Πέμπτη, Απριλίου 2

Φαήλος Κρανιδιώτης: Μην φοβάστε την ξεδοντιασμένη αριστερά. Κάντε το σωστό με τόλμη και αυστηρότητα.

Στην Ιταλία και την Ισπανία είναι σαν να προελαύνουν τα SS και να αφανίζουν ένα χωριό την ημέρα. 1700, 1000 νεκροί την ημέρα αντιστοίχως. Οι Μονάδες Εντατικής Θεραπείας τους έχουν κλαταρει, κάνουν διαλογή ποιος θα ζήσει και ποιος θα πεθάνει, φτιάχνουν πρόχειρα νοσοκομεία σε κλειστά γηπεδα και εκθεσιακά κέντρα, χάνουν νοσηλευτικό προσωπικό που προσβάλλεται και πεθαίνει.
Και όμως ο Μήτσος, που αν τον γυρίσεις ανάποδα, θα πέσουν μόνο τα κλειδιά, πιστεύει πως όλα είναι ψέματα και σκηνοθεσία, στην οποία συμμετέχουν όλοι αυτοι οι γιατροί, οι ψευτοασθενεις και ψευτονεκροί και οι συγγενεις και οι φίλοι τους και δεν το μαρτυράει κανένας. Κι ο σκοπός όλου αυτού από την Νέα Τάξη Πραγμάτων
είναι να μην πάει για καφέ ο Μήτσος και να του στερήσουν τις ατομικές του ελευθερίες.
Μετά απορείτε ποιοί ψηφίζουν λαμόγια και φιδέμπορους.
Υπάρχουν σοβαροί άνθρωποι, που τηρούν μέτρα ασφαλείας από μόνοι τους, υπεύθυνοι, και δυσανασχετούν ή ακόμη και οργίζονται από τον καταναγκασμό και τις όποιες υπερβολές του.. Όμως βλέποντας πόσοι ψυχάκηδες υπάρχουν, έτοιμοι να κάνουν "αντίσταση", θέτοντας σε κίνδυνο την ζωή των οικογενειών μας και το τι φαντασιώσεις έχουν, μερικοί νομίζοντας πως κάνουν αντίσταση, λέω πως καλά κάνει το κράτος και να γίνει ακόμη πιο αυστηρό. Αυτοί οι ηλίθιοι που τυχόν διασπείρουν τον ιό, θα παρατείνουν έτσι και την καραντίνα και την οικονομική ζημιά όλων μας.
Ένα όμως τεράστιο λάθος έγινε και γίνεται.
Πριν καν φτάσει ο ιός εδώ έγραφα πως οι λαθραίοι και οι πρόσφυγες θα μολυνθούν και θα είναι και υγειονομικός κίνδυνος. Άκουσα τις συνήθεις ύβρεις των σαλεμενων μηδενιστων και του φαιδρου κόμματος του ΓΑΠ. Να τα όμως τα συγχαρικια στην Ριτσώνα.
Γιατί λοιπόν κύριε Πρωθυπουργός, Νίκο Χαρδαλιά τους αφησατε να κόβουν βόλτες σε ντουζίνες; Εμείς κλεισμένοι, πειθαρχημένοι και αυτοί σουλάτσο; Το πρόγραμμα ΕΣΤΙΑ ΙΙ είναι λάθος, μαγνήτης να έρθουν και άλλοι για τζάμπα σπίτια και επιδόματα. Όμως η διάκριση σε βάρος των Ελληνων και η κυκλοφορία των παράνομων αλλοδαπών ομαδικά είναι εγκλημα.
Μόνο κλειστές δομές σε απομονωμένα νησιά υπό την ευθύνη του Στρατού μέχρι να τελειώσει η πανδημια. Και μετα από εκεί θα φεύγει μόνο όποιος παίρνει άσυλο και όσοι, η συντριπτική πλειοψηφία, θα απελαύνονται.
Μην φοβάστε την ξεδοντιασμένη αριστερά. Κάντε το σωστό με τόλμη και αυστηρότητα.. Στην Ριτσώνα οι λαθρομετανάστες προπηλάκισαν ομαδικά τους γιατρούς ΑΡΝΟΥΜΕΝΟΙ να κάνουν τεστ για τον κορωνοϊό. Χρειάζεται και άλλο επιχείρημα; Για τους ανθρώπους που τυχόν πεθάνουν από την επαφή με αυτους, ποιος θα φέρει την ευθύνη;