Κυριακή, Απριλίου 5

“Φουσκώνουν” τους θανάτους απο Κορωνοιό…για τρόμο και για το τσιπάρισμα..

Η υπόθεση με τους θανάτους από Κορωνοιό βρωμάει από παντού..
Η Κυβέρνηση ανακοινώνει αριθμούς  Θανάτων χωρίς να δίνει στοιχεία για τα άτομα αυτά. 
Επίσης ανακοινώνει θανάτους μόνο από Κορωνοιό και οχι από απλή γρίπη που είναι περισσότεροι…


Στόχος να τρομοκρατήσει …Τα Μέσα Ενημέρωσης και εξαπάτησης δεν βγάζουν κανένα Ρεπορτάζ ειδικότερα μετά και  τα 32 εκατομμύρια που τους χάρισε η Κυβέρνηση , από συγγενείς των θυμάτων και καμιά επιβεβαίωση διασταύρωση με Ληξιαρχικές πράξεις θανάτου με την αίτια θανάτου..καμιά διασταύρωση ούτε με γραφεία Κηδειών..
Δείτε στο τέλος του άρθρου τον  πίνακα της WORLDOMETER πως μας περνούν για ΠΡΟΒΑΤΑ…Οι αριθμοί για το συγκεκριμένο διάστημα λένε την αλήθεια…
Την αλήθεια δεν την λέει ο κ.Τσιόρδας και η παρέα του..και κατ επέκταση η Κυβέρνηση που ακολουθεί το σχέδιο ID 2020 των Νεοταξιτών…που θα καταλήξει στον υποχρεωτικό εμβολιασμό μας για να εφαρμοστούν τα Βρώμικα σχέδια τους για έλεγχο του πληθυσμού στις γεννήσεις και τους Θανάτους αλλά και στην πλήρη κατάργηση θεμελιωδών δικαιωμάτων ελευθερίας του ανθρώπου..
Πάμε σε παραδείγματα εντός Ελλάδος  .Το πρώτο από το Νομό Πέλλας και το aridaia365.
Αρκετές αντιδράσεις έχουν προκληθεί στην Φουστάνη Νομού Πέλλας μετά το δυσάρεστο γεγονός του θανάτου της 78χρονης, τον οποίο ανακοίνωσε επίσημα και ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Δανης Τζαμτζης.
Σε ανάρτηση στα social media αλλά και σε επικοινωνία που είχαμε με τον κάτοικο της Φούστανης που έκανε το συγκεκριμένο post, μας μετέφερε πως η άτυχη γυναίκα αντιμετώπιζε αλλά προβλήματα υγείας, τα οποία ήταν η αιτία για το μοιραίο.
Μας δήλωσε επίσης τον εκνευρισμό του για την συνεχή παρουσία στα κανάλια έστω και για ένα λεπτό όπως μας τόνισε φορέων του τόπου, γιατί αυτό βοηθάει στην στοχοποίηση του χωριού, κάτι το οποίο δεν θα έπρεπε να γίνεται και τέλος μας εξέφρασε την πικρία του για τον τρόπο που τα Μ.Μ.Ε. αντιμετωπίζουν το θέμα.
Εμείς οφείλουμε να παρουσιάσουμε την άποψή των κατοίκων και φυσικά να αναφέρουμε τι λένε οι αρμόδιες και επίσημες αρχές.
Δείτε την ανάρτηση του κατοίκου της Φούστανης:
ΟΛΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ…Αυτοί είστε! Η συγκεκριμένη γυναίκα είχε άνοια..Ήταν κάτοικος Θεσσαλονίκης και ήρθε στο χωριό 25 Μαρτίου. 
Έπαθε εγκεφαλικό στο σπίτι της έπεσε από το κρεβάτι της και έσπασε τον γοφό της και κατέληξε στο νοσοκομείο…Και ξαφνικά πέθανε από κορωνοιο. 
Ντροπή στα μέσα ενημέρωσης της περιοχής.. Η γυναίκα 1ον δεν κάτοικος ΦΟΥΣΤΑΝΗΣ και 2ον πέθανε από εγκεφαλικό. ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ. ΣΤΟΧΟΠΟΊΗΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΎ ΜΑΣ.


ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ
Δημοσιεύτηκαν στο διαδίκτυο περιπτώσεις που προλάβαμε να τις αποτυπώσουμε γιατί τις περισσότερες τις εξαφανίζουν. .
Ολα τα παραδείγματα αλλά και οι Δηλώσεις Τσιόρδα οτι πρέπει τον Σεπτέμβριο όλοι οι Ελληνες να εμβολιαστούμε δείχνει το που μας πάνε..ΣΑΝ ΠΡΟΒΑΤΑ ΓΙΑ ΣΦΑΓΗ για τσιπάρισμα και να εκτελέσουν το συμβόλαιο ελέγχου των Νεοταξιτών για να μετατρέψουν τον Μαντρωμένο Ελληνα σε αριθμό .Με ηλεκτρονική ταυτότητα τσιπαρισμένο και εμβολιασμένο με το εμβόλιο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ (Δείτε σχετικό ρεπορτάζ) ρυθμίζοντας πόσο θα ζήσουμε πόσα παιδιά θα γεννούν οι Ελληνικές Οικογένειες και πότε θα πεθαίνουμε…
Ο ΤΥΠΟΣ κ  Τσιόδρας  εκτελεί τις Εντολές της Κυβέρνησης δηλαδή των υπαλλήλων της Νέας Τάξης Πραγμάτων…Ο ίδιος έλεγε πριν καιρό άλλα για τον Κορωνοιό η τα ξεχάσατε?
ΑΥΤΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΜΟΝΟ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΚΟΡΟΝΟΙΟ ΓΙΑ ΝΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ
ΔΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΘΑΝΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΠΛΗ ΓΡΙΠΗ…ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΜΑΝΤΡΩΣΑΝ ..ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ  ΟΛΟΙ..
ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ-ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΓΧΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΖΗΣΕΤΕ..
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ………….
Χρόνης Προσαλέντης – Δημοσιογράφος
ΑΡΘΡΟ-ΑΠΟΨΗ
ΥΓ Για να μετακινηθείς από τη Φυλακή του σπιτιού σου θα πρέπει να εχεις ψηφιακό πιστοποιητικό ότι έκανες το εμβόλιο

http://lalipouli.blogspot.com/2020/04/blog-post_62.html