Τρίτη, Απριλίου 28

-Kύριε Πρωθυπουργέ, εάν χαθεί ένας μαθητής ο Σύριζα θα τον κάνει σύμβολο σαν τον Γρηγορόπουλο. Το αντέχετε;

Παρέμβαση απο το Κουρδιστό Πορτοκάλι-Γιατί είναι ολέθριο λάθος το άνοιγμα των σχολείων

Κύριε Πρωθυπουργέ,
Είναι λάθος η επιλογή να ανοίξουν τα σχολεία. Σας καλούμε να αναθεωρήσετε άμεσα αυτή σας την απόφαση. Το άνοιγμα των σχολείων δεν εξυπηρετεί σε τίποτε εκτός ίσως από τα ταμειακά διαθέσιμα κάποιων ιδιωτικών κολλεγίων. Την ίδια στιγμή η Μέρκελ πολύ σύντομα θα αναγκασθεί να διατάξει νέο lockdown προκαλώντας σοκ στους Γερμανούς.
Γράφει ο Βασίλης Μπόνιος

Κι αυτό γιατί το τελευταίο 24ωρο στη Γερμανία αυξήθηκε κατά 163  ο αριθμός των ασθενών οι οποίοι υπέκυψαν στην ασθένεια COVID-19, από 110 το αμέσως προηγούμενο, σύμφωνα με τα δεδομένα που συγκεντρώνει και μεταφορτώνει στον ειδικό ιστότοπο που έχει δημιουργήσει το Robert Koch-Institut, θεσμός ειδικευμένος στις μολυσματικές ασθένειες.
Ο αριθμός των θανάτων εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού οδεύει πλέον να ξεπεράσει το φράγμα των 6.000, καθώς έχει φθάσει τους 5.913.
Το ίδιο διάστημα, επιβεβαιώθηκαν ακόμη 1.144 κρούσματα μόλυνσης από τον SARS-CoV-2, με το σύνολο των ανθρώπων που έχουν προσβληθεί στη μεγαλύτερη οικονομία της Ευρώπης να ανέρχεται σε 156.337, σύμφωνα πάντα με την καταμέτρηση του Ινστιτούτου Ρόμπερτ Κοχ. Ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων του τελευταίου 24ώρου είναι επίσης υψηλότερος από αυτόν που καταγραφόταν το προηγούμενο (1.018).
Αύξηση των κρουσμάτων και των θανάτων έχουμε όμως και στην Ελλάδα. Κάθε ώρα μάλιστα σκάει μία νέα είδηση που θα έπρεπε να σημάνει συναγερμό παρά την απόπειρα του συμπαθούς Τσιόδρα να την υποβαθμίσει.
Ο καθηγητής Τσιόδρας μάλιστα δηλώνει στις γνωστές συνεντεύξεις του ότι δεν ήταν θέμα τύχης το γεγονός ότι δεν είχαμε (ως τώρα) πολλούς νεκρούς στη χώρα μας αλλά θέμα καλής οργάνωσης…Αυτό ακούγεται σαν ύβρις προς την Τύχη, δείχνει αμετροέπεια και ετοιμάζεται να ρίξει τις ευθύνες στα θύματα όταν αυτά θα αυξηθούν γεωμετρικά.
Η θέση του Κουρδιστού Πορτοκαλιού, μήνες τώρα, είναι ότι η ελληνική ομάδα αντιμετώπισης του Covid-19 δεν είναι τίποτε άλλο από μία παιδική χαρά την οποία αποτελούν οι Κικίλιας, Χαρδαλιάς, Αρκουμανέας με έκτακτες συμμετοχές των Γεραπετρίτη-Δημητριάδη (σύμβουλοι του Πρωθυπουργού) με τον Σωτήρη Τσιόδρα ο οποίος δείχνει να έχει ένα υπερεκτιμημένο εγώ λόγω και των διθυράμβων που δέχεται το πρόσωπό του από διεθνή και εγχώρια ΜΜΕ τα οποία δεν ξέρουν τι τους γίνεται.
Γιατί αυτό που πραγματικά συνέβη στην Ελλάδα είναι ότι ο παρτάκιας Ελληνας άκουσε την εντολή του πρωθυπουργού και αφού αγόρασε ένα τόνο κωλόχαρτο κλείστηκε στο σπίτι του και περίμενε να δει τη κατσίκα του γείτονα να πεθαίνει. Αυτό έσωσε τον παρτάκια Ελληνα και όχι η οργάνωση της παιδικής χαράς των υπουργών και παρατρεχάμενων σας.
Αυτό έσωσε τον Ελληνα ως τώρα γιατί καθότι Ελληνάρας είναι και ξερόλας και εγωιστής. Αφού λοιπόν σώθηκε αποφάσισε από μόνος του τις τελευταίες μέρες να σπάσει τη καραντίνα και να βγαίνει μαζικά από τα σπίτια του κόβοντας βόλτες χωρίς να κρατάει τις αποστάσεις.
Είναι σοκαριστικό να βλέπεις στο Καβούρι και στη Βουλιαγμένη-περιοχές που έχουν ανοιχτωσιές, πάρκα, κλπ-να στοιβάζονται ο ένας πάνω στον άλλον στην οδό Ακτής λες και δεν υπάρχουν άλλοι χώροι. Γύρευε τι γίνεται στη Κυψέλη.
Ε, όλο αυτό θα το πληρώσουμε...Είναι σίγουρο πως πλησιάζει η στιγμή που θα πέφτουμε σαν τα κοτόπουλα στις διασωληνώσεις και τότε κανείς Τσιόδρας δεν θα μπορεί να μας σώσει.
Οσο αφορά το άνοιγμα των σχολείων τώρα καλούμε τον πρωθυπουργό να προσέξει το εξής: Aκόμη και η ζωή ενός μαθητή να χαθεί από αδιευκρίνιστα αίτια αυτός ο μαθητής θα γίνει σύμβουλο για τους πειρατές του Σύριζα που αγωνιούν για την ανακατάληψη της χρυσής βραχονησίδας του Μεγάρου Μαξίμου.
Εάν το άνοιγμα των σχολείων προκαλέσει ακόμη και το τυχαίο θάνατο ενός μαθητή αυτός ο άτυχος μαθητής θα γίνει Αλέξης Γρηγορόπουλος για τον Σύριζα.
Το αντέχετε αυτό κε Πρωθυπουργέ;
Άλλωστε παρότι δεν πιστεύουμε στη μεταφυσική δεν μπορούμε να μην παρατηρήσουμε ότι το τελευταίο διάστημα τίποτε δεν σας βγαίνει επικοινωνιακά: Aπό το φιάσκο των εκατομμυρίων στα ΜΜΕ, έως τα βρούτσερ (χα,χα,χα), έως την περιφερόμενη βουλευτίνα του Σύριζα Πρωτοψάλτη…
Μοιάζει, αγαπητέ πρωθυπουργέ, η καλή σας τύχη να σας έχει εγκαταλείψει γι΄αυτό προσοχή μια και ένα λάθος μπορεί να σας κοστίσει πολύ ακριβά: Aντί να πάτε στις εκλογές για να συντρίψετε τον Σύριζα (κι αυτό πρέπει να συμβεί) να συρθείτε σε εκλογές μετά από μία η και απανωτές απώλειες ανθρωπίνων ζωών.
Αναγνωρίζουμε για μία ακόμη φορά ότι είστε ο πρωθυπουργός της ιστορικής νίκης μας στον Εβρο. Είστε εσείς ο πρωθυπουργός που σώσατε τα ελληνόπουλα κλείνοντας τα σχολεία και τους Έλληνας κλείνοντάς τους στα σπίτια τους. Μην πάτε με μια λάθος κίνηση να χύσετε τη καρδάρα με το γάλα-γιατί δεν πρόκειται για γάλα αλλά για ανθρώπινες απώλειες.
Τα παιδιά πρέπει να παραμείνουν σπίτια τους και όχι να επανέλθουν στα σχολεία ούτε να κυκλοφορούν όλη μέρα έξω με τα ποδήλατα σαν να μην τρέχει κάστανο. Αυτή η πρωτοφανής ανευθυνότητα των γονιών να τα αφήνουν να παίζουν αμέριμνα στις γειτονιές της Αθήνας είναι τρομακτική αλλά και αποκαλυπτική της ωριμότητας των Ελλήνων που ακούνε Ρέμο, παρακολουθούν Τατιάνα, Μπόμπα, Τανιμανίδα, κλπ και δηλώνουν ότι τους έλειψε το κομμωτήριο.
Αυτός ο οξυδερκής λαός είναι επίσης που δηλώνει σε ποσοστό 86% ότι τα πράγματα πάνε στη σωστή κατεύθυνση. Οπως παρατηρεί ο Κώστας Στούπας είναι ο ίδιος λαός που δήλωνε τον Φεβρουάριο του 2015 με κυβέρνηση Συριζανέλ ότι επίσης τα πράγματα πήγαιναν καλά…Αυτό είναι τρομακτικό μια και υπόσχεται μία τέλεια καταιγίδα η οποία βρίσκεται προ των πυλών.
Διαβάστε εδώ το γιατί….Το ένστικτο και η κρίση του ελληνικού λαού είναι μάλλον ένα σύντομο ανέκδοτο.
Πάμε τώρα για περισσότερο Τσιόδρα-μετά του εγωισμού του:
Ούτε συναγερμός έχει σημάνει ούτε μαζικό είναι το φαινόμενο της βαριάς νόσησης παιδιών και εφήβων στη Βρετανία, από ένα σύνδρομο, το οποίο συνδέεται και δεν συνδέεται, πάντως απαιτεί περαιτέρω διερεύνηση, με τον νέο κοροναϊό SARS – COV 2.
Ο Σωτήρης Τσιόδρας ήταν κατηγορηματικός σήμερα, απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου, κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης, ημερήσιας ενημέρωσης για την εξάπλωση της επιδημίας του SARS – COV 2 στη χώρα μας.
Οι γιατροί πάντως του Εθνικού Συστήματος Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου έχουν ειδοποιηθεί να βρίσκονται σε ετοιμότητα για μία σπάνια αλλά επικίνδυνη αντίδραση του οργανισμού στα παιδιά, η οποία ενδέχεται να συνδέεται με τον νέο κορωνοϊό.
Παιδιά στη Βρετανία αρρωσταίνουν από έναν νέο συνδυασμό συμπτωμάτων που φαίνεται να συνδέονται με τον Covid-19, την ασθένεια που προκαλεί ο νέος κορωνοϊός, προειδοποιεί το NHS.
Το Εθνικό Σύστημα Υγείας (NHS) έστειλε σχετική ενημέρωση στους γιατρούς στα νοσοκομεία της Βρετανίας, κάνοντας λόγο για αύξηση περιπτώσεων παιδιών που φαίνεται να έχουν πληγεί από κάποιας μορφή σύνδρομο τοξικού σοκ.
Κάποιες από τις περιπτώσεις χρειάστηκε να νοσηλευτούν σε μονάδα εντατικής θεραπείας. Τουλάχιστον ένα παιδί υποβλήθηκε σε οξυγόνωση με εξωσωματική μεμβράνη (ECMO), θεραπεία που χρησιμοποιείται όταν η ζωή κάποιου είναι σε κίνδυνο, καθώς δεν μπορεί πλέον να αναπνεύσει από μόνος του.
Δεν είναι γνωστό πόσες τέτοιες περιπτώσεις έχουν εμφανιστεί, αν και εκτιμάται πως πρόκειται για μικρο αριθμό, ούτε έχει γίνει γνωστό αν κάποιο παιδί έχασε τη ζωή του. Αλλά οι επικεφαλής του NHS ανησυχούν ιδιαίτερα με αποτέλεσμα να προειδοποιήσουν τους γιατρούς για την ύπαρξη του συνδρόμου, ενώ τους ζήτησαν να αναφέρουν επειγόντως κάθε τέτοια περίπτωση.
Η προειδοποίηση του NHS
«Έχει αναφερθεί ότι τις τελευταίες τρεις εβδομάδες έχει υπάρξει μια αύξηση του αριθμού παιδιών όλων των ηλικιών που εμφανίζουν πολυσυστηματική φλεγμονή η οποία απαιτεί εντατική θεραπεία, τόσο στο Λονδίνο όσο και σε άλλες περιοχές της Βρετανίας» αναφέρει επιστολή που εστάλη από το NHS σε γιατρούς στο βόρειο Λονδίνο.
«Οι περιπτώσεις έχουν κοινά αλληλεπικαλυπτόμενα χαρακτηριστικά του συνδρόμου τοξικού σοκ και της νόσου Καβασάκι με αιματολογικές παραμέτρους που συνάδουν με τις σοβαρές περιπτώσεις Covid-19 σε παιδιά» επισημαίνει η επιστολή. «Υπάρχει αυξανόμενη ανησυχία ότι ένα φλεγμονώδες σύνδρομο που συνδέεται με τον νέο κορωνοϊό εμφανίζεται σε παιδιά στη Βρετανία ή ότι μπορεί να υπάρχει άλλο παθογόνο που δεν έχει αναγνωριστεί ακόμη και συνδέεται με αυτές τις περιπτώσεις» συνεχίζει η επιστολή.
Ανάλογη προειδοποίηση έστειλε η Παιδιατρική Κοινότητα Εντατικής Θεραπείας σε όλους τους γιατρούς που εργάζονται σε ΜΕΘ για παιδιά στα βρετανικά νοσοκομεία.
«Πόνος στην κοιλιά και γαστρεντερικά συμπτώματα είναι κοινό χαρακτηριστικό, όπως και καρδιακή φλεγμονή. Αυτό έχει παρατηρηθεί τόσο σε παιδιά που είναι θετικά στον κορωνοϊό όσο και σε εκείνα που είναι αρνητικά. Ορολογικές αποδείξεις πιθανής προγενέστερης μόλυνσης από κορωνοϊό επίσης έχουν παρατηρηθεί» επισημαίνει η επιστολή του NHS.
kourdistoportocali.com