Πέμπτη, Απριλίου 9

Ελένη Φιλίνη: Αναλαμβάνει δική της εκπομπή στην τηλεόραση;

Ελένη Φιλίνη: Αναλαμβάνει δική της εκπομπή στην τηλεόραση;
Συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso παραχώρησε η Ελένη Φιλίνη, η οποία όπου μίλησε μεταξύ άλλων, και για την πρόταση που έχει να αναλάβει τηλεοπτική εκπομπή.
Το πλάνο για το καλοκαίρι, για να έρθουμε στα επαγγελματικά σας, ισχύει; Οι συμφωνίες και οι συνεργασίες που κλείσατε;

Το σοκ για όλους μας, και αναφέρομαι στους καλλιτέχνες, ήταν μεγάλο. Ξαφνικά μείναμε χωρίς δουλειά και είναι άγνωστο αν θα κρατηθούν τα επαγγελματικά συμβόλαια, τόσο για μια θεατρική περιοδεία που έχω κλείσει από καιρό και μια εμφάνισή μου σε σίριαλ, όσο και για την παρουσίαση μιας εκπομπής που μου πρότειναν. Εκκρεμεί και η επιστροφή στο πάλκο της επιτυχημένης μουσικής παράστασης «Αθήνα και πάλι Αθήνα», αλλά και το «Άννα και Μαρία Καλουτά – Μια ιστορία μέσα στην ιστορία». Είμαστε στον «αέρα», αλλά ευελπιστώ πως θα επέλθει η κανονικότητα, μόλις βγούμε από την καραντίνα. Να σκεφτόμαστε θετικά!
Θα περάσετε και στον χώρο της τηλεόρασης, αυτή τη φορά σαν παρουσιάστρια;
Μου το πρότεινε ένας παραγωγός και μου άρεσε πολύ. Αφορά ένα πρότζεκτ, ένα καθημερινό μαγκαζίνο με ψυχαγωγικά θέματα, καλεσμένους, αλλά και ενημέρωση. Δεν μπορώ να σας πω περισσότερα, γιατί κι αυτό έχει «φρενάρει» προς το παρόν.
Δεν το φοβάστε; Θα έρθετε αντιμέτωπη με πρόσωπα με μεγάλη δημοτικότητα στις ζώνες και φυσικά με τα νούμερα τηλεθέασης.
Στις προκλήσεις λέω πάντα «ναι»! Μου αρέσει πολύ η ιδέα. Για πρώτη φορά δεν θα είμαι στη θέση του συνεντευξιαζομένου!
Ισχύει πως συζητείται το ριμέικ της θρυλικής σειράς «Ορκιστείτε, παρακαλώ»;
Βέβαια! Και πρόσωπα ήδη έχουν προταθεί για τους ρόλους. Έχω πει ήδη το «ναι» κι εγώ, αλλά, φυσικά, δεν μπορώ να υποδυθώ τη νεαρή δικηγορίνα, όπως ήταν ο ρόλος μου τότε, όμως θα μπορούσα να είμαι η πρόεδρος του δικαστηρίου!
govastileto.gr