Η Άση Μπήλιου για τον κορονοϊό και αν θα τελειώσουμε με την πανδημία

Η ανάρτηση της γνωστής αστρολόγου στο Instagram και οι προβλέψεις της για το μήνα Απρίλιο

ΙΆση Μπήλιου, η οποία συχνά ανεβάζει στο λογαριασμό της στο Instagram τις αστρολογικές της προβλέψεις για το κάθε ζώδιο χωριστά. Σε ένα από τα τελευταία της post, η γνωστή αστρολόγος έγραψε για τις αστρολογικές προβλέψεις για το μήνα Απρίλιο, ενώ αναφέρθηκε και στην πανδημία του κορονοϊου και την κατάσταση που βιώνουμε τον τελευταίο καιρό.
διαίτερα δραστήρια είναι στα social media, είναι η

Θα ξεμπερδέψουμε με τον κορονοϊό; Ιδού, τι αναφέρει η Άση Μπήλιου:
«Καλό μήνα συνταξιδιώτισσες-ες! Κι εκεί που ο Απρίλιος, ο μήνας του Κριού, πάντα θα σήμαινε στην Ελλάδα το ξύπνημα από την χειμερία νάρκη, το «έξω», την επαφή με την φύση που ανθίζει, τις συναντήσεις με τους αγαπημένους μας με αφορμή το Πάσχα, το καρδιοχτύπι για το καλοκαίρι που έρχεται, τις διακοπές, τους έρωτες, ξυπνήσαμε σε ένα Απρίλιο με την Κρόνια κοινωνική απόσταση, την καραντίνα, την επαφή μόνο με κλήσεις, κάμερες, την τηλεργασία για όσους μπορούν, την τηλεκπαίδευση (Πόσο Κρόνος στον Υδροχόο όλα αυτά) και την αποφυγή ακριβώς όλων όσων ελπίζαμε να βρούμε στην άνοιξη!
Όμως ας προσπαθήσουμε να σκεφτούμε θετικά.. ο Απρίλιος είναι ένα βήμα πιο κοντά στην έξοδο από όλα αυτά που ζούμε. Μπορεί να ξεκινά με δύσκολες όψεις με αποκορύφωμα την επόμενη εβδομάδα με την σύνοδο Δία- Πλούτωνα και την πανσέληνο στις 8.4 στον άξονα Κριού- Ζυγού αλλά η ανάδρομη πορεία του Πλούτωνα μετά τις 26.4 που θα διαρκέσει μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου, θα μας δώσει μια ανάσα, να ανασυνταχτούμε, να δούμε πιο σωστά τις προτεραιότητες μας, να βρούμε άκρη με όσα μας προβληματίζουν. Η εκτίμηση μου είναι ότι από τέλος Απριλίου θα πάμε σιγά σιγά σε μια πιο ήρεμη κατάσταση, μετά τις 13.5 που θα φύγει κι ο Άρης από τον Υδροχόο θα αρχίσουν κάποιες ελευθερίες αλλά θα χρειαστεί να έρθει το καλοκαίρι για να ξαναμπούμε σε μια κανονικότητα. Θα τελειώσουμε με την πανδημία μέχρι το τέλος του καλοκαιριού;  η εκτίμηση μου είναι πως όχι ακόμη…», έγραψε μεταξύ άλλων στην ανάρτησή της, την οποία συνόδευσε με μία φωτογραφία από την Ιταλία.