Σάββατο, Απριλίου 25

«Βροχή» οι εξελίξεις: Οι κομμουνιστές της Κίνας βγήκαν μπροστά και δίνουν το εμβόλιο (ΒΙΝΤΕΟ)

Πότε ανακοίνωσαν πως θα το δώσουν... «Τρίβει» τα χέρια ο Bill Gates...
Ενώ, οι Ηνωμένες Πολιτείες, μετά από απόφαση του δεξιού Ν.Τραμπ, δεν θα συμμετάσχουν στην έναρξη μιας παγκόσμιας πρωτοβουλίας για εύρεση εμβολίου κατά του κορωνοϊού, το νέο «καλό παιδί» της παγκόσμιας διεθνιστικής Αριστεράς, (Ο.Η.Ε., Π.Ο.Υ., Bill Gates), η Κίνα, βγήκε μπροστά και υποσχέθηκε εμβόλιο από τον Σεπτέμβριο.



Όπως, διαβάζουμε στο South China Morning Post, για πρώτη φορά ανώτατος Κινέζος αξιωματούχος έδωσε χρονοδιάγραμμα, ενημερώνοντας πως το εμβόλιο για τον κορωνοϊό θα είναι έτοιμο, από τον Σεπτέμβριο για έκτακτη χρήση και από τις αρχές του 2021 για δημόσια χρήση σε όλον τον πλανήτη.

Η Κίνα «έδωσε» το πρόβλημα, η Κίνα θέλει να δώσει και την «λύση», θα μπορούσε να ισχυριστεί κάποιος, χαροποιώντας τον Bill Gates και τον Π.Ο.Υ.

Οψόμεθα βέβαια τι μέλλει γενέσθαι και σε ποια μορφή θα παρουσιάσουν το εμβόλιο (αν θα συνοδεύεται από ψηφιακή ταυτότητα, όπως θέλει ο Gates, εμφύτευμα κτλ.».  Πάντως παρατηρείται τεράστια κινητικότητα και άμεσες εξελίξεις.

«Είμαστε στην πρώτη γραμμή τη ανάπτυξης εμβολίου και ευελπιστούμε να έχουμε το εμβόλιο έτοιμο για έκτακτη χρήση τον Σεπτέμβριο και εμβόλιο για όλον τον πληθυσμό στις αρχές του νέου έτους», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Gao Fu, επικεφαλής του Κινεζικού Κέντρου για Έλεγχο και Πρόληψη Ασθενειών.

Το ζήτημα είναι ποιος θα μας προσφέρει το εμβόλιο; Η επιστήμη ή άτομα, τα οποία δεν εμπνέουν καθόλου εμπιστοσύνη, όπως ο Bill Gates;





ksipnistere.com