Νέες δηλώσεις από Μ.Γκέιτς εν είδει «πλανητάρχη»: Μίλησε για «πανδημία Νο 1» και για «πόνο στα επόμενα χρόνια»!

ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΧΡΟΝΙΑ...ΠΕΡΑΣΑΝ !
Σε νέες...  παραληρηματικού χαρακτήρα δηλώσεις προχώρησε ο γνωστός δισεκατομμυριούχος Μπιλ Γκέιτς αναφορικά με την πανδημία του κορωνοϊού, για την οποία δεν έχει κρύψει το έντονο ενδιαφέρον του, δεδομένου ότι διαθέτει τεράστια πακέτα μετοχών σε φαρμακευτικές εταιρείες και ουσιαστικά ελέγχει το 25% των κεφαλαίων του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.


Σε υπόμνημα 11 σελίδων ο Μ.Γκέιτς αναφέρεται σε «πανδημία Νο1», στην ανάγκη παγκόσμιου εμβολιασμού και ότι ο πόνος που θα νιώσει ο κόσμος τα επόμενα χρόνια θα είναι μεγάλος!

Ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος  αναφέρει ότι «μπορούμε να προσβλέπουμε σε μια κατάσταση "ημι-κανονικότητας" μέσα στους επόμενους δύο μήνες».

«Ο κόσμος θα μπορεί να πηγαίνει έξω αλλά όχι τόσο συχνά όπως πήγαινε και όχι σε μέρη όπου επικρατεί συνωστισμός. Σκεφτείτε για παράδειγμα εστιατόρια όπου ο κόσμος θα κάθεται με ένα τραπέζι κενό ανάμεσα, ή σε ένα αεροπλάνο όπου η μεσαία θέση θα είναι κενή», έγραψε ο Γκέιτς λέγοντας ότι τα σχολεία μάλλον θα ανοίξουν αλλά όχι και τα στάδια. .

«Ο βασικός στόχος είναι να επιτρέψουμε δραστηριότητες που έχουν όφελος για την οικονομία και ταυτόχρονα παρουσιάζουν χαμηλό ρίσκο για τη μετάδοση του ιού»,

Και αυτά είναι τα καλά νέα.

Στα άσχημα τώρα, πάντα κατά Γκέιτς, ο Αμερικανός επιχειρηματίας έκανε λόγο για «Πανδημία Νο 1» αφήνοντας τα υπόλοιπα στην… φαντασία του καθενός.

«Είναι αδύνατο να υπερβάλουμε στον πόνο που νιώθει ο κάθε άνθρωπος σήμερα και θα εξακολουθεί να νιώθει στα χρόνια που θα έρθουν. Κανένας που ζει μέσα από την συγκεκριμένη φάση της “πανδημίας  1” δεν πρόκειται να τον ξεχάσει»!

Με άλλα λόγια ο Μ.Γκέιτς μάλλον προβλέπει και «πανδημία 2», ίσως και «3» και κανείς δεν γνωρίζει, πλην του ιδίου, πότε ο πόνος αυτός θα τελειώσει…

Ακόμη ο Γκέιτς επέμεινε για ακόμη μια φορά στην γνωστή εμμονή του για παγκόσμιο εμβολιασμό:

«Η ουσία της ιστορίας είναι τι γίνεται μετά», σημείωσε για να συνεχίσει: «Ακόμη και αν οι κυβερνήσεις άρουν τα περιοριστικά μέτρα και οι δουλειές ανοίξουν ξανά, ο άνθρωπος έχει μια φυσική αποστροφή στο να εκθέτει την υγεία του σε κίνδυνο. Τα αεροδρόμια δεν θα είναι γεμάτα, τα αθλητικά γεγονότα θα γίνονται σε βασικά άδεια στάδια και η ύφεση στην παγκόσμια οικονομία θα είναι μεγάλη καθώς θα μειωθεί η ζήτηση.»

Ταυτόχρονα είπε ότι η ζωή θα επιστρέψει στην κανονικότητα μόνο όταν ο παγκόσμιος πληθυσμός θα εμβολιαστεί, αλλά πρόσθεσε πως μπορεί να πάρει λίγο χρόνο, αν και όπως ελπίζει το εμβόλιο θα είναι έτοιμο το δεύτερο μισό του 2021 (για το δικό του εμβόλιο μιλά. Αυτό που αναπτύσσουν οι εταιρείες του).

«Εάν γίνει κάτι τέτοιο αυτό θα είναι παγκόσμιο επίτευγμα. Θα είναι η πρώτη φορά που η ανθρωπότητα θα έχει βρει τη λύση τόσο σύντομα σε μια ασθένεια».