Παρασκευή, Μαΐου 8

Ο Νίκος καταδικάστηκε σε 401 χρόνια στη φυλακή... ο Νίκος όμως ήξερε καθώς ήταν έξυπνος...

Αυτός είναι ο Νίκος. Ο Νίκος ήταν δάσκαλος, παιδαγωγός δηλαδή και του εμπιστευόμασταν τα παιδιά μας.
Ο Νίκος είχε επιθυμίες. Οι επιθυμίες του Νίκου ήταν τα μικρά αγόρια. Όσο πιο μικρά, τόσο πιο καλά.
Ο Νίκος όμως δεν έμεινε στην επιθυμία. Ο Νίκος αποφάσισε να κυνηγήσει τις επιθυμίες του και να τις κάνει πράξη. Ο Νίκος έκανε πράξη τις φαντασιώσεις του 36 φορές. Ο Νίκος ήταν έξυπνος και μόνο τόσες στοιχειοθετήθηκαν εις βάρος του γιατί μόνο ένας Θεός ξέρει πόσα παιδιά δεν μίλησαν από ντροπή.
Ο Νίκος αν ζούσαμε στη...
ζούγκλα θα έπρεπε να λογοδοτήσει στους πατεράδες αυτών παιδιών και επειδή ο Νίκος όπως είπαμε είναι έξυπνος, δε θα το τολμούσε ούτε κατα διάνοια να πλησιάσει http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2020/05/401.html#moreπαιδιά. Επειδή ομως ζούμε σε πολιτισμένο κράτος ο Νίκος δε φοβήθηκε παρά το ότι έχουμε νόμους και δεν αυτοδικούμε, αλλά αναλαμβάνει το ίδιο να τιμωρήσει για τα 36 ειδεχθή εγκλήματα που διέπραξε. Ο Νίκος λοιπόν καταδικάστηκε σε 401 χρόνια στη φυλακή. «Δεν θα ξαναδεί το φως της μέρας το σίχαμα» σκέφτηκε όποιος το ακουσε. 11 χρόνια περίπου για κάθε μια παιδική ψυχή που σακάτεψε. Ο Νίκος όμως ήξερε καθώς ήταν έξυπνος: το μέγιστο που μπορεί να εκτήσει είναι τα 25 χρόνια από τα 401. Δηλαδή το 6,25% της ποινης ή 0,7 χρόνια για κάθε παιδική ψυχή που κατέστρεψε. «Μα είναι δυνατόν;», σκέφτεσαι. Κάτσε, έχει κι άλλο. Ο Νίκος λοιπόν επειδή είναι πιο έξυπνος από σένα κι από μένα, έκανε το καλό παιδί στη στενή, δεν μάλωνε, ρουφιάνευε, κρατούσε και το κυλικείο. Ο Νίκος λοιπόν τον οποίο η πολιτισμένη κοινωνία μας τιμώρησε με 401 χρόνια φυλακής, που ήταν 25 στ’αλήθεια, τον επιβράβευσε εκτίωντας τελικά μόλις τα 8 χρόνια. Δηλαδή το 2% της ποινής του και άρα η τιμωρία του Νίκου ήταν για κάθε μία από τις 36 παιδικές ψυχές που κατέστρεψε ήταν 81 μέρες στη στενή.
81 μέρες στη φυλακή. Τόσο τιμωρεί (και κοστολογεί) η πολιτισμένη κοινωνίας μας οποιοδήποτε διανοηθει να σακατέψει την ψυχή των παιδιών μας.
Ο Νίκος ξέρει. Ξέρει ότι αν τον πιάνανε ποτε, ακόμα και επαυτοφόρο όπως στην περίπτωση του, είχε να τα βάλει με ένα αστειό σύστημα που μπορεί να εξαφανίσει ένα βαποράκι αλλά να δικαιολογήσει ένα παιδεραστή. Νίκο αυτό που δεν ξέρεις είναι πως για όλη την υπόλοιπη ζωή σου θα κοιτάς πίσω σου. Γιατί απο γονιό θα πάς που δεν είναι αστείος οπως το σύστημα απονομής δικαιοσύνης μας για να ξεχάσει τι ζημιά έκανες.
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2020/05/401.html#more