Τετάρτη, Μαρτίου 25

Το ειδύλλιο ανάμεσα στον Ηλία Μπόγδανο και την Τάνια Μπρεάζου, στα γυρίσματα του «YFSF»

Έρωτας φαίνεται ότι προέκυψε στο show μεταμορφώσεων «Your Face Sounds Familiar» του ΑΝΤ1. Ο Ηλίας Μπόγδανος και η Τάνια Μπρεάζου, που συμμετέχουν αμφότεροι στο παιχνίδι, λέγεται ότι είναι μαζί το τελευταίο διάστημα. Γνωρίστηκαν στο πλατό, ήρθαν κοντά και εδώ και λίγες εβδομάδες έχουν ξεκινήσει μία όμορφη σχέση. Μάλιστα, όπως αποκαλύφτηκε
στο «Πρωινό», «το πάθος είναι άσβεστο», ενώ πέρασαν και το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας μαζί στο Λουτράκι με μεγάλη παρέα.

Αυτό το τελευταίο το… πρόδωσε και η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης, οι οποίοι ήταν μεταξύ των μελών της εν λόγω παρέας και ανέβασαν αναμνηστικές φωτογραφίες στο Ιnstagram τους. Σ’ αυτές ποζάρουν όλοι μαζί: ο Σάκης με τη Χριστίνα, ο Γιώργος Λιανός με τη σύντροφό του Κωνσταντίνα Καραλέξη, η Κλέλια Ανδριολάτου και ο Ηλίας Μπόγδανος με την Τάνια Μπρεάζου.

Παρόλα αυτά στα μέσα Φεβρουαρίου ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Inco δήλωσε σε συνέντευξή του «single και χαρούμενος». Επομένως το ειδύλλιο δημιουργήθηκε αργότερα ή ήθελε να το κρατήσει κρυφό. Άλλωστε, δεν έχει γίνει γνωστή και κάποια σχέση του στο παρελθόν.

Η Τάνια Μπρεάζου, από την πλευρά της, σε πρόσφατες δηλώσεις της τόνισε ότι «δεν θέλει σχέση». Ομως η ίδια έχει απασχολήσει στο παρελθόν τα media με την προσωπική της ζωή, καθώς αμέσως μετά τη συμμετοχή της στο «X-Factor», το 2016, έγινε ζευγάρι με τον συμπαίκτη της στο talent show Αρίωνα Αβατάγγελο, με τον οποίο συνεργάστηκε στενά, ενώ λίγους μήνες μετά αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Τώρα η ιστορία επαναλαμβάνεται και, όπως φημολογείται, ξανάγινε ζευγάρι με συμπαίκτη της, με τον οποίο ταιριάζουν πολύ.
ΠΗΓΗ-