Τετάρτη, Μαρτίου 11

ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΟ STAR! ΣΟΒΑΡΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ: ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΠΟΛΟΥ – ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

sinora
Ένα σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε στον Έβρο πριν λίγα 24ωρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, Τούρκος πυροβόλησε προς την ελληνική πλευρά αποδεικνύοντας ακόμα μία φορά ότι η τουρκική πλευρά επιδιώκουν να προκαλέσουν θερμό επεισόδιο.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Λάμπρου Δεμερτζή
για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, οι Τούρκοι βλέποντας ότι οι μετανάστες δεν ικανοποιούν τα παιχνίδια του Ερντογάν, πυροβόλησαν εναντίον ελληνικής περιπόλου.
Όλα συνέβησαν στον ποταμό του Έβρου, όταν οι Τούρκοι κομμάντος πυροβόλησαν σε ευθεία βολή και όχι στον αέρα, εναντίον των Ελλήνων που έκαναν περιπολία, όπως επιβεβαίωσαν οι αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις έμπειρων αξιωματικών, η πράξη αυτή των Τούρκων αποδεικνύει ότι ήθελαν νεκρό αξιωματικό της ελληνικής αστυνομίας ή στρατού. Η ελληνική πλευρά, ωστόσο, έδειξε ψυχραιμία και δεν προκάλεσαν ένταση που θα μπορούσαν να προκαλέσουν μεγάλη ένταση στην περιοχή.
Ο υβριδικός »πόλεμος» που βρίσκεται σε εξέλιξη από τον Ρ. Τ. Ερντογάν δεν του βγαίνει, καθώς η Ελλάδα »απαντάει» με όλα τα μέσα!