Παρασκευή, Μαΐου 1

Είτε ο νέος κορονοϊός , είτε κάποιοι τελικά , σε θέλουν μολυσμένο ή νεκρό. Τι θα κάνεις ;

Εάν τις επόμενες ημέρες εσείς που διαβάζεται τούτες εδώ τις γραμμές , μολυνθείτε από τον ιό , δε θα προλάβουν να σας χορηγήσουν το εμβόλιο , εφόσον και εάν βρεθεί .
Φοβάστε ; Αυτό θέλουν … για το καλό σας ! Για να πάρετε έτσι , μόνοι σας τα καλύτερα για τη ζωή σας και τη ζωή τω διπλανών σας μέτρα .
Είναι όμως αυτή , επαρκής στρατηγική ενός Κράτους ; Ειλικρινά , έχετε εμπιστοσύνη σε ένα σύστημα που σε φοβίζει και σε τρομοκρατεί , για να πει μετά μπράβο για την ¨ατομική σας ευθύνη ¨ και μπράβο μας και εμάς για τα μέτρα που πήραμε .
Ας το δούμε !
Οι εισηγήσεις των λοιμωξιολόγων καθορίζουν την εσωτερική πολιτική της χώρας η οποία με την σειρά της , μπορεί δικαιολογημένα πλέον και χωρίς δεύτερες σκέψεις , να παραβιάζει σύνταγμα και ατομικές ελευθερίες στο όνομα ενός ιού ( του νέου κορονοϊού ) που τον σκοτώνουμε εύκολα με τις απολυμάνσεις σε δρόμους και πεζοδρόμια , με αντισηπτικά των 2-3 ευρώ και άλλα , που δεν μπορεί όμως η παγκόσμια επιστημονική κοινότητα – με τα τόσα επιστημονικά και διαστημικά επιτεύγματα - να τον καταπολεμήσει.
Τι λέτε ,υπάρχει ιός ; Είναι τόσο τέρας ;
Αυτό που σίγουρα υπάρχει είναι πλέον η έκδηλη αδυναμία κάποιων να σας προφυλάξουν έως το τέλος  ή η πρόθεση κάποιων άλλων να σας σκοτώσουν χωρίς να πάνε κατηγορούμενοι .
Είτε έτσι , είτε αλλιώς , θα πρέπει να προφυλαχτούμε ή από την ασταμάτητη επίθεση ενός τέρατος που θέλει να μας σκοτώσει ή από την απληστία κάποιων που θέλουν – για να γίνουν πειστικοί και να πλασάρουν εμβόλια και πολίτικές – να σκοτώσουν απλά μερικές εκατοντάδες χιλιάδες .
Εάν πάλι θεωρήσουμε ότι ό,λο αυτό που ζούμε είναι ψεύτικο , είναι παμπόνηρα κατασκευασμένο , εάν  θεωρήσουμε ότι ζούμε σ ένα matrix , πάλι όμως θα πρέπει να προστατευτούμε αφού – εάν – αυτοί που το δημιούργησαν , ΕΣΕΝΑ θέλουν .
Σε 10 ημέρες από σήμερα , στις 11 Μαΐου 2020 , θα δώσουμε ( ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ) την απάντησή μας σ ό,λο αυτό το αόρατο με της πολλές μάσκες και ερμηνείες .
Χωρίς να προκαλέσουμε εκτροπή από αυτά που έχουν αποφασιστεί , θα σας δείξουμε πως , ΌΛΟ ΑΥΤΟ που ζούμε , θα έχει γίνει παρελθόν πολύ , πάρα πολύ σύντομα .
Όχι , δεν κατεβαίνουμε υποψήφιοι , δεν, δεν, δεν , δεν .’Αλώστε είμαστε και θα παραμείνουμε αόρατοι , όπως ο νέος κορονοϊός.
Θα σας παρουσιάσουμε αυτό που ήδη προαναγγείλαμε . Το σχέδιο «ΠΑΝΑΚΕΙΑ»
Υ.Γ Η Πανάκεια ήταν ανθρωπόμορφη θεότητα της ελληνικής μυθολογίας, συνυφασμένη με την έννοια της θεραπείας επί πάσας νόσου … και ¨ακακίας¨
Καλό Μήνα !
ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( Α΄ Υποδιοικητής )