Σάββατο, Απριλίου 18

ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑ! ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ…ΠΙΣΤΗΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΡΑΣΑ ΤΟΥ – ΤΑ ΕΧΩΣΕ ΑΓΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΙΕΡΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ: “ΑΦΗΣΑΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ, ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ” (ΒΙΝΤΕΟ)

exo ekklisia
Προσυπογράφουμε την αγανάκτηση των απλών ιερέων
Όταν κανείς μα κανείς, από το πολιτικό στερέωμα, και εννοούμε περισσότερο τους “δεξιούληδες” δήθεν φιλόχριστους, δεν είπε την παραμικρή κουβέντα, βρέθηκε ένας μόνο πολιτικός, ανέκαθεν δηλωμένος άθεος, αντορθόδοξος, ο οποίος δήλωσε ότι είναι παράδοση του λαού μας ο επιτάφιος και πρέπει να τελεστεί η περιφορά έστω και με ένα ιερέα, ένα ψάλτη, ένα νεοκώρο, και να χαίρεται στο μέτρο που μπορεί ο κόσμος το γεγονός απ΄τα μπαλκόνια του.

Αν αυτά τα λέει ένας άθεος, τι αισχύνη θα έπρεπε να νοιώθουμε όλοι μας; Πρώτα βέβαια οι προδότες της Εκκλησίας του Θεού, και κατόπιν όλοι μας.
Πότε θα πούμε έως εδώ, δεν πάει άλλο, πρέπει να ομολογήσουμε Αναστάντα Χριστό; «Φοβερὸν τὸ ἐμπεσεῖν, εἰς χεῖρας Θεοῦ ζῶντος»

Στο τέλος θα ομολογήσουν οι πέτρες!
Με τα μάτια μας βλέπουμε στις περιοχές που μένουμε, στα τζαμιά να διασκεδάζουν με τραγούδια και γιορτές, επίσης τους νομάδες να χαίρονται μαζεμένοι σε μεγάλες ομάδες, τους ισλαμιστές δολοφόνους, βιαστές, μισθοφόρους, που έφυγαν από την Συρία και το Ιράκ για να σωθούν απ΄τα εγκλήματά τους, να κυκλοφορούν ελεύθεροι στους δρόμους μας όποτε θέλουν γιατί κανείς δεν τους ενοχλεί, όταν εμείς δεν μπορούμε να επισκεφτούμε τους γονείς μας, τα παιδιά μας, τα εγγόνια μας, τους φίλους και συγγενείς μας. Τι αντίθεση!
Μια εύλογη αγανακτισμένη έκρηξη ενός απλού ιερέως, τον οποίο δεν τον ρώτησε κανείς αν συμφωνεί να είναι επτασφράγιστος απέναντι στο ποίμνιο ο ναός στον οποίο διακονεί.
makeleio.gr/