Κυριακή, Μαρτίου 1

“Κόλαση”! Αμαρτωλή καλόγρια από την εκκλησία των Μορμόνων σε ταινίες… πορνό και μοντέλο του Penthouse! Οι καταπιέσεις που οδήγησαν στην επανάσταση!

addie_andrews_-696x375-1-300x162-1
Μπορεί να… έχασε την πίστη της, όμως η ίδια κέρδισε ένα σωρό πιστούς ακόλουθους με την μετέπειτα καριέρα της. Ο λόγος για την Addie Andrews, μια 30χρονη πορνοστάρ, της οποίας το σημερινό lifestyle δεν θυμίζει σε τίποτα (τουλάχιστον
επιφανειακά) την προηγούμενη ζωή της ως ταπεινής «ιεραποστόλου» της εκκλησίας των Μορμόνων (Επίσημη ονομασία, Εκκλησία του Ιησού Χριστού των Αγίων των Τελευταίων Ημερών).

Η εντυπωσιακή ξανθιά, που πρόσφατα αναδείχθηκε «Pet of the Month» του περιοδικού Penthouse, μίλησε για τους λόγους που την τράβηξαν στην εκκλησία των Μορμόνων και εκείνους που την έκαναν να την εγκαταλείψει και να στραφεί στη βιομηχανία ερωτικών ταινιών.



Η Addie Andrews μεγάλωσε σε μια μικρή πόλη των Βορειοδυτικών ΗΠΑ με «περιορισμένες ελευθερίες». Οι θρήσκοι γονείς της ήταν αρκετά αυστηροί, όμως της επέτρεψαν να διαλέξει η ίδια τη θρησκεία της επιλογής της. Όταν έκλεισε τα 17, επέλεξε να γίνει μέλος της Εκκλησίας του Ιησού Χριστού των Αγίων των Τελευταίων Ημερών.

«Με καλωσόρισαν στους κόλπους τους, ήταν πολυ καλοί μαζί μου» θυμάται σήμερα η ξανθιά καλλονή που, όταν έγινε μέλος της εκκλησίας με τους αυστηρούς κανόνες για το προγαμιαίο σεξ, είχε κάνει μόνο μια φορά έρωτα στη ζωή της. Η ένταξή της στους κόλπους των Μορμόνων σήμαινε ότι θα έπρεπε να συμμορφωθεί πλήρως με αυτόν τον κανόνα, όπως και με τους υπόλοιπους.


«Το πρόβλημα δεν είναι απλά ότι το προγαμιαίο σεξ απαγορεύεται. Το θεωρούν πολύ σοβαρή αμαρτία και κάτι για το οποίο πρέπει να ντρέπεσαι. Όσο πιο βαθιά γινόταν η ενασχόλησή μου με την θρησκεία, τόσο πιο πολύ απομακρυνόμουν από τον αληθινό μου εαυτό», αναφέρει η εντυπωσιακή 30χρονη.

Όντας ενεργό μέλος της Εκκλησίας, η νεαρή συμμετείχε και σε ιεραποστολές. Για 18 μήνες, γυρνούσε τις διάφορες πολιτείες των ΗΠΑ, συστήνοντας ανθρώπους στη θρησκεία της. Η επόμενη φορά που έκανε σεξ ήταν στα 26 της χρόνια. «Ήμουν πολύ καταπιεσμένη σεξουαλικά. Ουσιαστικά, είσαι σαν μία καλόγρια, απόλυτα αφοσιωμένη στη θρησκεία για εκείνο το διάστημα της ζωής σου», θυμάται σήμερα.
Οι περιορισμοί όμως δεν ήταν μόνο σεξουαλικοί. Άλλου είδους απαγορεύσεις είχαν μπει για τα καλά στη ζωή της. Τα Σάββατα δεν μπορούσε πια να βλέπει ταινίες με την οικογένειά της, ενώ το φόρεμα της παρανύφου για τον γάμο της αδελφής της κρίθηκε ανάρμοστο, με αποτέλεσμα η ίδια να παραδώσει τελικά τη θέση της σε μια άλλη κοπέλα. Σιγά σιγά, όλες αυτές οι απαγορεύσεις άρχισαν να την καταπιέζουν και η Addie άρχισε να νοσταλγεί την προηγούμενη ζωή της, με το τραγούδι, τον χορό και την ξεγνοιασιά.

Δύο χρόνια αφότου ξεκίνησε ξανά να έχει ερωτική ζωή, δηλ. το 2017 (όταν πια ήταν 28 ετών) σταμάτησε τελείως να πηγαίνει στην Εκκλησία. Την επόμενη χρονιά μετακόμισε στην Καλιφόρνια για να γίνει ηθοποιός, όμως παρά το γεγονός ότι είχε αποφοιτήσει από το Πανεπιστήμιο Brigham Young δεν μπορούσε καν να βρει δουλειά ως σερβιτόρα. Έτσι δοκίμασε την τύχη της ως «εξωτική χορεύτρια».


«Εκείνη την περίοδο άρχισαν να με προσεγγίζουν ατζέντηδες από τον χώρο του πορνό», λέει η ξανθιά καλλονή, που σήμερα έχει πάνω από 70.000 ακόλουθους στο Instagram. Τον περασμένο Ιανουάριο, η Andrews ξεκίνησε τη συνεργασία με τον τωρινό της ατζέντη, που «απογείωσε» την καριέρα της στον χώρο της βιομηχανίας ενηλίκων.
Όσο για την οικογένειά της, η ίδια υποστηρίζει ότι έχουν αποδεχτεί πια το νέο της lifestyle. «Ήξερα ότι αρχικά θα σοκάρονταν όταν τους μιλούσα για τις ερωτικές ταινίες», σημειώνει, προσθέτοντας ότι έχουν δείξει αρκετή ανοχή, παρά το γεγονός ότι αρνούνται να συζητήσουν εκτενώς το θέμα. Πάντως ο αδελφός της την έχει διαβεβαιώσει ότι συμφωνεί με τις επιλογές της αφού «δείχνει πιο ευτυχισμένη από ποτέ».