Παρασκευή, Μαρτίου 27

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΙ, Ε; JEFFREY: Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΙΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!

Τυχαίο; Δε νομίζουμε!
Εμείς –κατά τους συστημικούς- είμαστε «συνωμοσιολόγοι», «ψεκασμένοι» και τα λοιπά. Ένας δικός τους όμως αποκαλύπτει το σχέδιο των σκοτεινών δυνάμεων που διέσπειραν τον ιό στον κόσμο, να τον χρησιμοποιήσουν ως άλλοθι για την επιβολή μιας παγκόσμιας διακυβέρνησης, που θα μας… προστατεύει από πάσαν νόσον και…!
Κι αυτός είναι ο Jeffrey, που αποδεικνύεται… μαρτυριάρης! Ιδού το επίμαχο σημείο του μηνύματός του για την 25η Μαρτίου:

«… Τα μαθήματα της μεγάλης οικονομικής κρίσης του 2008, ας γίνουν διδάγματα και ας μας οδηγήσουν πανευρωπαϊκά στις δέουσες επιλογές και αποφάσεις, βάζοντας αυτήν τη φορά, πρώτα τον πολίτη.
Η επόμενη ημέρα, η νέα πραγματικότητα, απαιτεί νέα μέσα, εργαλεία, διαδικασίες, ιδέες, για να αντιμετωπίσουμε τις μεγάλες προκλήσεις του μέλλοντός μας, στον κόσμο, την Ευρώπη, την Ελλάδα.
Η πανδημία του κορωνοϊού ανέδειξε την ανάγκη μιας παγκόσμιας δημοκρατικής διακυβέρνησης».
Και δεν του… ξέφυγε, καθώς είναι η δεύτερη παρόμοια τοποθέτηση που έχει κάνει τις τελευταίες ημέρες. Ιδού τι είχε γράψει προ εβδομάδος περίπου σε γραπτή δήλωσή του που αναρτήθηκε στο Facebook και στην προσωπική του ιστοσελίδα:
«… Ήδη αποδεικνύεται η σημασία της επένδυσης στη δημόσια υγεία, η ανάγκη πρόνοιας για τους πιο ευάλωτους, η αξία ενός αποτελεσματικού επιτελικού κράτους, αλλά και μια νέα, δημοκρατική, συνεργατική και αλληλέγγυα σχέση πολίτη – παγκόσμιας διακυβέρνησης».
Τέλος, θα θυμίσουμε ότι ο εν λόγω πολιτικός, που δεν είναι τυχαίο πρόσωπο, ήταν ο πρώτος Έλληνας πολιτικός που μίλησε δημοσίως για την «ανάγκη παγκόσμιας διακυβέρνησης». Ήταν 29 Απριλίου του 2010, στο συνέδριο του «Economist», όπου ανέφερε πως «χρειαζόμαστε παγκόσμια διακυβέρνηση, παγκόσμια οικονομική διακυβέρνηση, και την χρειαζόμαστε γρήγορα!».
Τυχαίο; Δε νομίζουμε!