Κυριακή, Απριλίου 12

Ενόχληση Βαρουφάκη για την Αmazon: Πουλάει μπλουζάκι που τον δείχνει να λέει «Fuck you Germany»

Ενόχληση Βαρουφάκη για την Αmazon: Πουλάει μπλουζάκι που τον δείχνει να λέει «Fuck you Germany»

Ενόχληση προκάλεσε στον επικεφαλής του ΜέΡΑ25 Γιάνη Βαρουφάκη το γεγονός πως στο διαδίκτυο πωλείται μπλούζα με τον ίδιο και… υψωμένο το μεσαίο δάχτυλο που έχει στόχο τη Γερμανία. Μάλιστα στην μπλούζα υπάρχει και η λεζάντα «Fuck you Germany».

Να σημειωθεί ότι η εταιρεία που πουλάει το παραπάνω μπλουζάκι είναι η γνωστή και ιδιαίτερα δημοφιλής amazon, και αναφέρεται στην περίοδο όπου ο Γιάννης Βαρουφάκης ήταν υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25 με ανάρτησή του στο Twitter έκανε γνωστό πως ζήτησε από τη γνωστή εταιρεία να αποσυρθεί το εν λόγω t-shirt.
Μόλις είδα αυτή την προσβλητική διαφήμιση στο AMAZON-IT https://www.amazon.it/Varoufakis-indebitamento-prestiti-Scheuble-prendevo/dp/B00UTOZG2Y/ref=sr_1_4?__mk_it_IT=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&dchild=1&keywords=FUCK%2BTHE%2BEU&qid=1586368197&s=apparel&sr=1-4&th=1&psc=1  Το DiEM25 ήρθε αμέσως σε επαφή με την Amazon απαιτώντας την απόσυρσή του. Είμαστε ενιαίο πανευρωπαϊκό, διεθνιστικό κίνημα, άρα ΚΑΙ (περήφανα) Γερμανικό. Τέλος στην αλληλοδαιμονοποίηση των λαών!