Σάββατο, Απριλίου 25

“Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΝΥΧΤΕΡΙΔΑΣ”, ΠΕΤΑΞΕ ΚΟΜΜΑΤΙ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟΥ ΠΑΓΟΥ ΣΤΗΝ ΨΑΡΑΓΟΡΑ”! “ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ” ΠΟΥ ΔΙΑΡΡΕΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΓΙΟΥΧΑΝ Ή ΕΠΙΝΟΗΣΕΙΣ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΑΓΑΛΜΑ!

geits
Έγγραφο από τον ΠΟΥ, το Ινστιτούτο ιολογίας του Γουχάν και το Ίδρυμα Γκέιτς λέγεται ότι έχουν διαρρεύσει…
Η γνησιότητά τους αμφισβητείται και ουδείς αυτή την ώρα ξέρει εάν είναι αποκυήματα ή διαρροές μυστικών υπηρεσιών, πιθανόν αμερικανικής προέλευσης.
Η ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΑΠΟ ΞΕΝΑ ΣΑΙΤ
“…Ο Μπιλ Γκέιτς και η σύζυγός του Μελίντα Γκέιτς μαζί με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και το Ινστιτούτο ιολογίας Wu-Han φέρεται να έχουν παραβιαστεί σύμφωνα με το SITE Intelligence Group.

Διαρροές email και κωδικού πρόσβασης.
Μαζική διαρροή ευαίσθητων δεδομένων, συμπεριλαμβανομένων email, κωδικών πρόσβασης και εγγράφων κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο από την ομάδα εισβολής. Μερικές από αυτές τις λεπτομέρειες βρίσκονται ΕΔΩ και ΕΔΩ
Ο Κινέζος Δρ Zhengli Shi, γνωστός ως «γυναίκα νυχτερίδα», θεωρείται ευρέως ότι έχει εισαγάγει το Coronavirus στο κοινό. Ο γιατρός Shi Zhengli ήταν μέλος μιας ομάδας που δούλευε σε ένα πρόγραμμα κοροναϊού από κοινού με τους γιατρούς των ΗΠΑ το 2014 προτού το κλείσει από το DHS επειδή ήταν πολύ επικίνδυνο.
Σε μια δημοσίευση που έγινε στο 4chan, στις 19 Οκτωβρίου 2019, ο Δρ Zhengli Shi σταμάτησε μια φορά, στα μισά του ταξιδιού του, άνοιξε τη βαλίτσα  και τοποθέτησε ένα κομμάτι μολυσμένου ξηρού πάγου κοντά σε έναν αεραγωγό στην εν λόγω αγορά ψαριών.
Επιπρόσθετα στοιχεία επισημαίνουν: η αγορά ψαριών βρίσκεται κοντά σε ένα από τα μεγαλύτερα και ταχύτερα σιδηροδρομικά δίκτυα υψηλής ταχύτητας και επίσης όχι έξω από την κανονική διαδρομή ταξιδιού της.
Η θεωρία ότι ο Δρ Shi διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στην απελευθέρωση του κοροναϊού υποστηρίζεται περαιτέρω από ένα βίντεο CCTV που ισχυρίζεται ότι κατέγραψε ολόκληρη τη δοκιμασία. Λοιπόν, όπως και ο HIV, η συνωμοσία επισημαίνει τον Covid-19 ως εργαστήριο που δημιουργήθηκε.
yoohan1
 makeleio.gr/