Πέμπτη, Απριλίου 16

ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ!

ΒΙΟΛΟΓΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΟΠΛΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΑΪΟ

DR. FRANCIS BOYLE:  «Ο ΚΟΡΩΝΑΪΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΠΛΟ» 
ΠΕΡΙΕΧΕΤΑΙ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ
Ο Francis Boyle, ο οποίος εδώ και δεκαετίες συνηγορεί υπέρ της ανάπτυξης και της χρήσης βιολογικών όπλων, υποψιάζεται ότι το COVID-19 είναι ένας οπλοποιημένος παθογόνος παράγοντας που διέφυγε από την εγκατάσταση Biosafety Level 4 του Wuhan City, η οποία δημιουργήθηκε ειδικά για την έρευνα των κοροναϊών
και του SARS

Σύμφωνα με τον Boyle, ο ιός COVID-19 είναι χίμαιρα. Περιλαμβάνει το SARS, έναν ήδη οπλοποιημένο κοροναϊό, μαζί με το γενετικό υλικό του HIV και ενδεχομένως τον ιό της γρίπης. Έχει επίσης κέρδος των ιδιοτήτων λειτουργίας που του επιτρέπουν να διαδίδει μεγαλύτερη απόσταση από το κανονικό

Η περίοδος επώασης για τη μόλυνση με COVID-19 είναι ακόμη άγνωστη, αλλά οι εκτιμήσεις κυμαίνονται από 14 ημέρες έως 30 ημέρες

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ δαπάνησε 100 δισεκατομμύρια δολάρια για προγράμματα βιολογικού πολέμου από τις 11 Σεπτεμβρίου 2011 μέχρι τον Οκτώβριο του 2015

Ενώ μέχρι στιγμής υπήρξε μόνο ένας περιορισμένος αριθμός αναφερόμενων περιπτώσεων μόλυνσης από COVID-19 στις ΗΠΑ, ο αμερικανικός στρατός έχει ορίσει αρκετούς χώρους κράτησης σε ολόκληρη τη χώρα για να απομονώσουν τους Αμερικανούς, σε περίπτωση που η κατάσταση υποχωρήσει προς τα κάτω

Όπως γνωρίζετε, ένας νέος κοροναϊός (αρχικά επισημασμένος με 2019-nCOV προτού μετονομαστεί σε COVID-19 από την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας 1 ), με έδρα το Wuhan City, στην επαρχία Hubei στην Κίνα, εξαπλώνεται γρήγορα σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η πρώτη περίπτωση αναφέρθηκε στο Wuhan στις 21 Δεκεμβρίου 2019. Τα συμπτώματα περιλαμβάνουν πυρετό, δύσπνοια, σοβαρό βήχα και πνευμονία που, σε πιο σοβαρές περιπτώσεις, μπορεί να οδηγήσουν σε εξασθενημένη νεφρική και ηπατική λειτουργία και νεφρική ανεπάρκεια. 2 , 3

Στις 21 Ιανουαρίου 2020, τα Αμερικανικά Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων επιβεβαίωσαν την πρώτη περίπτωση των ΗΠΑ 4 - έναν ασθενή στην πολιτεία της Ουάσινγκτον που επισκέφθηκε πρόσφατα το Γουχάν. Στη συνέχεια, ο πρώτος θάνατος των ΗΠΑ αναφέρθηκε στις 29 Φεβρουαρίου 2020, στο κράτος της Ουάσινγκτον. 5

Λιγότερο από μια εβδομάδα αργότερα, η CBS News ανακοίνωσε στις 5 Μαρτίου 2020 ότι ο αριθμός των θανάτων είχε αυξηθεί γρήγορα σε 11 σε εθνικό επίπεδο στις ΗΠΑ - 10 στην πολιτεία της Ουάσινγκτον και έναν στην Καλιφόρνια. 6 Όχι μόνο αυτό, αλλά από εκείνη την ημέρα, "Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας κάλεσε τις κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο να βγάλουν" όλες τις στάσεις "" για την καταπολέμηση της επιδημίας. Από την πλευρά της, η Κίνα "φαινόταν να είναι πάνω από το χειρότερο" της, δήλωσε η CBS.

Από τις 5 Μαρτίου 2020, όλοι αναφέρθηκαν 98.067 περιπτώσεις νέων λοιμώξεων από κοροναϊό που πλήττουν 88 χώρες, από τις οποίες 80.430 ήταν στην Κίνα. Το Worldometer.info παρέχει μια εύκολη επισκόπηση των επιβεβαιωμένων περιπτώσεων και θανάτων που μπορείτε να ελέγξετε για τα τελευταία στατιστικά στοιχεία. 7

COVID-19 - Ένας οπιοειδής κοροναϊός;

Σε αυτή τη συνέντευξη, ο Francis Boyle - του οποίου το υπόβαθρο περιλαμβάνει πτυχίο από το Πανεπιστήμιο του Σικάγου, κάτοχος δικηγόρου juris από το Χάρβαρντ και πτυχίο Ph.D. στην πολιτική επιστήμη - μοιράζεται τη θεωρία του για την προέλευση αυτού του νέου κοροναϊού.

Για δεκαετίες, υποστηρίζει την ανάπτυξη και χρήση βιοαποδόμησης, την οποία υποψιάζεται ότι είναι το COVID-19. Στην πραγματικότητα, ο Boyle ήταν εκείνος που ζήτησε τη νομοθεσία περί βιολογικής καλλιέργειας στη σύμβαση για τα βιολογικά όπλα του 1972 και εκείνος που συνέταξε τον νόμο περί αντιτρομοκρατικών πράξεων για τα βιολογικά όπλα του 1989, ο οποίος ψηφίστηκε ομόφωνα από τα δύο σώματα του Κογκρέσου και υπέγραψε νόμο ο Γιώργος Μπους, Sr.

Την εποχή της καταγραφής αυτής, στις 14 Φεβρουαρίου του 2020, περισσότεροι από 50.000 άνθρωποι στην Κίνα είχαν μολυνθεί από τον ιό. Βεβαίως, δεν προέρχεται από μολυσμένη σούπα νυχτερίδας.

Ως αποτέλεσμα του αντιβιολογικού πολέμου του Boyle, το οποίο χρονολογείται από τις πρώτες μέρες της διοίκησης του Reagan - μια εποχή κατά την οποία χρησιμοποιούσαν γενετική μηχανική DNA για την παραγωγή βιολογικών όπλων - ο Boyle παρακολούθησε προσεκτικά "μυστηριώδη εστίες ασθένειας τόσο σε ανθρώπους όσο και σε ζώα σε όλο τον κόσμο "που έχουν εμφανιστεί έκτοτε.

"Η δράση μου για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας κατά της βιολογικής εκστρατείας σχεδιάστηκε ειδικά όχι μόνο για την αντιμετώπιση των κανονικών βιολογικών όπλων αλλά και για τη γενετική μηχανική DNA για τα βιολογικά όπλα που μόλις έφταναν στα σπάργανα κατά τη σύνταξη του BWC.

Παρόλο που η BWC θα κάλυπτε τη γενετική μηχανική του DNA, θα ήθελα να διευκρινίσω με το όνομα ότι καλύφθηκε. Επίσης, κατέστησα σαφές ότι καλύπτει και τη συνθετική βιολογία ", λέει ο Boyle.

"Έτσι, όταν αυτές οι ανεξήγητες μυστηριώδεις ασθένειες ξεσπούν, τους παρακολουθώ λίγο και συνήθως τελειώνω ότι μπορούν να εξηγηθούν με φυσιολογικούς λόγους: έλλειψη αποχέτευσης, φτώχεια, πράγματα της φύσης, αλλά στο Wuhan μου έμοιαζε αρκετά ύποπτο.

Υπάρχει αυτή η εγκατάσταση Biosafety Level 4 στο Wuhan. Είναι η πρώτη στην Κίνα και ήταν ειδικά σχεδιασμένη για να αντιμετωπίσει τον κοροναϊό και το SARS. Το SARS είναι βασικά μια οπλοποιημένη έκδοση του κορωναϊού.

Έχουν υπάρξει διαρροές πριν από το SARS από αυτήν την εγκατάσταση και πράγματι ο μόνος λόγος για αυτές τις εγκαταστάσεις BSL-4, βάσει της εμπειρίας μου, είναι η έρευνα, η ανάπτυξη, η δοκιμή και η αποθήκευση επιθετικών βιολογικών όπλων.

Για το λόγο αυτό, δήλωσα τη γνώμη μου: ότι αυτός ο κορωναϊός Wuhan διαρρέει από την εγκατάσταση BSL-4 ... ίσως στα μέσα Νοεμβρίου ... και η κινεζική κυβέρνηση ψέματα γι 'αυτό και καλύπτει από τότε ".

Πολλά που παραμένουν άγνωστα 

Η πρώτη αναφερθείσα περίπτωση μόλυνσης από το COVID-19 ήταν η 1η Δεκεμβρίου 2019. Ανάλογα με την περίοδο επώασης, η οποία είναι ακόμα άγνωστη, το αρχικό μόλυβδο, υπό τον όρο ότι υπήρχε ένα, θα μπορούσε να συμβεί οπουδήποτε τον Νοέμβριο. 

Η επίσημη εκτίμηση είναι μια περίοδος επώασης 14 ημερών, αλλά ένας βρετανός εμπειρογνώμονας στον τομέα της υγείας πιστεύει ότι είναι 24 ημέρες και εμπειρογνώμονες της Βόρειας Κορέας για βιολογικό πόλεμο πιστεύουν ότι είναι 30 ημέρες, λέει ο Boyle.

"Όσο για την επαρχία Wuhan και Hubei, είναι βασικά στρατιωτικός νόμος, δεν υπάρχει άλλη λέξη γι 'αυτό." Αν διαβάσετε τις δηλώσεις του προέδρου Xi και των βοηθών του, το έχουν καταστήσει σαφές ότι βρίσκονται εδώ σε πόλεμο και Αυτό είναι σωστό. Βρίσκονται σε πόλεμο με τον δικό τους οργανισμό βιολογικού πολέμου.

Ο πρόεδρος Xi απήγγειλε μόνο τα κόμματα που ήταν υπεύθυνοι για αυτό το θέμα και έφερε εμπιστευμένο στρατιωτικό προσωπικό για να το χειριστεί, καθώς και μεγάλοι αριθμοί στρατιωτικών δυνάμεων του Λαϊκού Απελευθερωτικού Στρατού, λέγοντας ότι είναι εργαζόμενοι στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης. Δεν μοιάζουν με υγειονομική περίθαλψη σε μένα. Έτσι, από τώρα, αυτή είναι η καλύτερη ανάγνωσή μου για την κατάσταση. "

Όταν ρωτήθηκε για τις φήμες ότι ο ιός COVID-19 μπορεί να έχει κλαπεί από εργαστήριο υψηλής ασφάλειας στο Winnipeg του Καναδά, ο Boyle λέει:

"Θα ήθελα να καταστήσω σαφές ότι, κατά την άποψή μου, εργάζονταν ήδη σε αυτό στη μονάδα Wuhan BSL-4. Εργάζονταν σε ένα όπλο βιολογικού πολέμου το οποίο περιλάμβανε το SARS, το οποίο είναι αρχικά ένας κοροναϊός.

Γνωρίζουμε ότι ο Δρ. [Yoshihiro] Kawaoka στο Πανεπιστήμιο του Ουισκόνσιν ... ανέστησε τον ισπανικό ιό της γρίπης για το Πεντάγωνο, προφανώς για όπλα, και ειδικεύεται στο ζευγάρωμα του ισπανικού ιού της γρίπης σε όλα τα είδη επιβλαβών βιολογικών βοτάνων. Και υπήρχε ένα αρχείο από τον να στέλνει τα προϊόντα του στο Γουίνιπεγκ.

Το Winnipeg είναι το ισοδύναμο του Καναδά με το δικό μας Fort Detrick. Πρόκειται για μια εγκατάσταση BSL-4, και ναι, ερευνούν, αναπτύσσουν δοκιμές, κατασκευάζουν και αποθηκεύουν κάθε είδος αποτρόπαιου όπλου βιολογικού πολέμου που γνωρίζουμε. 

Έτσι, μερικές από αυτές τις τεχνολογίες θα μπορούσαν να είχαν κλαπεί από το Γουίνιπεγκ. Δεν ξέρω για αυτό, αλλά, όπως είπα, ο Wuhan BSL-4 είχε ήδη αρχίσει να εργάζεται για αυτό.

Είχαν ήδη αναπτύξει SARS. Το SARS είχε διαρρεύσει δύο έως τρεις φορές πριν από αυτό, και φαίνεται ότι ήταν στροβιλοσυμπιεστής SARS, που είναι αυτό που φαίνεται [COVID-19]. Πρόκειται για μια ολοκαίνουργια γενιά όπλων βιολογικής καλλιέργειας που δεν είχαμε ξαναδεί.

Η θνησιμότητα της κυμαίνεται από 15%, όπως εκτιμά η Lancet, έως 17% έως 18% από έναν βρετανό υπάλληλο υγείας και ακόμη και από τις κινεζικές στατιστικές. Η μολυσματικότητα του είναι 83%. Μπορεί να μολύνει ίσως τρία έως τέσσερα άτομα για κάθε προσβεβλημένο άτομο.

Έχει κέρδος ιδιοτήτων λειτουργίας, που σημαίνει ότι ταξιδεύει με αέρα τουλάχιστον 6 ή 7 πόδια, και ... υπάρχουν αναφορές ότι ακόμη και μολυσμένα ανθρώπινα κόπρανα το απογοητεύουν, ότι τα ανθρώπινα κόπρανα ακτινοβολούν μακριά ίσως 6 ή 7 πόδια. Έτσι, δεν έχουμε δει ποτέ κάτι τέτοιο πριν στην ιστορία του βιολογικού πολέμου, τουλάχιστον στο δημόσιο αρχείο.

Θέλω να το ξεκαθαρίσω: ποτέ δεν έχω εργαστεί για την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών. Ποτέ δεν είχα διαβατήριο ασφαλείας. Δεν είχα ποτέ πρόσβαση σε κανένα είδος μυστικών πληροφοριών.

Μόλις διαβάσω τι είναι στο δημόσιο αρχείο και στο επιστημονικό αρχείο και προσπαθώ να συντάξω τα συμπεράσματά μου, και αυτό σας δίνω σήμερα. Θα μπορούσα να αλλάξω τη γνώμη μου αν οι άνθρωποι μπορούν να μου παράσχουν αξιόπιστες επιστημονικές αποδείξεις για το αντίθετο.

Αυτή τη στιγμή, στέκομαι από το συμπέρασμά μου ότι διαρρέει από το Wuhan BSL-4, το υψηλότερο επίπεδο της κινεζικής κυβέρνησης το έχει ξέρει γι 'αυτό, το έχουν καλύψει από το get-go, μέχρι να ενημερώσουν WHO στα τέλη Δεκεμβρίου. "

Παρά τους νόμους, ο πειραματισμός Biowarfare είναι ζωντανός και καλά
Όπως σημειώνει ο Boyle, το εργαστήριο Wuhan είναι ένα καθορισμένο ερευνητικό εργαστήριο της ΠΟΥ, το οποίο μπορεί να ακούγεται περίεργο, δεδομένου ότι οι εγκαταστάσεις αυτές ειδικεύονται στην ανάπτυξη και την έρευνα επικίνδυνων παθογόνων οργανισμών που μπορούν εύκολα να μετατραπούν σε βιοαποδόμηση.

Σύμφωνα με τον Boyle, δεν πρέπει να εκπλαγούμε, ωστόσο, καθώς "ο ΠΟΥ είναι μέχρι τα μάτια του σε αυτό το είδος εργασίας και έχει εδώ και αρκετό καιρό". Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των Η.Π.Α. και η βιομηχανία φαρμάκων εμφανίζονται επίσης ότι είχαν το χέρι τους σε πολλά από τα κρούσματα εκείνων που φαίνονται να είναι οπλοποιημένοι ιοί.

"Δεν θα περάσω από τη μακρά ιστορία του μεγάλου φαρμακείου που εμπλέκεται σε αυτό, υπάρχουν πολλά χρήματα εδώ. Πιστεύω ότι η πανδημία της Δυτικής Αφρικής Ebola προερχόταν από την αμερικανική μονάδα BSL-4 στη Σιέρρα Λεόνε και [ότι] δοκιμάζοντας ένα εμβόλιο που περιείχε ζωντανό Ebola και το έδωσε σε αυτούς τους φτωχούς ", λέει ο Boyle.

"Όσο για το CDC, έχει συμμετάσχει σε κάθε ... BSL-4 βιολογική πολεμική επιστήμη θανάτου που θα μπορούσατε να φανταστείτε ... Είναι θέμα δημόσιου αρχείου ότι κατά τη διάρκεια της διοίκησης του Reagan, το CDC και η American Type Culture Collection έστειλαν 40 αποστολές όπλων -επικαιρόμενους παράγοντες βιολογικού πολέμου στον Σαντάμ Χουσεΐν στο Ιράκ, με την ελπίδα και την προσδοκία ότι θα οπλίζει αυτούς τους πράκτορες και θα τους χρησιμοποιεί ενάντια στο Ιράν ...

Φυσικά, το πρόβλημα είναι ότι όταν ο πόλεμος τελείωσε ... δόθηκε εντολή στις αμερικανικές στρατιωτικές δυνάμεις να ανατιναχθούν οι εγκαταστάσεις βιολογικού πολέμου του Σαντάμ Χουσεΐν και αυτό δεν είναι το πώς αντιμετωπίζεις τα όπλα βιολογικού πολέμου ...

Μολύνει τα στρατεύματά μας και αυτό ήταν αιτιατικός παράγοντας στο σύνδρομο του πολέμου του Κόλπου που ... δολοφόνησε περίπου 11.000 αμερικανικά στρατεύματα και απείλησε περίπου 100.000 ».

Σύμφωνα με τον Boyle, η αμερικανική κυβέρνηση δαπάνησε 100 δισεκατομμύρια δολάρια για προγράμματα βιολογικού πολέμου από τις 11 Σεπτεμβρίου 2011 μέχρι τον Οκτώβριο του 2015, κάτι που δεν είναι μικρό ποσό. Για να το θέσουμε σε προοπτική, οι ΗΠΑ ξόδεψαν 40 δισεκατομμύρια δολάρια (υποθέτοντας μια σταθερή αξία δολαρίου) στο σχέδιο του Μανχάταν, το οποίο ανέπτυξε την ατομική βόμβα. Ο Boyle εκτιμά επίσης ότι οι ΗΠΑ έχουν περίπου 13.000 βιοεπιστήμονες που εργάζονται στο χώρο της βιολογικής καλλιέργειας.

"Είναι σαφές ότι η διοίκηση του Reagan, υπό την επήρεια των νεοσυντηρητικών που σίγουρα πιστεύουν σε βιολογικά όπλα και σε βιολογικά όπλα που ανήκουν σε εθνοτικές ομάδες (όπως μπορείτε να δείτε στην έκθεση PNAC), ασχολούνταν με τη χρήση γενετικής μηχανικής DNA με σκοπό την κατασκευή βιολογικά όπλα.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έδωσα μια ενημέρωση του Κογκρέσου στην Ουάσιγκτον, το 1985. Ζητήθηκε να το κάνω αυτό από το Συμβούλιο για την υπεύθυνη γενετική με το οποίο συνεργάζομαι, όπου συμμετέχουν οι κορυφαίοι επιστήμονες της ζωής από το MIT και το Χάρβαρντ.

Πέρασα επτά χρόνια στο Χάρβαρντ. Έχω τρεις βαθμούς και ήξερα όλους αυτούς τους ανθρώπους. Μου ζήτησαν να υπηρετήσω ως δικηγόρος τους και να δώσω αυτή την ενημέρωση του Κογκρέσου. Έλαβα τη σφυρίχτρα και στη συνέχεια με ζήτησαν να συντάξω την εκτελεστική νομοθεσία, την οποία έκανα ...

Θέλω να καταστήσω σαφές ότι δεν είμαι εδώ για να μιλήσω στο όνομά τους, μιλώ μόνο στο όνομά μου, αλλά αν κοιτάξετε το βιβλίο μου "Βιολογικός Πόλεμος και Τρομοκρατία", ο καθηγητής Jonathan King έγραψε το προρύρημα. Έτσι, έχω τον κορυφαίο καθηγητή MIT της μοριακής βιολογίας υποστηρίζοντας αυτό που λέω, αν δεν νομίζετε ότι γνωρίζω αρκετή επιστήμη γι 'αυτό ».

Οι ΗΠΑ προετοιμάζονται για την πανδημία COVID-19
Ενώ μέχρι στιγμής υπήρξε μόνο ένας περιορισμένος αριθμός αναφερόμενων περιπτώσεων μόλυνσης από COVID-19 στις ΗΠΑ, ο αμερικανικός στρατός έχει ορίσει αρκετούς χώρους κράτησης σε ολόκληρη τη χώρα για να απομονώσουν τους Αμερικανούς, 8 εάν η κατάσταση γίνει χειρότερη.

Ωστόσο, ιστορικά μιλώντας, αξιωματούχοι της κυβέρνησης στον τομέα της υγείας έχουν υπερβολικά υπερβάλλει την απειλή πανδημιών στις ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένης της γρίπης των πτηνών, της γρίπης των χοίρων, του άνθρακα και της Ebola .

Για παράδειγμα, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στο μου 2009 New York Times μπεστ σέλερ « The Great Bird Flu Hoax ,» ο τότε πρόεδρος Τζορτζ Μπους Τζούνιορ προβλέπεται από 2 εκατομμύρια Αμερικανοί θα πεθάνουν από τη γρίπη των πτηνών? το βέλτιστο σενάριο λαμβάνοντας μόνο 200.000 ζωές. Η τελική καταμέτρηση των θανάτων στις ΗΠΑ από την πανδημία αυτή ήταν μηδενική.

Παρήγαγε μαζικά κέρδη, όμως, καθώς τα δολάρια των αμερικανών φορολογουμένων χρησιμοποιήθηκαν για την αγορά 20 εκατομμυρίων δόσεων Tamiflu . Ένας από τους ανθρώπους που ήταν σε θέση να τεντώσει τις τσέπες του από αυτή την φάρσα ήταν ο γραμματέας της άμυνας Ντόναλντ Ράμσφελντ, ο οποίος ήταν πρόεδρος της Gilead Sciences όταν δημιουργήθηκε το φάρμακο.

"Η [γρίπη των πτηνών] ήταν ένα άλλο DNA, γενετικά τροποποιημένο όπλο βιολογικού πολέμου", σημειώνει ο Boyle. "Ήταν μια χίμαιρα, είχε τρία διαφορετικά στοιχεία σε αυτό και ήμασταν τυχεροί που με κάποιο τρόπο εξασθένησαν τη θνησιμότητα και τη μολυσματικότητα της γρίπης των πτηνών".

Το κατά πόσον το COVID-19 θα είναι ομοίως αναποτελεσματικό στην εξάπλωση και η θνησιμότητα παραμένει προς το παρόν. Κρίνοντας από τις στατιστικές στην Κίνα, "δεν φαίνεται πολύ καλό", λέει ο Boyle.

Κατανόηση του ιού COVID-19
Σύμφωνα με τον Boyle, ο ιός COVID-19 είναι χίμαιρα, όπως ο ιός της γρίπης των πτηνών πριν από αυτό. Περιλαμβάνει το SARS, έναν ήδη οπλοποιημένο κοροναϊό, μαζί με το γενετικό υλικό του HIV. "Αυτό ήταν σε ένα δημοσιευμένο άρθρο από ινδούς επιστήμονες. Θα μπορούσατε να δείτε τις φωτογραφίες εκεί, αλλά η πολιτική πίεση ασκήθηκε επάνω τους, ώστε να αποσύρουν [το χαρτί]".

Αυτός είναι ο λόγος που μερικοί επιστήμονες ψάχνουν τώρα σε χρήση HIV φάρμακα για να την αντιμετωπίσουμε, 9 , λέει ο Boyle. Το COVID-19 μπορεί επίσης να έχει αναμιχθεί σε ιό της γρίπης, μαζί με κέρδος ιδιοτήτων λειτουργίας που του επιτρέπουν να εξαπλωθεί σε μεγαλύτερη απόσταση από το κανονικό.

Οι πανδημίες χρησιμοποιούνται επανειλημμένα για την περαιτέρω αστυνομία
Οι πανδημίες έχουν επίσης χρησιμοποιηθεί για την εξάλειψη των δημόσιων ελευθεριών. Για παράδειγμα, η τρομοκρατία του 2001 συνέβαλε στην υπογραφή του νόμου Patriot, το οποίο ήταν το πρώτο βήμα για την απομάκρυνση πολλών από τις προσωπικές ελευθερίες μας και την ανάπτυξη ενός πλήρους κράτους επιτήρησης. Για μένα, τα αποτελέσματα αυτά αφορούν πολύ περισσότερο τον κίνδυνο μόλυνσης. Ο Boyle προσθέτει:

«Χρησιμοποίησαν την Amerigrax για να αναβαθμίσουν το νόμο Patriot, είναι σωστό ... Γίναμε ένα αστυνομικό κράτος ... Και όπως επεσήμανα στο« Biowarfare and Terrorism », νομίζω ότι οι ίδιοι άνθρωποι πίσω από την τρομοκρατική επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου το Amerigrax, αλλά απλώς συνδέω τελείες ...

Αυτό που ονομάζεται Amerithrax βγήκε από ένα αμερικανικό κυβερνητικό εργαστήριο όπλων βιολογικού πολέμου και το πρόγραμμα, και εγώ δημοσίως εκραγούσα το σφύριγμα εκείνο το πρώτο Σαββατοκύριακο του Νοεμβρίου 2001.

Το Συμβούλιο για την υπεύθυνη γενετική πραγματοποιούσε τη συνέλευσή του στο Harvard Business School και προήγαγα μια ομάδα με τον King και άλλους εμπειρογνώμονες για τον βιολογικό πόλεμο, για τα προγράμματα βιολογικών πολέμων των ΗΠΑ.

Καθώς περπατούσα στη Σχολή Θεότητας του Χάρβαρντ, η Fox TV είχε ένα πλήρωμα κάμερας εκεί και είπα: «Προφανώς, αυτό βγήκε από ένα αμερικανικό πρόγραμμα βιολογικών όπλων και ίσως το Fort Detrick».

Πραγματοποίησα τη συνεδρία και έκανα το ίδιο σχόλιο. Στη συνέχεια, έκανα ένα σχόλιο προς έναν ραδιοσταθμό της Ουάσιγκτον, DC, για το σκοπό αυτό [και το] BBC, έτσι ώστε όλοι στον κόσμο να με ακούσουν.

Σε εκείνο το σημείο, κάποιος έδωσε εντολή να μην ξανασυζητηθώ ποτέ από τα κυριότερα νέα σχετικά με τα προγράμματα βιολογικού πολέμου. Και αυτό συνέβη από την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου 2001. "

Όπως σημειώνεται από τον Boyle, το βιβλίο του George Orwell, "1984", έχει γίνει πραγματικότητα. Από τότε ο Μπόιλ διδάσκει δικηγόρους στη Νομική Σχολή του DePaul στο Σικάγο για τον ολοκληρωτικό χαρακτήρα του Πατριωτικού Νόμου.

"Ο Snowden έχει υποδείξει σωστά ότι η ομοσπονδιακή κυβέρνηση είναι κατασκοπεία σε ό, τι λέμε, όλες τις ηλεκτρονικές επικοινωνίες μας, το ονομάζετε", λέει ο Boyle .

"Και πάλι, η απόδειξη είναι ότι είμαι εντελώς μαύρος από τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης. Πράγματι, αν επιστρέψετε και κοιτάξετε τις επιθέσεις Amerithrax, χτύπησαν επίσης τα mainstream αμερικανικά μέσα μαζικής ενημέρωσης για να καταστήσουν σαφές σε αυτούς ότι αν καλύψουν αυτό το ζήτημα θα σκοτωθούν επίσης. "

Τα βιολογικά όπλα αναπτύσσονται για να χρησιμοποιηθούν
Όπως σημειώνει ο Boyle, η αμερικανική κυβέρνηση διαθέτει ένα μεγάλο απόθεμα του Amerigrax - έναν νανοτεχνολογικό άνθρακα τύπου σούπερ όπλων με 1 τρισεκατομμύριο σπόρια ανά γραμμάριο - και αυτό είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου των αναπτυγμένων βιολογικών όπλων. Επιπλέον, ο Boyle δεν έχει καμία αμφιβολία ότι αυτά τα όπλα θα χρησιμοποιηθούν τελικά, όπως έχουν στο παρελθόν. Αυτος λεει:

"Υπήρξε μια επιτραπέζια άσκηση στο Πανεπιστήμιο John Hopkins το περασμένο φθινόπωρο ... σε κοροναϊό." 10 Επιτραπέζια άσκηση, αυτός είναι ένας ευφημισμός για ένα πολεμικό παιχνίδι, εκτιμώντας ότι σκότωσε 65 εκατομμύρια ανθρώπους 11 ...

Ο John Hopkins είναι μέχρι τα μάτια τους σε αυτό το ναζιστικό βιολογικό πόλεμο βρώμικο έργο. Έχουν μια εγκατάσταση BSL-3 εκεί ... που ανακοινώνουν περήφανα στην ιστοσελίδα τους ... Το δικαιολογούν λέγοντας ότι αναπτύσσουν εμβόλια. Εντάξει ... Πώς το κάνουν αυτό;

Βγαίνουν σε όλο τον κόσμο, και αυτό είναι θέμα δημόσιου ρεκόρ, και για κάθε είδος αποτρόπαιων ασθενειών, μύκητες, ιούς και βακτηρίδια που μπορείτε να φανταστείτε. Τότε το φέρνουν πίσω σε αυτά τα εργαστήρια BSL-4 και αναπτύσσουν έναν επιθετικό, βιολογικό παράγοντα που χρησιμοποιεί τη γενετική μηχανική DNA και τη συνθετική βιολογία ... που δημιουργήθηκε από το Πεντάγωνο υπό την DARPA ...

Μόλις έχουν αυτόν τον επιθετικό παράγοντα, προχωρούν στη συνέχεια να αναπτύξουν ένα εμβόλιο, επειδή ο παράγοντας δεν είναι καλός εάν δεν μπορείτε να έχετε ένα εμβόλιο για να προστατεύσετε τους δικούς σας ανθρώπους.

Έτσι, αναπτύσσουν εμβόλια για να έχουν βιολογικά όπλα, επειδή ένα βιολογικό όπλο αποτελείται από δύο στοιχεία: τον προσβλητικό παράγοντα βιολογικού πολέμου και, στη συνέχεια, δεύτερον, ένα εμβόλιο για την προστασία του δικού σας ανθρώπου, και αυτό είναι που είναι σε όλες αυτές τις εγκαταστάσεις BSL-4, καθώς και σε πολλά από τα BSL-3.

Ο John Hopkins έχει ένα BSL-3 και αναγνωρίζουν ότι κάνουν διπλή χρήση. Αυτό σημαίνει διπλή χρήση. Αναπτύσσουν πρώτα τον επιθετικό παράγοντα βιολογικού πολέμου και στη συνέχεια αναπτύσσουν το υποτιθέμενο εμβόλιο. "

Πράγματι, το Πανεπιστήμιο Johns Hopkins είναι ο μεγαλύτερος αποδέκτης ερευνητικών επιχορηγήσεων από ομοσπονδιακές υπηρεσίες, όπως τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας, το Εθνικό Ίδρυμα Επιστημών και το Υπουργείο Άμυνας. Έχει επίσης λάβει εκατομμύρια δολάρια σε ερευνητικές επιχορηγήσεις από το Ίδρυμα Gates. 12 Το 2016, ο Johns Hopkins δαπάνησε περισσότερα από 2 δισεκατομμύρια δολάρια για ερευνητικά έργα, οδηγώντας όλα τα αμερικανικά πανεπιστήμια σε δαπάνες έρευνας για 38η συνεχή χρονιά. 13

ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΠΡΟΛΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Πώς μπορούμε να αποτρέψουμε ή να θεραπεύσουμε καλύτερα την μόλυνση COVID-19;

Ενώ δεν είναι σαφές ποια θεραπεία είναι η πιο αποτελεσματική, υποθέτω ότι το πρωτόκολλο ενδοφλέβιας χορήγησης βιταμίνης C από τον Δρ Paul Marik για την σήψη θα ήταν ένα καλό σημείο εκκίνησης, βλέποντας πώς η σηψαιμία φαίνεται να είναι αυτό που σκοτώνει εκείνους που υποκύπτουν σε μια σοβαρή λοίμωξη COVID-19 .

Η αναδρομική μελέτη του Marik πριν και μετά την κλινική μελέτη 14 , 15 έδειξε ότι η χορήγηση σε ασθενείς IV IV βιταμίνης C με υδροκορτιζόνη και βιταμίνη Β1 για δύο ημέρες μείωσε τη θνησιμότητα από 40% σε 8,5%. 

Το ακριβές πρωτόκολλο που χρησιμοποιήθηκε ήταν 200 mg θειαμίνης κάθε 12 ώρες, 1.500 mg ασκορβικού οξέος κάθε έξι ώρες και 50 mg υδροκορτιζόνης κάθε έξι ώρες. 16

 Είναι σημαντικό ότι η θεραπεία δεν έχει παρενέργειες και είναι ανέξοδη, άμεσα διαθέσιμη και απλή στη διαχείριση.

Σύμφωνα με τον Marik, η βιταμίνη C και τα κορτικοστεροειδή έχουν ένα συνεργιστικό αποτέλεσμα, 17 που είναι μέρος του γιατί το σύνθετο πρωτόκολλό του είναι τόσο αποτελεσματικό. Ακόμα, η απλή χρήση υψηλής δόσης IV βιταμίνης C έχει αποδειχθεί ότι βελτιώνει την επιβίωση σε ασθενείς με σήψη και οξεία αναπνευστική ανεπάρκεια, μειώνοντας τη θνησιμότητα από 46% σε 30%. 18

Επίσης, μείωσε τον αριθμό των ημερών που χρειάζονταν για να παραμείνουν στο νοσοκομείο. Κατά μέσο όρο, όσοι έλαβαν βιταμίνη C είχαν την 28η ημέρα,  τρεις ημέρες λιγότερες ημέρες στη μονάδα εντατικής θεραπείας από ό, τι η ομάδα του εικονικού φαρμάκου (επτά ημέρες σε σύγκριση με 10). Κατά την 60η ημέρα, η ομάδα θεραπείας είχε περάσει, επίσης, επτά λιγότερες μέρες στο νοσοκομείο συνολικά -15 ημέρες σε σύγκριση με 22

Παρόλο που δεν υπάρχουν δοκιμές που να εξετάζουν την ενσωμάτωση της υπερβαρικής οξυγονοθεραπείας (HBOT), υποψιάζομαι ότι αυτό θα παρείχε μια ισχυρή συνέργεια που θα μπορούσε να οδηγήσει το ποσοστό θνησιμότητας από τη σήψη ακόμα πιο κοντά στο μηδέν. Δυστυχώς, το HBOT δεν είναι διαθέσιμο σε πολλά νοσοκομεία, και ακόμη και αν είναι, δεν έχει εγκριθεί για σήψη.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πρωτόκολλο σήψης του Marik στο « Βιταμίνη C - Αλλαγή παιχνιδιού στη θεραπεία της θανατηφόρου σήψης», μαζί με συστάσεις για το πώς να μειώσετε τον κίνδυνο σήψης στην πρώτη θέση.

Μπορείτε επίσης να ΔΕΊΤΕ ΕΔΩ την παρουσίαση του Power Point του Marik, " Υδροκορτιζόνη, Ασκορβικό οξύ και Θειαμίνη για τη θεραπεία της σοβαρής σήψης και του σηπτικού σοκ ", που παρουσιάστηκε στο συνέδριο για την κρίσιμη φροντίδα του 2020 στην Αυστραλία. 

Για τη συμβουλή φροντίδας COVID-19 στο σπίτι από τον ΠΟΥ, ανατρέξτε στην ενότητα " Novel Coronavirus - The Latest Pandemic Scare ".

  
https://oimos-athina.blogspot.com/2020/03/blog-post