Κυριακή, Απριλίου 19

Ο καιρός σήμερα

Αραιές νεφώσεις, τοπικά πυκνότερες στα βόρεια αναμένονται την Κυριακή του Πάσχα 19 Απριλίου 2020. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα. Έως 5 μποφόρ στα πελάγη.
Πιο αναλυτικά, αραιές νεφώσεις αναμένονται σε μεγάλο μέρος της χώρας οι οποίες κατά τόπους στα βόρεια θα είναι πυκνότερες. Η ορατότητα κατά έως το πρωί αλλά
και προς το βράδυ θα είναι τοπικά περιορισμένη.
Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 7 έως 22 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 8 έως 24, στη Θεσσαλία από 12 έως 27, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 11 έως 26, στα νησιά του Ιονίου από 9 έως 22, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα από 13 έως 25, στην Κρήτη από 9 έως 25 και στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 9 έως 23 βαθμούς.
Οι άνεμοι στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν αρχικά από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ όμως από το απόγευμα θα γίνουν νότιοι 2 έως 4 μποφόρ. Στο Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά έως 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ.
Ο καιρός στην Αττική
Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η ορατότητα έως το πρωί θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 14 έως 26 βαθμούς.
Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι πυκνότερες. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η ορατότητα κατά έως το πρωί αλλά και προς το βράδυ θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 14 έως 22 βαθμούς.