Τα Νέα Ιμια στον Εβρο. Πίσω απο την προδοσία Μητσοτάκη το μεταναστευτικό.


ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΛΟΝΙ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΤΟΝ ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟ MHTΣΟΤΑΚΗ
  1. Η κατάληψη Ελληνικού εδάφους και η μη προάσπιση του, αποτελεί προδοσία ακόμη και για μια σπιθαμή! Συνεπώς ο Μητσοτάκης πήρε ένα ακόμη γαλόνι, πέραν αυτό του αφορισμένου. Πήρε το γαλόνι του προδότη.
  2. Αυτά τα Ιμια του Μητσοτάκη είναι πολύ μεγαλύτερα απο τα Ιμια του Σημίτη. 300 στρέμματα αυτά που δεν προάσπισε ο προδότης και 40 στρέμματα αυτά που δεν προάσπισε ο Σημίτης, που τα γκριζάρησε και μετά οι επόμενοι που είναι μια παρέα τα παρέδωσαν.
  3. Η Τουρκία έχει καταλάβει με στρατό κάπου 270-330 στρέμματα ή 27-34 εκτάρια Ελληνικού εδάφους (1 εκτάριο=10 στρέμματα). Αυτό γράφηκε σε πολλά μέσα ΜΜΕ του εξωτερικού π.χ. εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ. Τα υπόλοιπα είναι σαν τη Novartis, απο την οποία αγοράζει φάρμακα ακόμη η ΝΔ. Συγκάλυψη και λάσπη σε όποιον τη κατηγόρησε. Οι Βρεττανικές εφημερίδες έχουν κάνει λάθος τη τάξη μεγέθους της κατάληψης του εθνικού μας εδάφους. Δεν είναι 1,6 εκτάρια αλλά 16 τουλάχιστον, αυτό που θέλουν να πούν (υπάρχει ασυμφωνία χρωματισμού της κατειλημμένης επιφάνειας και του αριθμού που δίνεται). Μη περιμένετε απο τους δημοσιογράφους να μετράνε σωστά επιφάνειες όπως εγώ…
  4. Αν η κυβέρνηση του αφορισμένου αισθάνεται “αδικημένη” απο όσα λένε τα διεθνή ΜΜΕ ας τους κάνει μήνυση.
  5. Η δημιουργία Τουρκικού θύλακος μέσα σε Ελληνικό έδαφος δημιουργεί πύλη εισόδου χωρίς έλεγχο στους λαθροεισβολείς. Η Ελλάδα δεν θα ελέγχει ποιός μπαίνει στο κατηλειμμένο Ελληνικό έδαφος και απο τη στιγμή που ένας εισβολέας θα μπαίνει, στο κομμάτι του Ελληνικού εδάφους που ελέγχει η Τουρκία, η χώρα μας θα τον αποδέχεται και θα τον πηγαίνει για αναγνώριση στοιχείων.
  6. Ο Εβρος δεν φυλάσσεται. Αυτό αποδείχτηκε. Αυτό λέω καθημερινά επι μήνες και αποδείχτηκε πως είχα δίκιο. Ο Στεφανής κορόιδεψε τον Ελληνικό λαό όταν έλεγε στα ΜΜΕ των τριών εφοπλιστών που ελέγχουν την ενημέρωση, πως φυλάσσεται ο Εβρος. Να ποιοί είναι οι πραγματικοί απατεώνες.
Δεν στηρίζω κανένα κόμμα εντός ή εκτός βουλής. Δεν με ενοχλεί ένας προδότης να με αποκαλεί όπως θέλει. Με ενδιαφέρει να είμαι απο τη σωστή πλευρά και πάντα είμαι.
Ο ΦΑΚΕΛΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ
Ο Σμαραγδής να τραβήξει και τον Δημητριάδη ταινία…

Περισσότερα εδώ.
ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΔΕΝΔΙΑ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΠΙΠΕΔΟ!!!
Στην Ελλάδα άλλος είναι ανίκανος, άχρηστος, πιασμένος απατεώνας και προδότης ΚΑΙ άλλος φταίει! ΠΡΟΣΟΧΗ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΘΥΜΑΤΑ.
Κινούμενη άμμος ο Δένδιας. Σκέτη λάσπη. Τα ΜΜΕ να πάνε στον Εβρο. Γιατί δεν έχουν πάει στα ΝΕΑ ΙΜΙΑ; Οι 3 εφοπλιστές τους το απαγορεύουν;
ΠΟΙΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟ ΥΠ. ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΕΛΙΚΑ;
Είναι ενδοτικοί, άσχετοι και επικίνδυνοι. Και αυτό έχει μεγάλο κόστος για τη Χώρα, την εθνική κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητά της. Το παραπάνω διάγραμμα με λόγια είναι περίπου ως εξής:
  • Μπήκαν οι Τούρκοι στην ΑΟΖ και την Αιγιαλίτιδα ζώνη της Κυπριακής Δημοκρατίας και η κυβέρνηση της ΝΔ, δια των Υπουργών των Εξωτερικών και της Άμυνας, χασκογελούσε λέγοντας ότι οι Τούρκοι πήγαν σε περιοχές που «έχει λάσπη» και όχι αέριο.
  • Κάναν τα τουρκικά αεροπλάνα μετά από δεκαετίες υπερπτήσεις πάνω από την ηπειρωτική Ελλάδα, ιδιαίτερα στον Έβρο, και σε μεγάλα ελληνικά νησιά, η Κυβέρνηση και πάλι χασκογελούσε. Ο Υπουργός Άμυνας δήλωνε ότι αυτό συνέβη «οριακά».
  • Έφτιαξε η Τουρκία παράνομη ΑΟΖ με τη Λιβύη και η Ελληνική πλευρά απάντησε με την μη άσκηση των δικαιωμάτων που της διασφαλίζει το Δίκαιο των Θαλασσών.
  • Κατέλαβαν οι Τούρκοι 300 στρέμματα ελληνικού εδάφους στον Έβρο, τοποθέτησαν πάνω του Τουρκική Σημαία και 36 στρατιωτικούς, έφτιαξαν σκηνές για εγκατάσταση και πάλι ο Υπουργός Εξωτερικών δήλωσε ότι πρόκειται για λίγα μέτρα λάσπης που δεν αξίζουν τον κόπο για να διακινδυνεύσει επεισόδιο.
Η κυβέρνηση της ΝΔ προωθεί τη θεωρία της «ολίγον εγκύου» σε θέματα κυριαρχίας και εδαφικής ακεραιότητας της Πατρίδας μας, γεγονός που την καθιστά πολύ επικίνδυνη. Χρειάζεται πανστρατιά της χώρας, του λαού και των πολιτικών της υπο έναν νέο ηγέτη, για να σταματήσει ο κατήφορος. Όλοι οφείλουμε να υπερασπιστούμε κάθε σπιθαμή ελληνικής γης και θάλασσας.
Παραμένει πρόβλημα η Συμφωνία των Πρεσπών που έκανε ο Κοτζιάς και που δεν ακύρωσε ο Μητσοτάκης, καθότι φέρνει τη FYROM στο Αιγαίο με τη διάνοιξη του Αξιού και με δεδομένο πως είναι περίκλειστο κράτος ενώ της δίνει δικαιώματα απόκτησης μέρους της Ελληνικής ΑΟΖ (είναι γραμμένο και αναγνωρισμένο απο Ελληνικής πλευράς στη συμφωνία Τσίπρα).
Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ  ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΠΟΤΕ

Στην Ελλάδα η προδοσία μόνο αλλαγή σειράς στους στόχους και ημερομηνία αλλάζει. Πάντα στηνόταν και προχώραγε μαζί με τον αυτοεξευτελισμό, καθώς ο προηγούμενος υπ. Εξωτερικών πάντα κατηγορούσε τον επόμενο και ο επόμενος  πάντα τον προηγούμενο. Μιά παρέα είναι όλοι.
Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΒΑΖΕΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ
Το γκρίζο εφεξής θα γίνει της μόδας. H πορεία προς τη Χάγη έχει ξεκινήσει με θέμα ΑΟΖ και Λωζάννη. Ο Μητσοτάκης παραμένει υπόδουλος χειροκροτητής της πολιτικής του Ερντογάν και των συμμάχων του.

UPDATE 24 Mαϊου 2020
Η επιβεβαίωση της προδοσίας Δένδια ήλθε με απόλυτο τρόπο.
(Ακόμη δεν παραιτήθηκε ο Δένδιας;)
Παρατηρείστε τη θέση του δρόμου στην πάνω φωτογραφία. Λέει πολλά.

Ακολουθεί η φωτογραφία που ταυτοποιεί τη θέση που δίνει η SUN με τη περιοχή που φαίνονται να έχουν στρατοπεδεύσει οι Τούρκοι. Εληξε αυτό.

Και άλλη φωτογραφία απο πιό ψηλά.
Περισσότερα εδώ.

UPDATE 25 Mαϊου 2020
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ 25.5.2020.

«Νομίζω ότι υπάρχει μια νευρικότητα από πλευράς  Τουρκίας σχετικά με την πρόθεση της Ελλάδας να ενισχύσει τον φράχτη στις Καστανιές και να χτίσει και ένα νέο φράχτη στο τμήμα των Φερών εκεί δηλαδή που δεν είναι το όριο με την Τουρκία ο ίδιος ο ποταμός.
Είναι αναφαίρετο δικαίωμά μας να το κάνουμε, θα το κάνομε, όπως το κάναμε ήδη στο βόρειο τμήμα.
Έχουμε ενημερώσει την Τουρκία με ρηματική διακοίνωση ότι θα το κάνουμε και το κάνουμε για να σας το εξηγήσω και λίγο τεχνικά θα τον κατασκευάσουμε ΛΙΓΟ εντός του ελληνικού εδάφους, όπως έγινε ακριβώς και με το φράχτη στις Καστανιές.
Για να μην υπάρχει καμία απολύτως αμφιβολία για το που μπαίνει ο φράχτης χωρίς να σημαίνει ότι απεμπολούμε, προσοχή, το έδαφος που μεσολαβεί μεταξύ του φράχτη και της συνοριακής γραμμής, για να μπορούμε να κινηθούμε πολύ πιο γρήγορα»
Παράλληλα ο πρωθυπουργός «σφύριξε αδιάφορα» για την κατάληψη του ελληνικού εδάφους, υποστηρίζοντας ότι «δεν έγινε τίποτα στον Έβρο», για να παραδεχθεί όμως στη συνέχεια ότι υπήρξε συγκέντρωση τουρκικών στρατευμάτων και για αυτό το λόγο έγινε διάβημα στην Τουρκία!
Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε...
Σήμα του Μητσοτάκη είναι η ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΔΑΡΟΥΣΑ…
ΤΟ ΛΙΓΟ είναι 900 μέτρα;
Σε ποιο κράτος του κόσμου μετακινούν τα σύνορα προς τα μέσα για να κάνουν τοίχο πιο γρήγορα; Oύτε ο Τσίπρας που είναι συμπολίτευση δεν το άντεξε.
ΤΟ ΚΟΤΟΣΥΡΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΡΑΧΤΗΣ
Με το ένα χέρι το σηκώνεις και με το άλλο περνάς απο κάτω.

Σχόλια

Αυτά που ζούμε ούτε σε ταινία θρίλερ δε τα βλέπεις. Για να διώξουμε τον ανεκδιήγητο Τσίπρα φέραμε αυτοδύναμη τη πιο προδοτική οικογένεια της χώρας. Και οκ, για τα Ίμια υπήρχε μια δικαιολογία ό,τι ήταν μια βραχονησίδα στη μέση του πουθενά και ποιός νοιάζεται τώρα να πάει για πόλεμο για ένα βράχο; Άντε να το καταπιούμε.... Αλλά εδώ πέρα παραχωρήσανε τεράστια έκταση εδάφους στον Έβρο.... Και αντί να πουν στους Τούρκους πως είτε φεύγουν με ελαφρά πηδηματάκια είτε το πυροβολικό πολτοποιεί την έκταση, κάθονται και κάνουν διαβήματα και προσπαθούν να θάψουν τη προδοσία κάτω από το χαλί.

Ή ακόμα χειρότερα, βάζουν τους λαγούς τους να μας κλείνουν το μάτι όπως ο ανεκδιήγητος Κοτζιάς και να μας παριστάνουν και καλά πως "έχουν γνώση αυτοί και ξέρουν τι κάνουν", την ώρα που στήνουν κώλο στον Τούρκο.

Από την άλλη μεριά τους καταλαβαίνω, έχουν τόσες δουλείτσες να ρυθμίσουν, τόσα πακέτα να φάνε, τόσα δις να χρεώσουν επιπλέον το Δημόσιο, δεν θα επιτρέψουν μερικά παλιοστρέμματα να τους χαλάσουν τη δουλειά.

 https://zcode-gr.blogspot.com/2020/05/n.html