Παρασκευή, Απριλίου 10

Ω, ΤΙ ΕΚΠΛΗΞΗ! Η ΧΟΥΝΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ ΝΕΟ HOT SPOT ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ!

Από την πρώτη στιγμή που οι «εθνικόφρονες» ανακοίνωσαν την δημιουργία νέου hot spot στον δήμο Σιντικής Σερρών, για τα «προσφυγάκια» που εισέβαλαν στην Ελλάδα μετά την 1η Μαρτίου, και που υποτίθεται θα έμεναν εκεί προσωρινά μέχρι που να «απελαθούν στις χώρες προορισμού τους» (με «διαδικασίες-εξπρές», όπως βεβαίωνε κι ο Μπουμπούκος!), προειδοποιήσαμε τους κατοίκους ότι πρόκειται για μια νέα «Μόρια»!
Κι ενώ στην αρχή οι κάτοικοι άρχισαν να δυσανασχετούν και να αντιδρούν, με κοινή απόφασή τους όλες οι παρατάξεις του δήμου αποδέχθηκαν την δημιουργία του hot spot, για… «εθνικούς λόγους» και «για να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων που απαιτεί η πατρίδα». Προφανώς, έπεσε πολύ χρήμα…  
Μετά την ανακοίνωση αυτή, δημοσιοποιήθηκε κοινή δήλωση όλων των βολευτών της ΝΔ στον νομό, σύμφωνα με την οποία: 
«Η αστυνομία, ο στρατός, το λιμενικό, αλλά και οι κάτοικοι στον Έβρο και στο Αιγαίο περιφρουρούν τα σύνορα της χώρας μας και της Ευρώπης. Κι οι ελάχιστοι εισβολείς, συλλαμβάνονται αμέσως.
Η κυβέρνηση δήλωσε ότι αυτοί οι παράνομοι επιδρομείς δεν δικαιούνται, ούτε θα λάβουν άσυλο. Θα κρατηθούν και θα απελαθούν. Γι’ αυτό, μάλιστα, κατασκευάζονται δύο κλειστές δομές: Μία στην Αττική και μία στις Σέρρες. Οι άνθρωποι αυτοί, που ήλθαν για να μείνουν, θα οδηγηθούν εκεί για να φύγουν».
Κι όπως ήταν ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ, προ ημερών η χούντα Μητσοτάκη δεσμεύτηκε εν κρυπτώ στην Επίτροπο Εσωτερικών της Κομισιόν Γιόχανσον (η οποία τους κάρφωσε!), να δώσουν το δικαίωμα υποβολής αίτησης ασύλου και στα «προσφυγάκια» που εισέβαλλαν στην Ελλάδα από την 1η Μαρτίου και μετά!
Τώρα, αυτοί που «θα οδηγηθούν εκεί για να φύγουν»… μένουν, κι έτσι δεν είναι δυνατόν να συνεχίσουν να είναι πλέον υπό κράτηση!
Σύμφωνα, λοιπόν, με δηλώσεις που έκανε σήμερα ο πρόεδρος της κοινότητας Προμαχώνα Σπύρου Λεωνίδας:
«Αυτό που είδα είναι τελείως διαφορετικό από αυτό που έβλεπα όλες τις προηγούμενες ημέρες. Έχουν έρθει άνθρωποι από το Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης (ΔΟΜ), κατέγραψαν όσους βρίσκονται στη δομή, τους έδωσαν και από ένα φύλλο με τη φωτογραφία τους, σαν ταυτότητα. Φαίνεται πια ότι εδώ αναλαμβάνουν αυτοί. Βρήκα έναν δικηγόρο από αυτούς και μου είπε ότι απόψε το βράδυ υπογράφεται πρωτόκολλο παράδοσης- παραλαβής. Παραδίδει η αστυνομία και αναλαμβάνει ο ΔΟΜ. Η δομή από αύριο θα είναι ανοιχτή. Η αστυνομία απλά θα προχωρά σε μία στοιχειώδη επιτήρηση τις πρωινές ώρες, όλα τα ζητήματα θα τα διαχειρίζεται ο ΔΟΜ και μάλιστα θα αποχωρήσει και ο Ερυθρός Σταυρός και θα φτάσουν κλιμάκια του ΕΟΔΥ.
Αυτοί θα παραμένουν μέχρι τις 5 το απόγευμα και ακολούθως θα αποχωρούν, η πόρτα θα είναι ανοιχτή και οι μετανάστες θα μπορούν να κινούνται όπως, όπου και όποτε θέλουν. Δεν θα υπάρχει κανένας απολύτως έλεγχος. Η αστυνομία πια δεν θα έχει λόγο εδώ». 
Ελληνίδες και Έλληνες, μην ακούτε εμάς τους «ακροδεξιούς», «φασίστες», «ναζιστές», κ.τ.λ. Υπερβάλλουμε, κινδυνολογούμε και ψευδόμαστε για να… εκθέσουμε την… εθνικήν κυβέρνησιν! Αυτήν μόνο να εμπιστεύεστε! Και… περαστικά σας!


 https://ethnikismos.net