Παρασκευή, Απριλίου 10

Εικόνες σοκ: Ομαδικός τάφος για θύματα από κορωνοϊό στη Νέα Υόρκη

Εικόνες σοκ: Ομαδικός τάφος για θύματα από κορωνοϊό στη Νέα Υόρκη
.zougla.gr
Σοκ προκαλούν οι εικόνες που έρχονται από τις ΗΠΑ και τη Νέα Υόρκη, όπου σε ένα από τα νησιά της Πολιτείας θάβονται ομαδικά θύματα του κορωνοϊού.
Οι αρχές της Νέας Υόρκης προχώρησαν στη λύση των ομαδικών τάφων, καθώς οι νεκροί από κορωνοϊό ξεπερνούν τους 7.000
Με τον αριθμό των θυμάτων να αυξάνεται ραγδαία, συνεργεία της Πολιτείας ξεκίνησαν την ταφή τους στο νησί, δημιουργώντας έναν ομαδικό τάφο, σε εικόνες
που καταγράφηκαν από drone και τον φωτογραφικό φακό του Associated Press.Στα πλάνα φαίνονται τα συνεργεία που στοιβάζουν τα ξύλινα φέρετρα, το ένα πάνω από το άλλο. Τα νεκροταφεία στη Νέα Υόρκη γέμισαν, με αποτέλεσμα να αποφασιστεί να ταφούν εκεί ορισμένοι από τους νεκρούς, σε ειδικό χώρο.
Εκπρόσωπος της δημαρχίας στη Νέα Υόρκη ανέφερε ότι το νησί Χαρτ θα συνεχίσει να χρησιμοποιείται μάλιστα για την ταφή ανθρώπων, καθώς δεν μπορούν να καλυφθούν οι ανάγκες στα νεκροταφεία της μεγαλούπολης. Μόνο το προηγούμενο 24ωρο απεβίωσαν άλλοι 799 πολίτες της Νέας Υόρκης.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο της πόλης, Μπιλ Ντε Μπλάζιο, η ταφή εκεί θα είναι προσωρινή, έως ότου μπορέσει να αντιμετωπιστεί η κρίση και να βρεθούν οι χώροι σε νεκροταφεία της πόλης.






Φωτογραφίες-Video: Associated Press

Με τον αριθμό των θυμάτων να αυξάνεται ραγδαία, συνεργεία της Πολιτείας ξεκίνησαν την ταφή τους στο νησί, δημιουργώντας έναν ομαδικό τάφο, σε εικόνες που καταγράφηκαν από drone και τον φωτογραφικό φακό του Associated Press.





Στα πλάνα φαίνονται τα συνεργεία που στοιβάζουν τα ξύλινα φέρετρα, το ένα πάνω από το άλλο. Τα νεκροταφεία στη Νέα Υόρκη