Δευτέρα, Απριλίου 20

Τι ετοιμάζεται να σερβίρει ο Τσιόδρας στους...ηλικιωμένους;


«Πήρα μια επιστολή χτες από έναν ηλικιωμένο, ο οποίος μου λέει, «γιατρέ και εμείς κάποια στιγμή πρέπει να βγούμε έξω, γιατί δεν μπορούμε να είμαστε συνέχεια μέσα και θέλουμε να πάμε μια βόλτα στην εξοχή».
Θα υπάρξει αυτή η στιγμή και θα ‘ρθει γρήγορα και για αυτούς τους ανθρώπους. Απλά, όσο υπάρχει μικρό επίπεδο ανοσίας του πληθυσμού και υπάρχει ενεργή κυκλοφορία του ιού στον πληθυσμό, είναι επικίνδυνο να πεις ότι ανοίγω τις επαφές με τις ευπαθείς
ομάδες και ιδιαίτερα τους ηλικιωμένους.



Δεν είμαστε ακόμα σε αυτή την φάση. Νομίζω έχω πει και άλλη φορά ότι η πνευματική επικοινωνία και η διαδικτυακή, που έχουμε όλα τα μέσα αυτή την εποχή, είναι καμιά φορά και καλύτερη. Αλλά σίγουρα θα ‘ρθει σύντομα και η ώρα που θα αγκαλιάσουν τα εγγόνια τους. Δεν θα είναι πολύ σύντομα όμως. Θα είναι λίγο αργότερα. Όταν θα έχουν εισαχθεί στοιχεία για περισσότερη ανοσία στον πληθυσμό, όταν θα έχει υπάρχει, ενδεχομένως, ένα καλό εμβόλιο. Όταν, ενδεχομένως, θα υπάρχει μια μηδενική κίνηση του ιού στην χώρα. Μην ξεχνάτε, όταν υπάρχει μηδενική κίνηση ενός ιού στην χώρα, δεν κινδυνεύεις να εκτεθείς, παρά μόνο από το εξωτερικό, με τις εισαγωγές» απήντησε μεταξύ άλλων χθες ο κ. Τσιόδρας σε σχετική ερώτηση.
Κάτι ετοιμάζεται προς σερβίρισμα στους ηλικιωμένους;
http://www.freepen.gr/2020/04/blog-post_336.html?fbclid=IwAR0BNMQl7AydLGdOTTK6QVOJ0iRDr-cjJMECDEuSGxn7K7nPMq7XZMHX-oA

 https://kyklwpas.blogspot.com