Πέμπτη, Μαρτίου 5

Δεν είναι oι νησιώτες αναρχομπάχαλοι που κάνουν επαναστατική γυμναστική με τα λεφτά του μπαμπά

ΘάνοςΤζήμερος-Είμαι στο πλευρό τους

Η ΝΔ εξελέγη με την υπόσχεση να σφραγίσει τα σύνορα. Δεν το έκανε. Από ανετοιμότητα, από ανεντιμότητα, από ανικανότητα; Αδιάφορον. Δεν το έκανε κι αυτό είναι το μόνο που μετράει.
του Θάνου Τζήμερου [FB]
Κι όχι μόνο δεν το έκανε αλλά επιτάσσει (στην ουσία δημεύει διότι ποιος πιστεύει ότι η εισβολή θα σταματήσει σε 2 χρόνια;) περιουσίες Ελλήνων για να τις προσφέρει στους λαθροεισβολείς που κατά σύμπτωση είναι κατά 99,9% μουσουλμάνοι.

Τι πρέπει λοιπόν να κάνει ο πολίτης; Να υποταχθεί σε αποφάσεις αντιδιαμετρικά αντίθετες με τις προεκλογικές “δεσμεύσεις” της ΝΔ; Να συναινέσει στην εξαπάτησή του; Στην εξόντωση του έθνους; Εσύ τι θα έκανες αν έχοντας υποστεί επί 5 χρόνια τουλάχιστον αυτή την τερατώδη υποβάθμιση της ζωής σου, όπως οι κάτοικοι των νησιών, έβλεπες τη νέα κυβέρνηση (με 6 μήνες καθυστέρηση!) να επιτάσσει την περιουσία σου, δήθεν για να λύσει το πρόβλημα, επιδεινώνοντάς το; Είναι εύκολο από το πληκτρολόγιο και με τον αχνιστό καφέ δίπλα να λες “κατακρίνω” τους κατοίκους για την επίθεση.
Λυπάμαι, δεν κατακρίνω. Δεν ήταν επίθεση – ήταν άμυνα. Δεν είναι οι Χιώτες, οι Σαμιώτες, οι Μυτιληνιοί, αναρχομπάχαλοι που κάνουν την επαναστατική τους γυμναστική με τα λεφτά του μπαμπά. Είναι νοικοκύρηδες που έχουν δει τις ζωές τους να διαλύονται επειδή οι εθνοπροδότες του ΣΥΡΙΖΑ αρχικώς και οι ασπόνδυλοι της ΝΔ στη συνέχεια, προσκυνάν τις λέμβους των εισβολέων – μπολιαστών αντί να τις στείλουν με μεταβολή από κει πούρθαν. Είναι ακρίτες που “όρισαν και φυλάγουν Θερμοπύλες” αλλά βλέπουν την Ελληνική κυβέρνηση να επιτίθεται εναντίον τους, για να διευκολύνει τον εισβολέα!
Για να εκλεγεί ο Κυριάκος υποσχέθηκε μηδενική ανοχή στην παραβατικότητα. Αυτό ισχύει μόνο για τα Εξάρχεια; Δεν είναι παραβατικότητα η παράνομη είσοδος στη χώρα; Δεν προβλέπει η νομοθεσία (Ν. 3907/2011) σύλληψη του παρανόμως εισερχόμενου; Δεν προβλέπει προφυλάκισή του; Δεν προβλέπει δίκη, καταδίκη, έκτιση ποινής και απέλαση; Πότε εφαρμόστηκε αυτό; Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα είναι και κόκκινα και πράσινα και μπλε και μαύρα. Ο κόσμος μπούχτισε στο ψέμα και ξεσηκώνεται. Και πολύ άργησε. Όσο τα κόμματα μπορούν ατιμωρητί να υπόσχονται, να υφαρπάσσουν την ψήφο σου και να μην πράττουν, η σχέση Πολιτείας-Πολίτη έχει ήδη διαρραγεί, με ΕΥΘΥΝΗ της Πολιτείας. Από κει κι ύστερα ο Αλλάχ να βάλει το χέρι του.kourdistoportocali.com