Πέμπτη, Απριλίου 23

Νεαρή σέρφερ προετοιμάζεται για τους Ολυμπιακούς του 2021, «εγκλωβισμένη» σε εξωτικό νησί… μακριά από κορωνοϊούς!

Την ώρα που πάνω από 3.500.000.000 άνθρωποι είναι κλεισμένοι στα σπίτια τους, στην προσπάθειά να τα βγάλουν πέρα με τις δυσκολίες του εγκλεισμού, εξαιτίας του νέου κορωνοϊού, μια νεαρή σέρφερ κάνει τις καλύτερες διακοπές και, παράλληλα, προετοιμάζεται για να
πραγματοποιήσει το όνειρο της ζωής της, να συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες!
Η 20χρονη Μπρίζα Χένεσι από την Κόστα Ρίκα εγκλωβίστηκε εξαιτίας της νόσου Covid-19 σε… παραδεισένιο νησί του Ειρηνικού Ωκεανού, μαζί με την οικογένειά της και, πλέον, περνάει τις ημέρες της ανέμελα, κάνοντας, παράλληλα, καθημερινή προπόνηση στα καταγάλανα νερά, ανοιχτά του νησιού Ναμότου των Φίτζι.







σερφερ
Μπρίζα Χένεσι
Παρότι η Χένεσι τονίζει στην «La Reppublica» του Περού ότι πλένει συνεχώς τα χέρια της ως προληπτικό μέτρο, πρακτικά δεν χρειάζεται να ανησυχεί μήπως κολλήσει τον κορωνοϊό. Στο μικροσκοπικό νησί δεν έχει καταγραφεί κανένα κρούσμα και οι πιθανότητες να φτάσει σε αυτό ο κορωνοϊός είναι μηδαμινές, καθώς έχουν απαγορευτεί τα ταξίδια από και προς σε αυτό.
Η σέρφερ είχε ταξιδέψει στο Ναμότου με τους δικούς της για διακοπές, μετά την επιτυχία της στο πρόσφατο τουρνουά σέρφινγκ στην Αυστραλία, στο οποίο κατετάγη τρίτη. Εγκλωβίστηκε, ωστόσο, στο νησί, όταν ανακοινώθηκε η απαγόρευση μετακινήσεων ως προληπτικό μέτρο για τον κορωνοϊό και τώρα, όπως δηλώνει, το απολαμβάνει!
facebook sharing buttonnewsbreak.gr/