Τετάρτη, Απριλίου 29

Με καθυστέρηση η αντίδραση ΣΥΡΙΖΑ για τον ξυλοδαρμό του πολίτη στο κέντρο της Αθήνας

Με καθυστέρηση η αντίδραση ΣΥΡΙΖΑ για τον ξυλοδαρμό του πολίτη στο κέντρο της Αθήνας
zougla.gr
Με επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε ο κ. Ραγκούσης προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, ζητεί να ενημερωθεί «σχετικά με τον ξυλοδαρμό μοτοσικλετιστή από την ασφάλεια φυλασσόμενου προσώπου».
Πρόκειται για την υπόθεση του αναίτιου και βάναυσου ξυλοδαρμού -όπως καταγγέλλεται- ενός πολίτη από τη φρουρά υψηλά ιστάμενου προσώπου, πτυχές της οποίας έφερε στο φως της δημοσιότητας το zougla.gr, με μια σειρά δημοσιευμάτων από το μεσημέρι της Δευτέρας.

Η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ για το περιστατικό, που διατυπώθηκε σε ερώτημα του κ. Ραγκούση προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, ήρθε δύο 24ωρα αργότερα, γεγονός που δημιούργησε ερωτηματικά τα οποία επισημάνθηκαν από την ιστοσελίδα μας. Το tweet του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου για τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ στο περιστατικό του ξυλοδαρμού
Συγκεκριμένα, ο κ. Ραγκούσης ρωτά «γιατί η κυβέρνηση προσπαθεί να αποκρύψει οτιδήποτε σχετικό με το συγκεκριμένο σοβαρό περιστατικό που είδε το φως της δημοσιότητας και σε ποια συγκεκριμένη μονάδα υπηρετούν οι συγκεκριμένοι αστυνομικοί που αναγνωρίστηκαν από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας και οι οποίοι ξυλοκόπησαν τον άτυχο μοτοσικλετιστή», «ποια η ταυτότητα και η ιδιότητα του φυλασσόμενου προσώπου που επέβαινε στο προπορευόμενο όχημα» και «πότε θα ολοκληρωθεί η έρευνα για το συγκεκριμένο περιστατικό».
Διαβάστε επίσης:
Βρείτε τους
Η κυβέρνηση οφείλει να τον αποκαλύψει τώρα
Το Μαξίμου δεν μπορεί να σιωπά