Τετάρτη, Απριλίου 15

Τα τελευταία χρόνια πάντως τα παιδιά έχουν λάβει μέσω εμβολίων δόσεις υδραργύρου, περί τις 250 φορές υψηλότερες από το ασφαλές όριο για τον ανθρώπινο οργανισμό,

Βασίλης Βιλιάρδος
Υπάρχουν πολλές καταγγελίες σχετικά με την έλλειψη διαφάνειας - όσον αφορά τις συνέπειες και το περιεχόμενο των εμβολίων. Πόσο μάλλον όταν ένα από τα πιο δυσμενή συστατικά που υπάρχουν στα εμβόλια είναι ο υδράργυρος που έχει απαγορευθεί παγκοσμίως - καθώς επίσης η θιμεροσάλη, μία ισχυρή νευροτοξίνη.

Τα τελευταία χρόνια πάντως τα παιδιά έχουν λάβει μέσω εμβολίων δόσεις υδραργύρου, περί τις 250 φορές υψηλότερες από το ασφαλές όριο για τον ανθρώπινο οργανισμό, χωρίς κανένα λόγο - ενώ η μεγάλη αύξηση του αυτισμού είναι ίσως ένα επακόλουθο, μία παρενέργεια των εμβολίων. Εν προκειμένω, η συχνότητα αυτισμού στις Η.Π.Α. το 1978 ήταν μία ανά 15.000 παιδιά - ενώ το 2014, όπου κάθε παιδί εμβολιαζόταν 46 φορές (!), ήταν μία ανά μόλις 50 παιδιά.
Όσον αφορά τώρα τον κορωναϊό και την πανδημία που προκάλεσε, για την οποία υπάρχουν αρκετά τεκμηριωμένες θεωρίες, όπως ότι ο ιός είναι ένα βιολογικό όπλο, αποτελεί μία μεγάλη ευκαιρία στήριξης του νέου εγχειρήματος του Bill Gates και των συνοδοιπόρων του - ενώ το γεγονός ότι, κατηγορείται δημόσια από τον R. Kennedy, μάλλον αποκλείει τη θεωρία συνωμοσίας.