Πέμπτη, Απριλίου 9

Ο Πέτσας στη Μενεγάκη και ο Τσίπρας πιο μειλίχιος από τον Σωτήρη Τσιόδρα [Ανατομία Εγκλημάτων]

Η επιστροφη δεν πρεπει να γινει με καραγκιοζιλικια στυλ Πετσιτη και Παπαγγελοπουλου
Παστρικές δουλειές. Με γραβάτα. Όπως τις κάνουν ετούτοι εδώ, οι γαλάζιοι μέντορες των 11 εκατομμυρίων
Αυτά να τα βλέπουν οι τραχανοπλαγιάδες οι Συριζαίοι, αυτό το μπουλούκι των απαίδευτων κατσιαπλιάδων και να εκπαιδεύονται. Την επόμενη φορά θα έλθουν με γραβάτα-όχι παίζουμε. Και οι πασόκοι με τα αμπέχωνα ξεκίνησαν αλλά κατέληξαν στα φορ σιζονς και τα πσιχικά με τα σέα τους τα μέα τους.
Από τον Βασίλη Μπόνιο

Καλά το πάει τώρα ο Αλέξης: O Tσίπρας έχει γίνει πιο μειλίχιος και πιο γλυκούλης από τον Σωτήρη Τσιόδρα. Στη περίπτωσή του έχουμε ιογενή μετάλλαξη. Αυτή είναι η διάγνωση του Κουρδιστού Πορτοκαλιού για τον αγνώριστο Αλέξη.
Την ώρα όμως που ο Τσίπρας θα βγαίνει τρυφερός στον Νίκο Χατζηνικαλάου ο Παύλος Πολάκης δεν πρέπει να χάνει χρόνο. Στα απόκρημνα οροπέδια της  Κρήτης πρέπει να εκπαιδεύει τον στρατό με τις αιμοσταγείς αντάρτισσες του Σύριζα για τη μεγάλη και μόνιμη επιστροφή στην εξουσία και στο κρατικό χρήμα.
Η επιστροφή δεν πρέπει να γίνει με καραγκιοζιλίκια στυλ Πετσίτη και Παπαγγελόπουλου.
Αλλο Πέτσας, άλλο Πετσίτης. Σοβαροί να είσαστε.


Η επιστροφή πρέπει να φοράει γραβάτα άσχετα αν από μέσα είναι ζωσμένα τα  φυσικλέκια και τα κουμπούρια. Παστρικές δουλειές. Με γραβάτα. Όπως τις κάνουν ετούτοι εδώ, οι γαλάζιοι μέντορες. Μοίρασαν 11 εκατομμύρια-γύρευε που θα καταλήξει μεγάλο μέρος από αυτά-με το καλημέρα. Η δουλειά έγινε πατ-κιουτ. Και βγάζουν και γλώσσα. Και πριν από αυτή την αρπαχτή ετοίμαζαν άλλη. Είχαν βρει και χορηγό.
Αλλά προέκυψε ο σαρωτικός κοβίδης και τους σταμάτησε. Ακριβώς την ώρα που με χορηγό γνωστό ίδρυμα είχαν βγάλει τα λεφτά στο τραπέζι και τα μοιράζανε-σύμφωνα με τις οδηγίες της.
Εάν ανοίξουν οι τηλεφωνικές συνομιλίες των εμπλεκόμενων τότε θα δούμε εάν τους παίρνει να κάνουν διαψεύσεις και να πουλάνε τσαμπουκά ενώ έχουν πιαστεί με τη γίδα στη πλάτη. Προκαλούν κιόλας οι Συριζαίοι με γραβάτα. Διαψεύδουν την καλοστημένη αλχημεία της αρπαχτής. Τα παντελονάτα κρατικά φραγκουά. Βγάζουν και γλώσσα ταμπουρωμένοι πίσω από το ήθος του Κυριάκου για τον οποίο δεν δίνουν δεκάρα εάν τον τεμαχίζουν σε τάλαρα και τον ξοδεύουν αλόγιστα για τη δική τους αρπαχτή και ματαιοδοξία.
Συριζαίοι με γραβάτα οι οποίοι παραδίδουν μαθήματα λεηλασίας του κρατικού χρήματος στους διαδόχους ορίτζιναλ Συριζαίους οι οποίοι θα επιστρέψουν φορώντας και αυτοί με τη σειρά τους γραβάτα ενώ ο Καρτερός στο μεταξύ καλά θα κάνει να ακουμπήσει στη μπάντα τον γκρα και να γράφει για τη λίμνη των Κύκνων, τις 4 εποχές-μακριά από τη 5η του Μπετόβεν.
Αφού τους αποκοιμίσει στη συνέχεια θα τους κόψει τα λαρύγγια. Ετσι Αλέξη; Αυτό δεν είναι το σχέδιο; Εάν θέλεις να επιστρέψεις στην εξουσία και να κολυμπήσεις εν νέου στο κρατικό χρήμα πρέπει να γίνεις μειλίχιος σαν τον Σωτήρη Τσιόδρα ώστε να τους πιάσεις στον ύπνο.
Θα πρέπει να γίνεις τρυφερός και γλυκομίλητος σαν τον Κυριάκο την ώρα που οι αποκάτω σου θα μοιράζουν στη δική σας συμμορία τα 11, τα 111, τα χίλια έντεκα εκατομμύρια. Έτσι γίνονται οι δουλειές. Παστρικιές.
Τώρα που λέμε παστρικές, αυτή η εκατομυριούχα  Μενεγάκη πότε πρόλαβε και επέστρεψε στον Alpha; Αυτή δεν είχε φύγει στην Αμερική να συνεχίσει τη καριέρα της;
Δεν την είχε κόψει ο Alpha επειδή του κόστιζε δεκάδες εκατομμύρια;
Την έφεραν με ειδική πτήση από τις ΗΠΑ για να πάρει συνέντευξη από τον τεχνοκράτη Πέτσα, τον Μέσι των 11 εκατομμυρίων;
Τι συμβαίνει εδώ;
Ο Πέτσας πάει να ξεπεράσει σε εμφανίσεις και τον άχαστο Πατούλη.
Πριν καλά καλά ζεσταθεί σαν κυβερνητικός εκπρόσωπος φώναξε το Rise Tv για να του καταγράψει το δυναμικό 24ωρο.
Ποιος Κλούνει και απίδια μάντολες. Στέλιος Πέτσας, ο Τζορτζ Κλούνει από τα Lidl.
Στη συνέχεια είπε να πιάσει και τις νοικοκυρές, το πιο δυναμικό κοινό της χώρας και βγήκε στη Μενέγω.
Με skype στη Μενεγάκη ο Πέτσας. Τεχνοκρατιστάν.
Η Μενέγω ήταν ο μόνος τρόπος να τη πει στον Μπελμοντό της Στυλίδας Βρούτση και στον επιθεωρητή του ΚΤΕΛ Σταικούρα που κάνουν δεύτερες βάρδιες στο κυλικείο του Γιώργου Αυτιά.
Έτσι έχουν τα πράγματα στη Κολομβία των Βαλκανίων της οποίας οι κάτοικοι αρνούνται να πεθάνουν επειδή θέλουν να δουν πρώτα να πεθαίνει η κατσίκα του γείτονα…



Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας βγήκε μέσω skype στην Ελένη Μενεγάκη και μίλησε για τον κορωνοϊό και τα μέτρα της κυβέρνησης. Μεταξύ άλλων, ο κ.Πέτσας αναφέρθηκε και στην κατάσταση της υγείας της συζύγου του, η οποία είχε διαπιστωθεί θετική στον κορωνοϊό.


«Εμείς είχαμε ένα κρούσμα στην οικογένειά μας, στη σύζυγό μου, η οποία ευτυχώς είναι μια χαρά, το έχει ξεπεράσει, και συμμετέχει μάλιστα και στη σχετική μελέτη για όσους έχουν νοσήσει, για να δούμε πώς εξελίσσονται τα αντισώματά της και γενικά η πορεία της. Το βασικό είναι ότι όταν έχεις κάποιον και πρέπει να προφυλάξεις τον εαυτό σου ή τα παιδιά σου, πρέπει να απομονωθείς. Άρα, το βασικό ζήτημα ήταν αυτό της απομόνωσης. Ευτυχώς, εμείς είχαμε τη δυνατότητα να απομονωθεί η σύζυγός μου και να μην είναι στους ίδιους χώρους με τα παιδιά και με εμένα. Αλλά ήταν ένα δύσκολο 14ημερο, με μια σοβαρή προσπάθεια και ανησυχία. Η ίωση που είχε η σύζυγός μου ήταν ήπιων συμπτωμάτων στην αρχή. Μετά την έβδομη μέρα είχε θέμα με τον βήχα της, κάτι που μας ανησύχησε. Μας έδωσαν οι ειδικοί να πάρει μια αντιβίωση. Μετά από 3-4 μέρες το ξεπέρασε και το αφήσαμε πίσω».