Κυριακή, Απριλίου 5

BOMBA! H NΔ δίνει δωρεάν 30 χιλιάδες θέσεις στέγασης στους λαθρομετανάστες – Έγγραφα…

Άλλα έλεγαν και άλλα κόνουν ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ !
Η ΝΔ για άλλη μια φορά συνεχίζει να λέει ψέμματα στον Ελληνικό λαό και ένα τρανταχτό παράδειγμα αποτελεί το λαθρομεταναστευτικό.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανάρτησε στην σελίδα του ο Υπουργός Μετανάστευσης και ασύλου Νότης Μηταράκης αναφέρει ότι θα δοθούν χιλιάδες θέσεις στέγασης στους λαθρομετανάστες προκειμένου να υπάρξει αποσυμφόρηση των νησιών .


Με το πρόγραμμα “ESTIA II” αναμένεται να προκύψουν 6.000 θέσεις στέγασης εντός του β’ τριμήνου, ενώ στόχος είναι να αυξηθούν τελικά οι θέσεις το 2020 στις 30.000 και το 2021 στις 40.000.

Όλα αυτά με την δικαιολογία ότι θα δοθούν σπίτια σε λαθρομετανάστες προκειμένου να υπάρξει αποσυμφόρηση .

Και το ερώτημα είναι το εξής πόσους ακόμα θα στεγάσει η Ελλάδα;

H κυβέρνηση βλέπει ότι η λαθροεισβολή συνεχίζει να υφίσταται από τον Έβρο και από τα νησιά και συνεχίζει να δίνει σπίτια αντί να γίνει επαναπροώθηση.

Έτσι συνεχίζει να δίνει το έναυσμα να έρχονται περισσότεροι βλέποντας την Ελλάδα ως ευκαιρία που τους παρέχει τα πάντα.

Ωστόσο δεν σταματά μόνο εκεί η κυβέρνηση τους παρέχει και όλα τα απαραίτητα «εργαλεία» όπως ΑΜΚΑ ,ΑΦΜ και εγγραφή στα μητρώα ΟΑΕΔ.

Δείτε παρακάτω σχετικό απόσπασμα από την ανακοίνωση:

Με την ως άνω διάταξη, αναμένεται να προκύψουν έξι χιλιάδες θέσεις στέγασης εντός του Β’ τριμήνου, ενώ παράλληλα στόχος του προγράμματος είναι να αυξηθούν τελικά οι θέσεις το 2020 στις 30.000 και το 2021 στις 40.000. Οι επιπλέον αυτές θέσεις θα διατεθούν για την αποσυμφόρηση των νησιών.

Παράλληλα, το νέο πρόγραμμα επικεντρώνεται όχι μόνο στην βέλτιστη φιλοξενία των δικαιούχων, αλλά και στην κοινωνική ενσωμάτωση τους μέσω της πρόσβασης και εξοικείωσης τους με δημόσιες υπηρεσίες. Ενδεικτικό είναι ότι το 73% αυτών έχουν ήδη ΑΜΚΑ, το 58% ΑΦΜ, το 24% έχει εγγραφεί στα μητρώα του ΟΑΕΔ, καθώς και το 73% των παιδιών έχει εγγραφεί σε κάποιο σχολικό ίδρυμα.


Δείτε ΕΔΩ ολόκληρη την ανακοίνωση του Υπουργείου σχετικά με τους λαθρομετανάστες