Τετάρτη, Απριλίου 22

Δραστική αντιβιοτική φυσική συνταγή για λοιμώξεις νεφρών και κύστης

drastiki-antibiotiki-fysiki-syntagi-gia-loimoxeis-nefron-kai-kystis
Σε αυτό το άρθρο θα σας παρουσιάσουμε το πιο αποτελεσματικό και φυσικό αντιβιοτικό που θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από όλες τις λοιμώξεις του ουροποιητικού σε χρόνο μηδέν.
Όσοι έχουν βιώσει λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος ξέρουν πόσο επώδυνες και επίμονες καταστάσεις μπορεί να είναι. Οι άνθρωποι αναφέρουν ότι αισθάνονται τη συνεχή ανάγκη να ουρήσουν, αλλά δεν μπορούν λόγω του ότι αισθάνονται πόνο
και πίεση στην ουροδόχο κύστη τους. Ωστόσο, ακόμη και όταν καταφέρουν να ουρήσουν, αισθάνονται πόνο.
Όπως αναφέρθηκε όμως και προηγουμένως, δεν υπάρχει πλέον λόγος να ανησυχείτε δεδομένου ότι ορισμένα φυσικά αντιβιοτικά είναι εξαιρετικά αποτελεσματικά και μπορούν να βοηθήσουν με την φλεγμονή της ουροδόχου κύστης.
Αν δεν είναι άμεση ανάγκη καλλίτερα να μείνετε μακρυά από τα φαρμακευτικά αντιβιοτικά, ΠΡΟΣΟΧΗ: Δες τις επιπτώσεις των αντιβιοτικών στο σώμα σου

Το βακτήριο Escherichia coli (E. coli) είναι η κύρια αιτία για τη φλεγμονή της ουροδόχου κύστης και έχει εκτιμηθεί ότι συμβαίνει σε μία στις πέντε γυναίκες κάθε χρόνο. Στις περισσότερες των περιπτώσεων, η νόσος εξαφανίζεται από μόνη της.
Από την άλλη πλευρά, αν έχετε συμπτώματα κυστίτιδας, θα πρέπει να συμβουλευτείτε το γιατρό σας αμέσως. Θα αντιληφθείτε τα συμπτώματα καθώς θα είστε αναγκασμένοι πραγματικά να πηγαίνετε στο μπάνιο κάθε δέκα λεπτά, και κατά την ούρηση, ενδεχομένως να αντιμετωπίσετε κάποια πολύ οδυνηρή αίσθηση. Επιπλέον, μπορεί επίσης να παρατηρήσετε αίμα στα ούρα, πόνο στην πλάτη, πυρετό ή και ρίγη.

Φυσικό αντιβιοτικό – Συνταγή

Συστατικά:

Διαδικασία:

Πρώτα απ ‘όλα, θα πρέπει να έχετε πλύνει το μαϊντανό καλά και στη συνέχεια να ψιλοκόψετε τη ρίζα του. Στη συνέχεια, προσθέστε τα κομμάτια στο μπλέντερ μαζί με τα υπόλοιπα υλικά. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά καλά μέχρι το μείγμα να γίνει παχύρρευστο.
Το μείγμα διατηρείται στο ψυγείο.

Κατανάλωση:

Φροντίστε να καταναλώνετε 1 κουταλιά της σούπας από αυτό το φυσικό αντιβιοτικό κάθε πρωί.
Συμβουλευτείτε πρώτα κάποιον ειδικό.

Σημείωση:

Αγοράστε το μέλι από ένα αξιόπιστο μελισσοκόμο, γιατί θα πρέπει να είναι οργανικό και βεβαιωθείτε ότι το λεμόνι και ο μαϊντανός είναι απαλλαγμένα από φυτοφάρμακα.
Για να είναι 100% σίγουροι, βάλτε τα προηγουμένως σε νερό που έχετε διαλύσει μαγειρική σόδα, που θα σας βοηθήσουν να αφαιρέσετε τυχόν φυτοφάρμακα και τοξίνες.

Συμβουλή:

Αποφύγετε την καφεΐνη και τις σοκολάτες δεδομένου ότι αυτά τα δύο βοηθούν τα βακτήρια να εισβάλουν στο ουροποιητικό σύστημα πιο γρήγορα.
Δείτε ακόμη: Τα λάθη που κάνουμε και προκαλούν ουρολοιμώξεις 
Γιατί ο χυμός κράνμπερι αποτρέπει την ουρολοίμωξη 
Ποια βότανα σας απαλλάσσουν από τις ουρολοιμώξεις 
Φυσική θεραπεία κυστίτιδας και ουρολοιμώξεων του ουροποιητικού συστήματος των γυναικών! 
Φυσική αντιμετώπιση των λοιμώξεων του ουροποιητικού και του γεννητικού συστήματος των ανδρών! 
Σταματήστε τις ουρολοιμώξεις χωρίς αντιβιοτικά 
Πηγή: naturehealthandbeauty.com
Παρακαλώ πιθανή αναδημοσίευση να γίνεται με ενεργό λινκ και ρητή αναφορά στα:
Επιμέλεια/Μετάφραση: proionta-tis-fisis.com