Σάββατο, Απριλίου 25

«Είναι λοιπόν HOAX» – ΒΙΝΤΕΟ από τον Λευκό Οίκο για τον κορωνοϊό προκαλεί παγκόσμιους τριγμούς

Ένα πολύ σημαντικό περιστατικό έλαβε χώρα μέσα στον Λευκό Οίκο!
Εμείς απλά το παραθέτουμε:

Εν αναμονή της συνέντευξης τύπου της Ειδικής Ομάδας για τον κορωνοϊό στον Λευκό Οίκο, χθες Τρίτη, μικρόφωνο «τσακώνει» δημοσιογράφο, καθώς εκείνος σχολιάζει σχετική έρευνα για τον κορωνοϊό.
Επικαλείται, όπως θα δούμε στο παρακάτω βίντεο, καινούρια έρευνα από το Δημόσιο Κέντρο Υγείας της Κομητείας του Los Angeles, η οποία ισχυρίζεται πως, στην Καλιφόρνια, 221.000 μέχρι 442.000 ενήλικοι είχαν ήδη τον κορωνοϊό (2.8% έως 5.6%)
Με περίπου 1200 επιβεβαιωμένους θανάτους, το συμπέρασμα, αν ληφθεί υπόψη η έρευνα, πως η θνησιμότητα του ιού κυμαίνεται μόλις και μόνο μεταξύ 0.0048% και 0.0024%, ούσα πολύ μικρότερη από τις προηγούμενες εκτιμήσεις «ειδικών» που μιλούσαν για πανδημία, αναφέρουν ρεπορτάζ από την άλλη μεριά του Ατλαντικού.

Ο δημοσιογράφος του Fox News, John Roberts, διακρίνεται να συζητάει, ανοιχτά, αναφορικά με την προαναφερθείσα έρευνα με άλλους εκπροσώπους του Τύπου.

Αυτά που ακούν οι συνάδελφοί του, δείχνουν να τους σοκάρουν, καθώς ξαφνικά ακούγεται μια φωνή να λέει, σχετικά με τις εκτιμήσεις περί κορωνοϊού και πανδημίας: «Δηλαδή είναι HOAX» (η υψηλή θνησιμότητα).

Απλά δείτε το βίντεο:
🔥🎙️Hot Mic Moment at Task Force Press Briefing!

After learning about new California Public Health study that suggests morbidity rates are much lower than previously projected...

Members of media are heard calling a "Hoax!"

568 people are talking about this