Τρίτη, Απριλίου 28

ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΚΟΥΛΗ – ΤΣΙΟΔΡΑ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΤΑ ΛΙΓΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ή ΣΤΗΝ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ; Ο ΤΣΙΟΔΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΑΘΛΙΑΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ ΘΕΤΟΥΝ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ «ΑΝΟΣΙΑ ΑΓΕΛΗΣ»; ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΥΟΜΕΝΟΙ ΜΑΓΟΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΜΟΛΥΝΣΗ ΤΟΥ 60% ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ;

Τελευταία ενημέρωση: 26/04/2020 17:23

ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ.
 ΕΛΛΑΔΑ, συνολικά κρούσματα 2517, θάνατοι 134
ΣΕΡΒΙΑ, συνολικά κρούσματα 9042, θάνατοι 156
ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, συνολικά κρούσματα 1300, θάνατοι 56
ΣΚΟΠΙΑ, συνολικά κρούσματα 1386, θάνατοι 61
ΡΟΥΜΑΝΙΑ, συνολικά κρούσματα 11306, θάνατοι 606
ΑΛΒΑΝΙΑ, συνολικά κρούσματα 726, θάνατοι 28
ΒΟΣΝΙΑ - ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ, συνολικά κρούσματα 1516, θάνατοι 59
ΚΡΟΑΤΙΑ, συνολικά κρούσματα 2030 θάνατοι 55
ΣΛΟΒΕΝΙΑ, συνολικά κρούσματα 1396, θάνατοι 82
ΣΛΟΒΑΚΙΑ, συνολικά κρούσματα 1379, θάνατοι 18
ΟΥΓΓΑΡΙΑ, συνολικά κρούσματα 2500, θάνατοι 272

Στο παραπάνω γράφημα εμφανίζεται  το  σχέδιο  Τσιόδρα:   «Θα  συμπιέσουμε  την  εμφάνιση  κρουσμάτων  (κόκκινη  καμπύλη),  με  υποχρεωτική  καραντίνα  όλων  των  υγιών  ατόμων».  ΜΠΛΕ  ΚΑΜΠΥΛΗ.

Όμως ξεχνούν ότι το εμβαδόν κάτω από την γραμμή της καμπύλης δεν συρρικνώνεται λόγω καραντίνας. Επιμηκύνεται, αλλά παραμένει το ίδιο.  Η  επιπέδωση της επιδημιολογικής καμπύλης ισοδυναμεί με επιμήκυνση της επιδημιολογικής καμπύλης.






Στο  δεύτερο διάγραμμα  του  Χειμώνα  2020 – 21,  η  κόκκινη  καμπύλη,  δείχνει  τι  θα  ακολουθήσει.  Λόγω  ελλείψεως συλλογικής ανοσίας, η κορυφή του δεύτερου επιδημικού κύματος μπορεί να είναι κατά πολύ υψηλότερη από του πρώτου. Και αν συμπέσει με την χειμερινή εποχική γρίπη, μπορεί να επιφέρει τεράστια προβλήματα. Η κοινωνία δεν θα μπορέσει να αντέξει πολλαπλά και κυλιόμενα lockdowns.



Τελευταία ενημέρωση: 26/04/2020 17:23

ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ.


 ΕΛΛΑΔΑ, συνολικά κρούσματα 2517, θάνατοι 134
ΣΕΡΒΙΑ, συνολικά κρούσματα 9042, θάνατοι 156
ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, συνολικά κρούσματα 1300, θάνατοι 56
ΣΚΟΠΙΑ, συνολικά κρούσματα 1386, θάνατοι 61
ΡΟΥΜΑΝΙΑ, συνολικά κρούσματα 11306, θάνατοι 606
ΑΛΒΑΝΙΑ, συνολικά κρούσματα 726, θάνατοι 28
ΒΟΣΝΙΑ - ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ, συνολικά κρούσματα 1516, θάνατοι 59
ΚΡΟΑΤΙΑ, συνολικά κρούσματα 2030 θάνατοι 55
ΣΛΟΒΕΝΙΑ, συνολικά κρούσματα 1396, θάνατοι 82
ΣΛΟΒΑΚΙΑ, συνολικά κρούσματα 1379, θάνατοι 18
ΟΥΓΓΑΡΙΑ, συνολικά κρούσματα 2500, θάνατοι 272



Στις περισσότερες απ’ αυτές τις χώρες η γενική απαγόρευση κυκλοφορίας έγινε πολύ μεταγενέστερα από μας και σε ορισμένες, όπως η Σερβία, δεν υπάρχει γενική απαγόρευση κυκλοφορίας, εκτός από ορισμένα Σαββατοκύριακα.
Αναλογικά και σε συσχέτιση με το σύνολο κρουσμάτων ανά εκατομμύριο πληθυσμού είμαστε στην ίδια περίπου θέση με την Βουλγαρία, (139 προς 187), αν και πήραμε τα πιο σκληρά και πρόωρα μέτρα. 


ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΟΔΡΑ ΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠ’ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΜΟΕΙΔΕΙΣ ΧΩΡΕΣ;



(Σημείωση:  η   διπλανή  μας  ισλαμική  Τουρκία  είναι  ειδική  περίπτωση  και  η  Ιταλία  μάλλον  πληρώνει  τα  σφάλματα  των  συριζαίων  δημάρχων  της: όπως  κατήγγειλαν  και  Έλληνες  που  μένουν  στην  Λομβαρδία  οι  κομμουνιστές  δήμαρχοι,  όταν  η  φωτιά  είχε  ανάψει για  τα  καλά  στην  Κίνα,  καλούσαν  τους  Ιταλούς  να  φιλοξενήσουν  και  να  φιλούν  τους  φίλους  Κινέζους  που  βρίσκονται  εκεί.  Ακριβώς  αυτό).
Ο ΤΣΙΟΔΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΑΘΛΙΑΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ ΘΕΤΟΥΝ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ «ΑΝΟΣΙΑ ΑΓΕΛΗΣ»;  ΟΙ  ΜΑΘΗΤΕΥΟΜΕΝΟΙ  ΜΑΓΟΙ  ΘΑ  ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ  ΤΗΝ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΜΟΛΥΝΣΗ ΤΟΥ 60% ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ;
 
TheSecretRealTruth  Α.Υ.Α.

Όποιος άκουσε στην καθιερωμένη συνέντευξη χθες 25 Απρ. ’20 τον καθηγητή κ Τσιόδρα και κατάλαβε τι είπε, θα ένιωσε μια γροθιά στο στομάχι.
«Δεν μπορούμε να μείνουμε για πάντα κλεισμένοι στο σπίτι … δεν μπορεί να μείνει η χώρα σε lockdown για 18 μήνες .. είναι αδύνατο να συνεχίσει ένα lockdown έως ότου βρεθεί ένα εμβόλιο που δεν θα γνωρίζουμε αν είναι και αποτελεσματικό» …το εάν η σταδιακή ανοσία θα οδηγούσε σε σταδιακή εξασφάλιση των πολιτών έναντι της νόσου, δεν είναι γνωστό. Δεν υπάρχουν ακόμη όλα τα επιστημονικά δεδομένα … εκτιμώ πως μια ηλικιακή ομάδα, όπως τα μικρά παιδιά που έχουν χαμηλά ποσοστά νοσηρότητας, θα μπορούσαν να εκτεθούν πιο σύντομα, αλλά αυτό μένει να δούμε εάν θα εφαρμοστεί».
Τα  ανωτέρω δείχνουν μια εφιαλτική πραγματικότητα.
ΠΑΓΙΔΕΥΤΗΚΑΜΕ σε ένα σπιράλ θανάτου, ζούμε σε μια ψευδαίσθηση και σε μια προσωρινή κατάσταση προστασίας, μα το χειρότερο: φοβούμαστε να το συνειδητοποιήσουμε.

Το σχέδιο ΑΥΤΟ στηρίζεται – στη συνέχεια -στο να ισχύσουν άλλοι κανόνες στην Αττική και άλλοι κανόνες σε περιοχές της υπόλοιπης Ελλάδας.
 Έτσι προτείνεται η πλήρη επαναφορά στην πρότερη κατάσταση (σε σχολεία , καταστήματα, καφετέριες , κτλ ) στους νομούς με μηδενικά έως τώρα κρούσματα, ήτοι στους νομούς:

Δράμας, Χαλκιδικής, Γρεβενών, Θεσπρωτίας, Καρδίτσας, Ευρυτανίας, Αιτωλοακαρνανίας , Φωκίδας, Χίου, Άγιο Όρος και Κορινθίας.

Το αυτό προτείνεται και για την Κρήτη – ως περιφέρεια με την καλύτερη έως τώρα αναχαίτιση σ όλη την Ευρώπη – με προϋπόθεση όμως , την εφαρμογή των πλέον αυστηρών ελέγχων στις Πύλες Εισόδου της Μεγαλονήσου.
ΤΕΛΙΚΑ  ΤΙ  ΘΑ  ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ  ΟΙ  ΜΑΘΗΤΕΥΟΜΕΝΟΙ  ΜΑΓΟΙ;
 ΙΦΙΚΡΑΤΗΣ  ΑΜΥΡΑΣ


Όσοι διάβασαν την μελέτη του Imperial College, που οδήγησε στο γενικό lockdown, και την οποία αντέγραψαν βλακωδώς τα περισσότερα κράτη στην Δύση, αξίζει να υπογραμμιστεί η κάτωθι παράγραφος. 

Την  μελέτη  αυτή  την  αντέγραψε κατά γράμμα ο Τσιόδρας.
"Μόλις οι περιορισμοί χαλαρώσουν, οι μολυνθέντες θα αρχίσουν να αυξάνουν, κάτι που θα έχει ως αποτέλεσμα μία προβλεπόμενη κορύφωση της επιδημίας προς το τέλος του έτους. Όσο πιό επιτυχής είναι η στρατηγική στην προσωρινή καταστολή, τόσο μεγαλύτερη θα είναι η επιδημία αργότερα, εν απουσία εμβολίου, εξ αιτίας της απουσίας ανοσίας της αγέλης."
Ξέρουμε  ότι  η κοινωνική απομόνωση αποδυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα, διότι σύμφωνα με την ανοσολογία πρέπει να έρχεσαι σε επαφή με μικρόβια μέσω συγχρωτισμού με ανθρώπους για να ενδυναμώνει το ανοσοποιητικό. Και όταν παύσει η καραντίνα, πολύς κόσμος θα αντιμετωπίσει προβλήματα υγείας λόγω της υποβαθμίσεως του ανοσοποιητικού του συστήματος.

Ξέρουμε  ότι  ο κορωνοϊός επιβιώνει πάνω στα πλαστικά επί 3 μέρες, και όποιος παίρνει πλαστικά είδη από τα σουπερμάρκετ ή άλλα καταστήματα θα έρθει σε επαφή με τον ιό στο σπίτι του, άρα δεν έχει νόημα ο εγκλεισμός.

Ξέρουμε  ότι στις αυτοψίες καταγράφονται συννοσηρότητες, ενώ τώρα επιδιώκεται να καταγραφεί ο κορωνοϊός ως μοναδική αιτία θανάτου. Οι ιατροί πιέζονται να γράφουν στα πιστοποιητικά θανάτου ότι κάποιος πέθανε από κορωνοϊό για να φουσκωθούν οι στατιστικές.

ο μαζικός εγκλεισμός υγιών ανθρώπων έρχεται σε αντίθεση με ό,τι διδάσκει  η  ιατρική στα μαθήματα μικροβιολογίας και ανοσολογίας.

Ξέρουμε  ότι  οι μάσκες και τα γάντια δεν προστατεύουν από τον κορωνοϊό τους απλούς πολίτες. Οι μάσκες χρειάζονται μόνο για το ιατρικό προσωπικό που εργάζεται σε άκρως ανθυγιεινό περιβάλλον.

Ξέρουμε  ότι καραντίνα είναι για τους ασθενείς, όχι για τους υγιείς.


ΟΙ  ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ  ΧΑΡΤΟΡΙΧΤΕΣ  ΤΟΥ  ΚΟΥΛΗ

Η προγνωστική μοντελοποίηση (predictive modelling) ουσιαστικώς έχει αντικαταστήσει τις μεσαιωνικές εσχατολογικές προφητείες των διαφόρων θανατολάγνων παραληρούντων, οι οποίοι έκαναν συνεχώς προφητείες για την επερχόμενη συντέλεια του Κόσμου, προκειμένου να καθυποτάσσουν ανθρώπινες ψυχές.

Οι διάφορες θεωρίες περί κλιματικής αλλαγής βάσει των διακυμάνσεων της θερμοκρασίας του πλανήτου, στηρίζονται σε προγνωστικά μοντέλα των οποίων τα αποτελέσματα δεν ευσταθούν.

Προγνωστικά μοντέλα χρησιμοποιούνται από τους επιδημιολόγους. Έτσι σφαγιάστηκαν εκατομμύρια υγιών ζώων, επειδή κάποιοι "ειδικοί" προέβλεψαν ότι θα υπάρξουν πανδημίες από την νόσο των τρελλών αγελάδων, από την γρίπη των πτηνών, από την γρίπη των χοίρων, κ.α.

Προγνωστικά μοντέλα χρησιμοποιούνται στα χρηματιστήρια για να κάνουν προβλέψεις, με τα γνωστά καταστρεπτικά αποτελέσματα για τους ευκολόπιστους επενδυτές που πληρώνουν συνδρομές για να ενημερώνονται από συγκεκριμένους "ειδικούς" που σχεδιάζουν προγνωστικά μοντέλα της οικονομίας.

Με βάση τις τελευταίες πληροφορίες για ανακάλυψη χιλιάδων νέων κορωνοϊών στο σώμα των νυχτερίδων, δεν αποκλείεται να απαιτηθεί η μαζική εξόντωση των συγκεκριμένων θηλαστικών, προκειμένου να σωθεί η ανθρωπότητα από πανδημίες κορωνοϊών.

Αξίζει να υπογραμμίσουμε ότι η προγνωστική μοντελοποίηση διαφέρει από την αιτιώδη μοντελοποίηση (causal modelling), όπου οι ερευνητές ψάχνουν και καταγράφουν σχέσεις αιτίου και αποτελέσματος (cause-and-effect relationships).

Τα μοντέλα αιτιότητος έχουν κάποια πρακτική αξία, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι αξιόπιστα ή ότι αποκαλύπτουν όλο το φάσμα σχέσεων αιτίου και αιτιατού ενός σύνθετου προβλήματος.

Επίσης οφείλουμε να τονίσουμε ότι η προσομοίωση επικίνδυνων καταστάσεων, όπως π.χ. κάνουν οι πιλότοι όταν ασκούνται στους προσομοιωτές, έχει όντως πολύ μεγάλη και πραγματική αξία.

Αλλά η προγνωστική μοντελοποίηση χρησιμοποιείται για την πρόκληση πανικών, με σκοπό οι εισηγητές να προτείνουν μοναδικές λύσεις που δεν επιδέχονται αμφισβητήσεως, ήτοι μονόδρομους, τα γνωστά ΤΙΝΑ(=there is no alternative).


Ουδέποτε οι "ειδικοί" τύπου Τσιόδρα έκανε μία δημόσια διαβούλευση ώστε να αντιπαρατεθεί με λοιμωξιολόγους (π.χ.  Ιωαννίδη)  που έχουν διαφορετική προσέγγιση.

Ουδέποτε επετράπη να ακουστεί διαφορετική επιστημονική άποψη.

Ουδέποτε έδωσαν στην δημοσιότητα την μαθηματική υποδομή, τις βασικές παραδοχές, και τα ακατέργαστα δεδομένα (raw data) των θεωρητικών τους μοντέλων, ώστε να επαληθευθούν από άλλους επιστήμονες (peer-reviewed). Το να δημοσιεύει κάποιος τα δικά του συμπεράσματα από την δική του μελέτη, δεν λέει απολύτως τίποτε.

Ουδέποτε δέχθηκαν να αντιπαρατεθούν με την κοινωνία, και να δεχθεί ερωτήσεις από διαφορετικά κοινωνικά στρώματα, που θα εξέφραζαν διαφορετικές οπτικές γωνίες, πχ κοινωνικο-οικονομικές επιπτώσεις των μέτρων     εγκλεισμού.

Δέχονται ερωτήσεις μόνον από εγκάθετους εξωνημένους δημοσιογράφους, που υπάρχουν μόνον για να του φτιάχνουν την αγιογραφία.

Από την στιγμή που οι αποφάσεις των "ειδικών" θα είχαν επιπτώσεις σε όλα τα κοινωνικά στρώματα, ήταν υποχρεωμένοι να ρωτήσουν τον λαό αν συμφωνεί με το γενικό lockdown.

Ουδέποτε οι  "ειδικοί" έθεσαν σε διαβούλευση την βασική παραδοχή της, ότι αν δεν μας θέσουν σε επ' αόριστον κατ' οίκον περιορισμό, θα καταρρεύσει το σύστημα υγείας.

Ουδέποτε οι "ειδικοί" τύπου Τσιόδρα καταδέχθηκε να εξηγήσει στον Λαό με ποιά λογική η ζωή ενός κλάσματος της κοινωνίας αξίζει περισσότερο από την ζωή όλης της κοινωνίας.

Και γιατί δεν επέτρεψε στην κοινωνία να αποφασίσει αυτή για το συγκεκριμένο δίλημμα; Αποφασίζει για τις ζωές όλων μας χωρίς να μας ρωτήσει, επειδή ένα σωρό ηλίθιοι και ραγιάδες πιστεύουν τα ψεύδη και τις αλλοπρόσαλλες προφητείες του.

Από την στιγμή που οι  «ειδικοί» δεν έχουν δεχθεί να αντιπαρατεθούν δημοσίως με επιστήμονες που έχουν διαφορετική άποψη, ούτε δέχονται ερωτήσεις από την κοινωνία στο όνομα της οποίας λαμβάνει αποφάσεις ζωής ή θανάτου, είναι αντίπαλοι του Λαού.

Knut M. Wittkowski:

"Με όλες τις αναπνευστικές λοιμώξεις, το μόνο που σταματά την αρρώστια είναι η ανοσία της αγέλης. Περίπου το 80% των ανθρώπων πρέπει να έχουν επαφή με τον ιό, και η πλειοψηφία εξ αυτών δεν θα καταλάβει ότι μολύνθηκαν, ή θα έχουν πολύ ελαφρά συμπτώματα, ειδικώς τα παιδιά.

Οπότε είναι πολύ σημαντικό να κρατήσουμε τα σχολεία ανοικτά και τα παιδιά να συγχρωτίζωνται για να μεταδοθεί ο ιός και να αποκτηθεί η ανοσία της αγέλης όσο το δυνατόν γρηγορότερα, και ύστερα οι ηλικιωμένοι άνθρωποι, πρέπει να διαχωριστούν, και τα γηροκομεία πρέπει να αποκλειστούν σε αυτή την περίοδο, ώστε μετά να επιστρέψουν και να μπορούν να συναντήσουν τα παιδιά και τα εγγόνια τους, ύστερα από περίπου 4 εβδομάδες όταν ο ιός θα έχει εξαλειφθεί."


ΠΩΣ  ΠΕΘΑΝΕ  Ο  ΠΡΩΤΟΣ  ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΤΩΝ  ΗΠΑ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ  ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΩΝ.

Ανέπτυξε ένα οίδημα στον λαιμό. Εξ αιτίας της φλεγμονής άρχισε να συμπιέζεται η αναπνευστική οδός και δεν μπορούσε να αναπνεύσει σωστά. Όσο περνούσε η ώρα ο λαιμός του πρηζόταν περισσότερο.

Κάλεσε τους ανθρώπους του και η πρώτη ιατρική πράξη, με εντολή του ιδίου, ήταν αφαίμαξη. Μιλάμε για το 1799, υποτίθεται ότι η ανθρωπότητα είχε βγει από τον μεσαίωνα.

Μετά ήρθαν δύο ιατροί. Και οι δύο συνέχισαν την αφαίμαξη. Δεν ήξεραν τί άλλο να κάνουν. Μόνον ένας τρίτος ιατρός είπε ότι η μόνη λύση είναι η τραχειοτομή. Η διαδικασία ήταν ήδη γνωστή, αλλά όχι στην Αμερική εκείνη την εποχή.

Ο ιατρός Elisha Cullen Dick που πρότεινε την τραχειοτομή, επέμενε να αναλάβει αυτός την ευθύνη και να προχωρήσει στην επέμβαση για να σώσει τον ασθενή. Οι άλλοι δύο ήταν αμφιταλαντευόμενοι έως αρνητικοί.

Συνέχισαν με την αφαίμαξη ως "θεραπεία".

Φυσικά ο θάνατος του ασθενούς επήλθε γρήγορα.

Μιλάμε για τον πρώτο πρόεδρο των ΗΠΑ, όχι για κάποιο τυχαίο πρόσωπο, για το 1799, και την χώρα η οποία επαναστάτησε κατά της Αγγλικής αποικιοκρατίας με σύνθημα την ελευθερία.


ΓΙ  ΑΥΤΟ  ΑΛΛΑΞΕ  ΓΡΑΜΜΗ  ΚΑΙ  Ο  ΚΟΥΛΗΣ  ΚΑΙ  Ο  ΤΣΙΟΔΡΑΣ;



         


Ο Ισραηλινός υπουργός αμύνης Naftali Bennett, μιλά για την στρατηγική που θα ακολουθήσει το Ισραήλ για να αναχαιτίσει τον κορωνοϊό, και είναι ξεκάθαρος: ανοσία της αγέλης.

Στην Ελλάδα, η στρατηγική είναι επίσης ξεκάθαρη: ανοησία της αγέλης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τα λεγόμενά του, ο Ισραηλινός υπουργός αναφέρεται σε φυσική ανοσία της αγέλης, και όχι σε τεχνητή μέσω εμβολίου.
ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ