Δευτέρα, Απριλίου 13

«Βόμβα» από Σνόουντεν! Αυτό «κρύβει» ο κορωνοϊός – Ταράσσει τα παγκόσμια ύδατα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ύστατη προειδοποίηση στην ανθρωπότητα…

Ο Έντουαρντ Σνόουντεν ανησυχεί ο κορωνοϊός κρύβει από πίσω μία ολόκληρη «αρχιτεκτονική καταπίεσης» που ετοιμάζεται για όλον τον πλανήτη.
Ο Σνόουντεν, όπως οι περισσότεροι γνωρίζουν, εργαζόταν για την NSA και την CIA, ως εκ τούτου η άποψή του έχει βαρύνουσα σημασία, καθότι προφανώς γνωρίζει μεθόδους και πρακτικές όσων δρουν από το παγκόσμιο παρασκήνιο. Μάλιστα, το 2012 αποκάλυψε ένα σκάνδαλο παραβίασης των ιδιωτικών δεδομένων εκατομμυρίων πολιτών και ως εκ τούτου βρήκε, τότε, καταφύγιο στην Ρωσία του Πούτιν, η οποία αντιδρά στην αριστερή παγκοσμιοποίηση των διεθνιστών.


Ο πρώην συνεργάτης της CIA, λοιπόν, εξέφρασε την ανησυχία του για την δημοκρατία και το μέλλον, με αφορμή το ξέσπασμα της πανδημίας του κορωνοϊού.
Ο Σνόουντεν ανέφερε πως η συγκεκριμένη πανδημία ήταν προβλέψιμη.
«Δεν υφίσταται τίποτα πιο προβλέψιμο από μια κρίση δημόσιας υγείας, όπως είναι η πανδημία, σε έναν πλανήτη όπου απλά ζούμε ο ένας πάνω στον άλλο, σε πόλεις πολυσύχναστες και μολυσμένες. Κάθε ακαδημαϊκός, κάθε μελετητής, ο οποίος ερευνούσε σχετικά, ήξερε ότι έρχεται. Ακόμα και οι υπηρεσίες πληροφοριών, και αυτό σας το λέω από πρώτο χέρι, ήξεραν, επειδή διαβάζουν τις αναφορές που προετοιμάζονται για τις όποιες πανδημίες».
Εν συνεχεία, ο Σνόουντεν εκφράζει την έντονη ανησυχία για την δημοκρατία και την ελευθερία των πολιτών σε όλο τον κόσμο, με αφορμή τον κορωνοϊό.
«Την ώρα που ο αυταρχισμός εξαπλώνεται, που οι νόμοι έκτακτης ανάγκης πολλαπλασιάζονται, που απεμπολούμε τα δικαιώματά μας, χάνουμε την ικανότητά μας να σταματήσουμε την διολίσθηση σε έναν λιγότερο φιλελεύθερο και λιγότερο ελεύθερο κόσμο.
Άραγε πιστεύετε πραγματικά πως όταν το πρώτο κύμα ή το δεύτερο κύμα ή το 16ο κύμα του κορωνοϊού αποτελέσει μακρινό παρελθόν, αυτές οι δυνατότητες δεν θα διατηρηθούν; Ότι αυτά τα δεδομένα δεν θα κρατηθούν; Ανεξάρτητα από το πώς το χρησιμοποιούν (τώρα), αυτό που «χτίζεται» είναι η αρχιτεκτονική της καταπίεσης», σημειώνει και καταλήγει στο βίντεο του VICE σχετικά με τα δεδομένα που αποθηκεύονται:
«Τώρα τους εμπιστεύεστε, αλλά κάποιος θα έχει στην κατοχή του αυτά τα δεδομένα. Κάποιος από την χώρα σας, ένας διαφορετικός πρόεδρος (στο μέλλον), κάποιος θα τα χρησιμοποιήσει για κακό σκοπό».
Με άλλα λόγια ο Σνόουντεν προειδοποιεί, από την δική του πλευρά, την ανθρωπότητα πως αυτό που συμβαίνει τώρα εξ’ ανάγκης για τον κορωνοϊό, μόλις όλα τελειώσουν, θα χρησιμοποιηθεί για να καταπιέζει τον πλανήτη, γιατί όχι, σε ένα καθεστώς παγκόσμιας δικτατορίας.









ΦΩΤΟ screenshot