Τρίτη, Απριλίου 7

Αποκάλυψη>Η τουρκική μπαμπεσιά και η επιχείρηση απενεργοποίηση της βόμβας Ελευθέριος Βενιζέλος

Μονο στο “Κουρδιστο Πορτοκαλι”

Eπικίνδυνη εστία μόλυνσης για τον πλανήτη η Τουρκία

Καθώς η επιχείρηση απενεργοποίηση της βόμβας «Ελευθέριος Βενιζέλος» βρίσκεται σε εξέλιξη στο σταθμό κρουαζιέρας «Θεμιστοκλής» στον Πειραιά το Κουρδιστό Πορτοκάλι αποκαλύπτει μία ακόμη μπαμπεσιά των Τούρκων εν μέσω πολέμου με τον Covid-19.
Όπως είναι γνωστό το πλοίο είχε ναυλωθεί από Τούρκο επιχειρηματία για να μεταφέρει τεχνίτες από ναυπηγείο της Τουρκίας στην Ισπανία.

Στη πορεία ξέσπασαν τα πρώτα κρούσματα μέσα στο πλοίο.
Ήταν Τούρκοι τεχνίτες που είχαν μολυνθεί ήδη στη χώρα του γεγονός που δείχνει ότι η Τουρκία στο σύνολό της είναι πυρηνική βόμβα Covid-19.
Eνώ το πλοίο βρισκόταν σε ελληνικά ύδατα οι ελληνικές αρχές ενημερώνουν τους Τούρκους και τους προτείνουν να επιστρέψει το πλοίο στη Τουρκία.
Η απάντηση των Τούρκων είναι χαρακτηριστική της τούρκικης μπαμπεσιάς και του πως αντιλαμβάνονται την διπλωματία.
Συμφώνησαν για την επιστροφή με την προυπόθεση να αναλάβουν μόνο τη νοσηλεία των Τούρκων που βρίσκονται στο πλοίο και το ίδιο το πλοίο να παραμείνει για 6 μήνες “αιχμάλωτο” στη Τουρκία.
Οπως είναι λογικό η πρόταση των Τούρκων δεν έγινε δεκτή από τους δικούς μας. Έτσι οι Ελληνικές αρχές έστησαν την επιχείρηση που βρίσκεται σε εξέλιξη και η οποία θα εξελιχθεί ως εξής:
Πρώτη φάση>Θα κατέβουν από το πλοίο εκείνοι που δεν έχουν νοσήσει. Θα τους γίνουν τα test και όσοι αποδειχθούν καθαροί θα οδηγηθούν σε κενρικό ξενοδοχείο.
Δεύτερη φάση>Οι λιγότερο βαριά από τους νοσούντες θα παραμείνουν στο πλοίο σε καταντίνα.
Τρίτη φάση> Τα πιο βαριά περιστατικά θα μεταφερθούν σε νοσοκομεία
Η κεντρική φωτό είναι του ρεπόρτερ του Πρώτου Θέματος Φρίξου Δρακοντίδη που βρίσκεται στη πρώτη γραμμή του μετώπου…
Β.Μ.