Η κλινική «Κασταλία» στο Ελληνικό, η δεύτερη δομή υγείας με κρούσματα κορωνοϊού -Ενας νεκρός

ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ
Η κλινική «Κασταλία» στο Ελληνικό
Η κλινική Κασταλία στο Ελληνικό είναι η δεύτερη δομή υγείας με κρούσματα κορωνοϊού, ενώ έχει σημειωθεί και ένας θάνατος όπως είπε ο Νίκος Χαρδαλιάς.
Γενική κλινική Ταξιάρχαι, κορωνοιός

Συναγερμός στο Περιστέρι: 28 κρούσματα κορωνοϊού σε ιδιωτική κλινική
Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στην κλινική του Περιστερίου όπου βρέθηκαν δείγματα κορωνοϊού
Eπικριτικοί Τσιόδρας-Χαρδαλιάς για τα νέα κρούσματα σε κλινικές της Αττικής -«Δεν είναι δυνατό να χαλαρώνουμε»

Στην κλινική αυτή σύμφωνα με τον κ. Χαρδαλιά εντοπίστηκαν κρούσματα κορωνοϊού, ενώ από εκεί προέκυψε και ένας από τους 4 νεκρούς από τον ιό οι οποίοι και ανακοινώθηκαν σήμερα.

Ο κ. Χαρδαλιάς κατέστησε σαφές ότι θα αναζητηθούν ευθύνες, καθώς ελέγχεται αν τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας καθώς όπως όλα δείχνουν η διασπορά του κορωνοϊού ήταν μεγάλη. Δεν πρόκειται να υπάρξουν εκπτώσεις για κανέναν στην άσκηση των καθηκόντων όλων όσων διαχειρίζονται ανθρώπινη ζωή, διαμήνυσε ο κ. Χαρδαλιάς και κάλεσε όσους εργάζονται σε τέτοιες δομές να εφαρμόσουν κάθε πρωτόκολλο.
28 κρούσματα κορωνοϊού στην κλινική στο Περιστέρι

«Με βάση τα δείγματα που λάβαμε υπήρχαν 28 κρούσματα κορωνοϊού, τα οποία αφορούν 13 τροφίμους της δομής υγείας, 11 εργαζομένους και 4 δείγματα βάσει των οποίων σήμανε συναγερμός» τόνισε για τη δεύτερη κλινική στο Περιστέρι, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας.

Όπως τόνισε, η κλινική στα δυτικά προάστια στεγανοποιήθηκε και αναμένονται ακόμα 45 δείγματα για τον κορωνοϊό το βράδυ της Πέμπτης. Άγνωστος παραμένει ακόμη ο αριθμός των κρουσμάτων κορωνοϊού στο Ελληνικό.

Παρακολουθήστε μέσα από το www.koronoios-live.gr, το νέο site του iefimerida.gr, όλες τις εξελίξεις για την πανδημία του κορωνοϊού στην Ελλάδα, την Ευρώπη και όλο τον κόσμο:

    Γραφήματα με άμεση καταγραφή των κρουσμάτων και των θανάτων από τον κορωνοϊό.
    Ρεπορτάζ, έρευνες, απόψεις επιστημόνων, ερευνητών και ιατρών.
    Μέτρα προστασίας από τον ιό και όλες οι ανακοινώσεις της κυβέρνησης και της επιστημονικής κοινότητας στο νέο site του iefimerida koronoios-live.gr.
Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/ellada/koronoios-kliniki-kastalia-kroysmata-nekros