Παρασκευή, Απριλίου 24

Τρίτος ΛΑΓΟΣ για Μαζικό εμβολιασμό τσιπάρισμα ο Αδωνις Γεωργιάδης


Μαζικό εμβολιασμό προτείνει ακόμη ένας ΛΑΓΟΣ του Μητσοτάκη ο κ.Αδωνις Γεωργιάδης για επιστροφή στην Κανονικότητα!!! Μετα τους Θεοδωρικάκο ,Μόσιαλο βγήκε παγανιά στα ΜΜΕ σήμερα 22/04/20 στον Real FM και στο Νίκο Χατζηνικολάου (ΔΕΙΤΕ-ΑΚΟΥΣΤΕ τις δηλώσεις του στο video) και στη τηλεόραση του ALPHA.

Στον ALPHA: Αναφορικά με τη χαλάρωση των μέτρων, ο κ. Γεωργιάδης επισήμανε ότι: «Καταλαβαίνω την αδημονία του κόσμου για την επιστροφή στην παλιά ζωή και δεν σας κρύβω ότι σαν υπουργείο Ανάπτυξης θέλουμε να ανοίξουν τα μαγαζιά γιατί για την οικονομία κάθε μέρα είναι καταστροφή. Όμως δεν πρέπει να χάσουμε τον πρώτο μας στόχος που είναι να νικήσουμε τον ιό. Ο ιός δρα αναπάντεχα και δεν πρέπει να χαλαρώσουμε από τον κεντρικό μας στόχο. Σαν υπουργείο Ανάπτυξης, όταν οι ειδικοί μας υποδείξουν τη χαλάρωση τα την εφαρμόσουμε αμέσως.
Το σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται να επανέλθουμε μέχρι να βρεθεί το εμβόλιο στην κανονική μας ζωή. Θα υπάρχουν μάσκες, γάντια, αντισηπτικά, αποστάσεις, όλα αυτά θα είναι απαραίτητα. Αυτοί οι κανόνες θα υπάρχουν για πάρα πολύ μεγάλο διάστημα.

 amazonios.net