να κλείσει ολοσχερώς τα σύνορα από το μεσημέρι της 28ης Φεβρουαρίου 2020 στον Έβρο και στα νησιά του Αιγαίου μας – έστω και με μεγάλη καθυστέρηση – στις μεταναστευτικές ροές του Ρ. Τ. Ερντογάν, τον “απογείωσε” στον λαό, αποφάσισε να αλλάξει ριζικά τις θέσεις του! 

Προφανώς επηρεασμένος και από την τελευταία δημοσκόπηση που είδε το φως της δημοσιότητας, όπου το 90% του λαού μας συμφωνεί με το ολοσχερές σφράγισμα των συνόρων μας! 

Χερσαίων και θαλασσίων!
Έτσι σε τηλεοπτική του εμφάνιση ο Αλέξης Τσίπρας, προ του κινδύνου να εξαφανιστεί πολιτικά, και μπρος στην κριτική που δεχόταν από το κεντροαριστερό ρεύμα του ΣΥΡΙΖΑ (εκεί που επιθυμεί να οδηγήσει το ΣΥΡΙΖΑ στο προσεχές Συνέδριο, δηλαδή στην κεντροαριστερά), στις 3 Μαρτίου 2020 μας “αποκάλυψε” πως είναι δυνατόν “ο Μανωλιός να βάζει τα ρούχα του αλλιώς”:
«Από τη στιγμή που υπάρχει η απόπειρα μαζικής εισροής στη χώρα σωστά κλείνουν τα σύνορα»!


Και το ερώτημα που πλανάται, είναι αν στην διακυβέρνηση της χώρας από τον ίδιο στα τεσσερσήμισι χρόνια, δεν υπήρχε μαζική εισροή παράνομων μεταναστών που “κατέλαβαν” τα νησιά του ΒΑ Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα; 

Τι έπραξε εκείνος και το κόμμα του; 

Υποδέχονταν με ανοικτές τις αγκάλες όλους τους παράνομους μετανάστες στα νησιά μας, με τα φερέφωνά τους, τις άνευ ονόματος ΜΚΟ και τις εισαγόμενες Χολιγουντιανές Νεοταξίτισες, όπως η Σούζαν Σάραντον και η Αντζελίνα Τζολί, που διευκόλυναν το έργο του Τούρκου Σουλτάνου;
Τα ορφανά του Στάλιν και του Λένιν…
Αλλά στερνή μου γνώση, να σε είχα πρώτα! 
Αφού ο Αλέξης Τσίπρας προσπάθησε να περιφρουρήσει τα νότα του από το κεντροαριστερό ρεύμα του κόμματος (κυρίως τους δεκάδες Πασόκους που έχουν εισχωρήσει στο ΣΥΡΙΖΑ), του βγήκαν από τα αριστερά οι ακροαριστεροί του κόμματός του, τα λεγόμενα ορφανά του Στάλιν και του Λένιν, που δεν θέλουν να αποδεχτούν τις νέες πολιτικές συγκλήσεις προς την κεντροαριστερά του Αλέξη Τσίπρα!
Όπως ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Βαρεμένος, ο οποίος την συμπόρευση όλων των κατοίκων του Έβρου μας με τον Στρατό, την Αστυνομία και τη Συνοροφυλακή, μπροστά στον Τούρκο εχθρό την είδε αλλιώς! Εκστόμισε ότι πιο χυδαίο, ότι πιο ιδεοληπτικό, ότι πιο αντεθνικό:

«Οι Εβρίτες βγήκαν με καραμπίνες για να προστατεύσουν τις παράνομες βίλες τους»!


Αλλά να ήταν μόνο αυτός;


Ο Δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος (που υποστηρίχτηκε από το ΣΥΡΙΖΑ και τον ΑΝΤΑΡΣΥΑ, αλλά στη δεύτερη εκλογική Κυριακή κι από κάποιους γιαλαντζί δεξιούς συνδυασμούς), ο οποίος στην παρέλαση των μαθητών την ημέρα της 28ης Οκτωβρίου στο Χαλάνδρι, έβαλε να ηχήσουν από τα μεγάφωνα εκτός από τα εορταστικά εμβατήρια του “Όχι” και τον ύμνο του ΕΑΜ, αντιλήφθηκε το καθολικό υποστηρικτικό κλίμα του λαού μας στον Έβρο, προς την απόφαση της κυβέρνησης στο σφράγισμα των συνόρων μας ως εξής, όπως έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης:
«Η γραμμή χαράχτηκε, ο καθένας στο πόστο του: ή με τους ανθρώπους ή με τους Ναζήδες»!


Επίσης μια απίστευτη δήλωση έκανε και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώτα Πούλου! 

Την είχατε ακούσει ποτέ; Ε… τώρα την μάθατε, όπως την έμαθα κι εγώ!

Σε τηλεοπτική της συνέντευξη λοιπόν, προέτρεψε τους Έλληνες πολίτες να μην συνδράμουν με υλική βοήθεια τον Στρατό μας και την ΕΛΑΣ στον Έβρο, γιατί, άκουσον – άκουσον, “ξυπνάει το φίδι του εθνικισμού”!

Να μην ξεχάσω την κυρία Ραλλία Χρηστίδου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και όπως μου είπαν, πρώην τραγουδίστρια! 

Η κυρία αυτή μέσω του face book αναπαρήγαγε τα fake news του Τούρκου Σουλτάνου περί νεκρού μετανάστη στον Έβρο! 

Μια ψεύτικη είδηση που υιοθέτησαν τα τουρκικά ΜΜΕ και που η ελληνική κυβέρνηση διάψευσε από την πρώτη στιγμή παραγωγής της:

«Η είδηση για το θάνατο 22χρονου Σύριου πρόσφυγα στα ελληνικά σύνορα του Έβρου, είναι άλλη μια απόδειξη για τους τραγικά επικίνδυνους και ανεύθυνους χειρισμούς της κυβέρνησης της ΝΔ στο προσφυγικό»!

Στο ίδιο μήκος κύματος έχουν ταχτεί και άλλοι Συριζαίοι, όπως και όλα τα ΜΜΕ που υποστηρίζουν το ΣΥΡΙΖΑ! 

Έχουν στρατευτεί σε ένα όργιο παραπληροφόρησης των αναγνωστών τους, στην ουσία αναπαράγοντας τις κατασκευασμένες ψεύτικες ειδήσεις από την πλευρά της Τουρκίας!


Ο Πολάκης είναι, αφήστε τον…


Αλλά σε αυτές τις ημέρες αντιμετωπίζουμε και την πανδημία του κορωνοϊού! 

Έτσι, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας της κυβερνήσεως των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ Παύλος Πολάκης – άθεος γαρ – βρήκε την ευκαιρία να ρίξει την χολή του προς την Ορθοδοξία! 

Μιλώντας στη Βουλή, χαρακτήρισε ως “Χριστιανοταλιμπανισμό” το γεγονός πως συνεχίζεται στις εκκλησίες μας να γίνεται το Μυστήριο της Αγίας Μετάληψης!


Ωστόσο δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ανησυχεί τόσο ο κ. Πολάκης; 

Νοιάζεται για τον λαό ή για τον εαυτό του; 

Για τον λαό, το λένε τα πεπραγμένα του, αν νοιάστηκε ή όχι, στα τόσα χρόνια της κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ως αναπληρωτής υπουργός Υγείας! 

Για τον εαυτό του, δεν πρέπει να ανησυχεί, αφού δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση να δεχτεί στα σωθικά του το Σώμα και Αίμα του Χριστού μας!

Άρα προς τι τόσο κλάμα και οδυρμός;


Η παραχάραξη της ιστορίας στην μεταπολιτευτική Ελλάδα…



Αλλά τι τα θες, τι τα γυρεύεις; Αυτοί πάντα αλυχτούσαν σαν σκυλιά κατά της Ελλάδος! 

Όπως την εποχή του Συμμοριτοπόλεμου, όταν οι πρόγονοί τους έστρεψαν τα όπλα κατά της Πατρίδος! 

Μια Πατρίδα που έβγαινε από τον πόλεμο κατά του φασιστικού Άξονα και εκείνοι δεν έχασαν την ευκαιρία να την διχάσουν και να την δηλητηριάσουν! Σηκώνοντας τα όπλα κατά των στρατευμάτων και της επίσημης κυβέρνησης της χώρας! 

Ως συμμορίτες σε μάχιμες αντάρτικες ομάδες, ως ληστρικές συμμορίες! 

Που δεν δίστασαν στα ειδεχθή εγκλήματά τους να συμπεριλάβουν και παιδομαζώματα, με σκοπό να τα αφομοιώσουν προς την μητέρα πατρίδα τους, τη Μόσχα! 

Αυτοί οι Κομμουνιστοσυμμορίτες, στα χρόνια της Μεταπολιτευτικής Ελλάδος, το 1989 με τον Ν.1863/ΦΕΚ 204.Α΄/18-9-1989 σχετικό με την “Άρση των συνεπειών του εμφυλίου πολέμου 1944/1949”, μετονομάστηκαν σε “Δημοκρατικός Στρατός Ελλάδος (ΔΣΕ)” και ο συμμοριτοπόλεμος κατά της Πατρίδος, σε Εμφύλιο Πόλεμο! 

Και αυτή την τερατώδη αλλοίωση της ιστορίας την πραγματοποίησαν πολιτικοί ανήκοντες στην “δεξιά”! Γιατί τότε δεν είχε ακόμη κυβερνήσει η “αριστερά” την Ελλάδα και η “δεξιά” στο σύνολό της ήταν εργαλειοθήκη της πολιτικής ατζέντας της “αριστεράς”!

Αλλά ας δούμε τι έλεγε αυτός ο Νόμος στο πρώτο του άρθρο:

1.Η περίοδος από την αποχώρηση των Στρατευμάτων κατοχής μέχρι, 31.12.1949 αναγνωρίζεται ως “περίοδος εμφυλίου πολέμου”.

2.Όπου στην κείμενη νομοθεσία αναφέρεται ο όρος “συμμοριτοπόλεμος” αντικαθίσταται με τον όρο “εμφύλιος πόλεμος” και όπου “συμμορίτες” με τον όρο “Δημοκρατικός Στρατός”.

3.Διατάξεις, συντακτικών πράξεων, ψηφισμάτων, νόμων, δ/των, και υπουργικών αποφάσεων, που είναι αντίθετες με τις διατάξεις του παρόντος καταργούνται.


Αλυχτούν νυχθημερόν τα σκυλιά του ΣΥΡΙΖΑ…


Έτσι, μπορεί ο Αλέξης Τσίπρας στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ τον Σεπτέμβριο του 2016, να κατηγόρησε για πολλά και διάφορα τον Κυριάκο Μητσοτάκη και το κόμμα της ΝΔ, ωστόσο κρατώ από εκείνη την ομιλία και σημειώνω ιδιαίτερα το εξής απόσπασμα:

«Το καραβάνι προχωρά, τα σκυλιά μπορεί να αλυχτούν, αλλά δεν έχουν πια δόντια να δαγκώσουν»!

Μετά από τη διακυβέρνηση της Πατρίδας μας από το ΣΥΡΙΖΑ, με τους αλλαξοπιστήσαντες (πολιτικά) ΑΝΕΛ, αποδεικνύεται πως τα “αιμοβόρα σκυλιά” που αλυχτούν νυχθημερόν βρίσκονται εκεί, στη ριζοσπαστική αριστερά!


Πηγή

 https://attikanea.blogspot.com/2020/03/blog-post_656.html