ΣΟΚ! Ο Μπογιόπουλος ανακάλυψε τον καπιταλισμό! «Είναι ο Καπιταλισμός, ηλίθιε»!

Κύριε Μπογιόπουλε, έχεις επιλέξει τον τέλειο τίτλο
και σου πάει γάντι: «Είναι ο Καπιταλισμός, ηλίθιε»!

Της Μαργαρίτας Ισιδώρου
Αφού μέχρι σήμερα ο "αριστερός" δημοσιογράφος Μπογιόπουλος μας βομβάρδιζε με "ανοιχτά σύνορα" -ήθελε να είναι ο ¨σωστός" δικαιωματικός ΣΥΡΙΖΑ- και λατρεία υπέρ της λαθρομετανάστευσης... είχαμε την επιφοίτηση.

Στην ιστοσελίδα της τάσης του "δικαιωματικού ΚΚΕ" την οποία διευθύνει... μας ενημερώνει για την ανακάλυψη του, πως δηλαδή στη Γερμανία έχουμε "Μετανάστες… ευπρόσδεκτοι με πτήσεις charter"!
Ο κ. Μπογιόπουλος ανακάλυψε τα...
"φτηνά χέρια... που θέλουν οι επιχειρήσεις"!
Πρόκειται για συγκλονιστική ιδεολογική ανακάλυψη, όταν ο γνωστός κι εμφανιζόμενος ως "σκληρός" κομμουνιστής του ΚΚΕ, μέχρι τώρα τροφοδοτούσε -μαζί με την "ελληνοφρένεια" του Μαρινάκη- το ακροατήριό του με τις θέσεις της καπιταλιστικής "αριστεράς" περί "ατομικών δικαιωμάτων", "ανοικτών συνόρων", "δικαίωμα στη μετανάστευση", "δικαίωμα αυτοπροσδιορισμού των Σκοπιανών" κι άλλες εφευρέσεις του υπερεθνικού κεφαλαίου.

Μπογιόπουλε... «Είναι ο Καπιταλισμός, ηλίθιε»! 
"Η λαθρομετανάστευση χρησιμοποιείται αφ’ ενός ως απεργοσπαστικός μηχανισμός αφ’ ετέρου με τον εργατικό υπερπληθυσμό – πλεόνασμα που δημιουργεί ρίχνει το επίπεδο ζωής σε κατάσταση δουλοπάροικου...
Ο μετανάστης ανταγωνίζεται τον ντόπιο εργάτη και σιγά σιγά αναγάγει το μεροκάματο στο δικό του επίπεδο. Είναι το πιο αποτελεσματικό όπλο του κεφαλαίου...
Σκοπός της εισαγωγής ξένων εργατών είναι η διατήρηση της δουλείας και η ακύρωση όλων των διεκδικήσεων των ντόπιων εργατών για μισθούς και συνθήκες εργασίας...
Οι μεταναστευτικοί νόμοι είναι τα μανιφέστα των εργοστασιαρχών...
Η μετανάστευση διαιρεί την εργατική τάξη της χώρας υποδοχής σε τόσα εχθρικά στρατόπεδα όσες και οι εθνοφυλετικές ομάδες διότι η κάθε μία καταλαβαίνει μόνο τον εαυτό της. Έτσι αναστέλλεται η εργατική επανάσταση και διαιωνίζεται η καπιταλιστική κυριαρχία..."Μπογιόπουλε... «Είναι ο Καπιταλισμός, ηλίθιε»!  Τι έχουν να μας πούν οι "αντι"ρατσιστές για τα όσα λέει ο Καρλ Μαρξ;
Μπογιόπουλε... «Είναι ο Καπιταλισμός, ηλίθιε»! Ας "απολαύσουμε" τους Rothschild πως "τεκμηριώνουν" την "ανάγκη για περισσότερους μετανάστες":

- Why Europe needs more migrants

Μπογιόπουλε... «Είναι ο Καπιταλισμός, ηλίθιε»! Οι «εισβολές» αλλοδαπών είναι «διαιώνιση της δουλείας»Μπογιόπουλε... «Είναι ο Καπιταλισμός, ηλίθιε»! 
Marco Rizzo, Γενικός Γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος Ιταλίας (αδελφού κόμματος του ΚΚΕ): "Οι μετανάστες χρειάζονται για να καταργήσουν τα δικαιώματα"

«Πρέπει να σταματήσει η νόμιμη, ή παράνομη μετανάστευση...
Είναι απαράδεκτο να επιτρέπεται η είσοδος μεταναστών εργαζομένων στη Γαλλία, ενώ η χώρα μας έχει σχεδόν δύο εκατομμύρια Γάλλων ανέργων και μετανάστες...
»
Georges Marchais,
Γενικός Γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος Γαλλίας, δημόσια ομιλία του στην Porte de Pantin (Παρίσι), 27 Μάρτη 1980.
Μπογιόπουλε... «Είναι ο Καπιταλισμός, ηλίθιε»!, ο Μαρσαί ήταν ρατσιστής ξενόφοβος; Μήπως σας κέρδισε ο καπιταλισμός και γίνατε ροζ "αριστεροί";


Μπογιόπουλε... «Είναι ο Καπιταλισμός, ηλίθιε»! 
«Το φαινόμενο της μετανάστευσης, στη διάρκεια των αιώνων, πάντα χρησίμευσε στους ισχυρούς για να αποδυναμώσουν τους καταπιεσμένους, με ενθάρρυνση της πειθούς ή με πράξεις βίας.
Δεν είναι Διεθνιστική Αλληλεγγύη η προσέλκυση των λαών μας αλλού, αλλά στη δημιουργία συνθηκών πάλης για να καταστεί αυτή η γη βιώσιμη, αυτόνομη, εθνικά κυρίαρχη.
Οι δυτικοί μας λένε:  "Η γη σας είναι αφανισμένη, φτωχή, φύγετε!" ενώ αυτοί λεηλατούν πόρους κι αξιοπρέπεια και να υποδουλώνουν τους αλλοδαπούς στις χώρες τους.
Η μετανάστευση ήταν πρώτα ένα όπλο των αποικιοκρατών. Σήμερα είναι όπλο του καπιταλισμού.
Με τον μύθο της μετανάστευσης στο κεφάλι μας, ο αγώνας μας δεν θα είχε ποτέ γεννηθεί, δεν θα κερδίζαμε την εθνική μας κυριαρχία.
Η μετανάστευση, η εγκατάλειψη της γης σου, είναι το πρώτο εμπόδιο στην Επανάσταση. Ο τελευταίος δρόμος του ιμπεριαλισμού.»
Samora Machel... η μετανάστευση είναι το πρώτο εμπόδιο στην Επανάσταση


Μπογιόπουλε... «Είναι ο Καπιταλισμός, ηλίθιε»! 

«Εργοδοσία και γαλλική κυβέρνηση προστρέχουν στη μαζική μετανάστευση όπως σε άλλες εποχές με την εμπορία μαύρων για να έχουν εργαζόμενους σύγχρονους σκλάβους, για υπερεκμετάλλευση και χαμηλές αμοιβές.
Χάρη σε αυτό, πραγματοποιούνται μεγαλύτερα κέρδη και ασκούνται πιο έντονες πιέσεις στους μισθούς, τις συνθήκες εργασίας και διαβίωσης, στα δικαιώματα όλων των εργαζομένων, τόσο των μεταναστών όσο και των Γάλλων. […]
Η μετανάστευση πρέπει να σταματήσει αν δεν θέλουμε να καταδικάσουμε άλλους εργαζόμενους στην ανεργία. […]
Για να είμαστε ακριβέστεροι: πρέπει να σταματήσουμε τη μετανάστευση, τόσο την παράνομη όσο κι αυτή την επίσημη, αλλά να μην απομακρύνουμε τους μετανάστες που είναι ήδη παρόντες στη Γαλλία. […]
Σε όσους βρίσκονται ήδη τώρα σε πραγματικά γκέτο, όπου στιβαγμένες οικογένειες με διαφορετικές παραδόσεις, γλώσσες και τρόπους ζωής, το αποτέλεσμα είναι εντάσεις και συγκρούσεις μεταξύ μεταναστών διαφορετικής προέλευσης κι ολοένα και πιο δύσκολες σχέσεις με τους Γάλλους.
Καθώς η συγκέντρωση αυξάνεται, οι στεγαστικές ελλείψεις επιδεινώνονται, ενώ η κοινωνική στέγαση γίνεται όλο και πιο δύσκολη στην πρόσβαση για τις οικογένειες των Γάλλων εργαζομένων.
Το κόστος της βοήθειας προς τους μετανάστες εργαζόμενους και τις οικογένειές τους που ζουν σε συνθήκες φτώχειας κι εξαθλίωσης καθίσταται ολοένα και περισσότερο μη βιώσιμη για τους προϋπολογισμούς των πληττόμενων Δήμων, καθόσον οι περισσότεροι Δήμοι κατοικούνται από (Γάλλους λαϊκών στρωμάτων) πολίτες εργάτες και υπαλλήλους. Το σχολείο δεν είναι πλέον σε θέση να αντιμετωπίσει την κατάσταση, συσσωρεύοντας καθυστερήσεις μάθησης, τόσο για τα παιδιά των μεταναστών όσο και για τα παιδιά των Γάλλων εργαζομένων. […]
Τα επίπεδα δημόσιας τάξης έχουν ξεπεράσει τα όρια. Δεν είναι πλέον δυνατό να βρεθούν οι κατάλληλες λύσεις εάν στην αφόρητη κατάσταση που δημιουργείται από τη ρατσιστική πολιτική των αφεντικών και της κυβέρνησης δεν τεθεί ένα τέλος.»
George Marchais, Γενικός Γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος Γαλλίας από το 1972 μέχρι το 1994, Ανοιχτή Επιστολή στην L’Humanité (όργανο του Κ.Κ.Γ.), 6 Γενάρη 1981.

Μπογιόπουλε... «Είναι ο Καπιταλισμός, ηλίθιε»! Σου πουλάει ότι σου ανήκουν!
 http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2020/04/blog-post_28.html#more