Τετάρτη, Απριλίου 29

Τζήμερος: Οι «μετανάστες» εισβάλλουν στην Ελλάδα, δεν προσκλήθηκαν (ΒΙΝΤΕΟ)

Τις απόψεις του τόσο για το προσφυγικό-μεταναστευτικό όσο και για την επερχόμενη άρση των περιοριστικών μέτρων με φόντο τον κορωνοϊό, εξέφρασε ο πρόεδρος της «Δημιουργίας Ξανά», Θάνος Τζήμερος, μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA».

Αναφερόμενος σε περιστατικά που έλαβαν χώρα στη Λέσβο, κατά τα οποία πολίτες, πυροβόλησαν πρόσφυγες και μετανάστες που εισέβαλαν στα σπίτια ή τα χωράφια τους, τόνισε πως «ο κάτοικος πληρώνει φόρους για να έχει ασφάλεια. Όταν η Αστυνομία λέει ότι δεν θα κάνει τίποτα, τι του μένει του πολίτη για να προφυλάξει την περιουσία του;».


«Το νόμο τον παίρνει στα χέρια του το θεσμικό όργανο. Έχω πάει στη Λέσβο. Η κατάσταση είναι φρικτή. Δεν άφησαν τίποτα όρθιο. Έκαψαν δέντρα, έσφαξαν κοπάδια, βανδάλισαν σπίτια και βεβήλωσαν εκκλησίες. Κάπως πρέπει να αντιδράσει ο πολίτης, γιατί δεν αντιδράει η πολιτεία» συμπλήρωσε.

Ως προς αυτό, ο κ. Τζήμερος, υπογράμμισε ότι οι πρόσφυγες και οι μετανάστες που ήρθαν στην χώρα μας «εισέβαλαν στην Ελλάδα. Δεν τους κάλεσε κανείς. Και εξάγουν τα αδιέξοδα των κοινωνιών τους. Δεν ευθύνεται ο Έλληνας για το ισλαμικό μοντέλο. Ένα μοντέλο που παράγει φτώχια και εξαθλίωση. Δηλαδή τι θα συμβεί εάν έρθουν 200 εκατομμύρια Ντάλιτ της Ινδίας (σ.σ. εξαθλιωμένη κάστα στην ασιατική χώρα)».

Επιπλέον, ως μέσο ανάσχεσης της μετανάστευσης, ο κ. Τζήμερος προέκρινε, πέρα από «το σφράγισμα των συνόρων και το σφράγισμα των κινήτρων».

Ακόμα, χαρακτήρισε τα hotspots ως υγειονομικές βόμβες, λέγοντας πως «εάν αρχίσει να πεθαίνει κόσμος εκεί από τον κορωνοϊό, θα υπάρξει εξέγερση».

Τέλος, σχολιάζοντας την σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων, υπογράμμισε ότι είναι λάθος να θεωρηθεί επιστροφή στην κανονικότητα.

«Δεν θα δούμε κανονικότητα, παρά μόνο και εάν βρεθεί εμβόλιο, που θέλει πέντε χρόνια» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δεν θα δούμε κανονικότητα, παρά μόνο και εάν βρεθεί εμβόλιο, που θέλει πέντε χρόνια» ανέφερε χαρακτηριστικά.