Σάββατο, Μαΐου 2

Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων του Κωνσταντίνου
Οι προφητείες των Αγίων Γερόντων και οι πολιτικές μεθοδεύσεις των σατανάδων τής παγκοσμιοποίησης συναντούνται στο πεδίο τής ζωής μας. Οι εχθροί Θεού και Ανθρώπου θέλουν να βγάλουν από την μέση την Ελλάδα διότι είναι το ανάχωμα στα σχέδια των νεοταξιτών, σαν βγουν μπροστά οι αληθινοί Έλληνες και Αγωνιστές τής λευτεριάς. Άλλα θέλουν οι άτιμοι, άλλες όμως είναι οι βουλές τού Δίκαιου Θεού. Όμως η Ελλάς καθυστερεί και θέτει την ζωή της
σε άμεσο κίνδυνο. Γρηγορείτε Έλληνες.
Ελλάς φυσικά δεν είναι οι πολιτικοί της. Αυτοί πέραν από την καταχρηστική ελληνόφωνη λαλιά, ουδεμία σχέση έχουν με το Έθνος μας. Όμως εδώ στην Γη Μαρτύρων και Ηρώων ξεφυτρώνουν πολλάκις προδότες και έχουν εισχωρήσει ξένοι που βαστούν την εξουσία τής Πατρίδος μας. Είναι αυτοί που σταυρώσανε το Χριστό και θέλουν να σταυρώσουν τώρα και την Ελλάδα. Το δε σχέδιο που έχουν καταστρώσει μάς το έχει πληροφορήσει ο Θεός, ζητώντας μας κατ’ αυτόν τον τρόπο την επάνοδο τής Πατρίδος μας στην ορθή οδό.
Το πρώτο βήμα που βάλανε οι αντίχριστοι μισέλληνες σε εφαρμογή είναι το οικονομικό χάος. Η φτωχοποίηση των Ελλήνων και το ξεπούλημα τής Ελλάδος. Η εκχώρηση τής εθνικής μας κυριαρχίας σε βαθμό που καμία απόφαση να μην λαμβάνεται από το ελληνικό κράτος. Εν συνέχεια μάς φέρανε την πρόσδεση τής Πατρίδος σε μια συμφωνία οικονομικής κηδεμονίας μακραίωνη, σε βαθμό που να μην ανήκει ούτε πέτρα στον ελληνικό λαό. Και στη συνέχεια μάς κλείσανε την θρησκευτική και την οικονομική ζωή με πρόσχημα τον κορονοϊό. Ήδη τα χρηματικά διαθέσιμα τού ελληνικού δημοσίου τελειώνουν μέχρι τον Ιούνιο. Μετά ακολουθεί οικονομική πτώση. Που σημαίνει είτε νέο μνημόνιο είτε όπως θέλει ο νεοταξισμός χρεοκοπία. Το δε σχέδιο των ανθελλήνων συνεχίζεται ακόμη και κατά την υποτιθέμενη επαναφορά τής Πατρίδος μας στην κανονικότητα.
Το παράλληλο σχέδιο των ανθελλήνων είναι η αποκοπή τού Ελληνισμού από τις ορθόδοξες χριστιανικές ρίζες του. Και πάλι με πρόσχημα τον σκοπίμως ασύδοτο των νεοταξικών εργαστηρίων κορονοϊό, οι αντίχριστοι ψευτορωμιοί κλείσανε τις εκκλησιές και νεκρώσανε τα μεγάφωνα και τις καμπάνες. Οι διώξεις όμως σε βάρος των σθεναρών ιερέων μας παρά την οπισθοχώρηση τής Ιεραρχίας τής Εκκλησίας και η επιμονή των Ελλήνων να λατρεύουμε τον Πατέρα μας Θεό, δεικνύουν πέραν πάσης αμφιβολίας ότι η Πίστη δεν υποχωρεί. Πρέπει όμως αυτή η Πίστη να διώξει από τα άγια χώματά μας τούς βέβηλους, παύοντας επιτέλους την ανοχή των Ελλήνων στο πρόσωπο αυτών που μάς οδηγούν στο χείλος τής αβύσσου.
Από εκεί και ύστερα, τα υπόλοιπα βήματα για τα οποία επίσης μάς προειδοποίησε ο Θεός με τα σημεία που μάς εμφανίζει και τις προρρήσεις των Αγίων Γερόντων, έχουν κινήσει και έρχονται. Επειδή το οικονομικό χάος που θα προκύψει είναι μέγα και σκοπίμως τάχα δισεπίλυτο, τα κόμματα τής αστικής δημοκρατίας ετοιμάζουν την μεγάλη οικουμενική κυβέρνηση με την καθολική συμμετοχή τους. Τα χρέη θα καλύψουν όλα τα ταμειακά διαθέσιμα και το ακαθάριστο εγχώριο προϊόν που ήδη έχει βυθιστεί στο μηδέν. Οι απαιτήσεις έναντι τού λαού θα εγείρουν την εξέγερσή του, καθώς η φτώχεια θα καλύψει την ελληνική κοινωνία. Ως εκ τούτου, θα προκύψει πολιτειακή ανωμαλία.
Επενδύσεις ξένου κεφαλαίου δεν προβλέπονται, καθώς τα μέτρα κατά τής σκόπιμης πανδημίας έχουν εφαρμοστεί σε όλα τα δήθεν ελεύθερα έθνη, με πρώτο και μέγιστο στόχο των σατανάδων τής παγκοσμιοποίησης διόλου τυχαία τα χριστιανικά έθνη. Οι δε διεθνείς φορείς τού τοκογλυφικού όσο και εικονικού χρήματος θα αποσύρουν τα κεφάλαιά τους από την Πατρίδα μας και θα φύγουν. Ο λόγος είναι αυτός που μάς είχε πει ο Άγιος Γέροντας Ιωσήφ ο Βατοπεδινός. Επειδή είναι εβραίοι σιωνιστές.
Στόχος τελικός των σιωνιστών νεοταξιτών είναι η στάση πληρωμών τού ελληνικού κράτους προς τούς πολίτες του και όχι η στάση πληρωμών ενός εθνικού κράτους προς τούς τοκογλύφους και υπέρ τού λαού, όπως θα έπρεπε να συμβεί. Στην περίπτωση αυτή όμως το ελληνικό δημόσιο δεν θα μπορεί να καλύψει το κόστος τής εγχώριας εργασίας και οι Έλληνες εργαζόμενοι θα βρεθούν χωρίς εργασία. Ξωπίσω έρχεται και το ζήτημα των λαθρομεταναστών τζιχαντιστών, των ενόπλων μισθοφόρων τού σιωνιστικού νεοταξισμού. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση τού λαθρομετανάστη στην Λέσβο που επιχείρησε να κλέψει Έλληνα κτηνοτρόφο, ο οποίος αμυνόμενος πυροβόλησε τον εισβολέα. Ο εν λόγω εισβολέας είχε στην πλάτη του τατουάζ τον αρχηγό τού τρομοκρατικού ISIS που νίκησε στη Συρία ο Άσαντ.
Η φτώχεια θα δημιουργήσει θλίψη στον ελληνικό λαό. Η Τουρκία ωστόσο που αποτελεί το αναλώσιμο εργαλείο τού νεοταξισμού και ταυτόχρονα τον κομιστή των λαθρομεταναστών, θα δώσει γραμμή στους λαθροεισβολείς να εγερθούν κατά των Ελλήνων με πρόσχημα περισσότερα δικαιώματα και τροφές. Σκοπός τής Τουρκίας είναι να παίξει το ρόλο τού προστάτη και εγγυητή των ισλαμιστών λαθροεισβολέων, προκειμένου να εισβάλλει σε κάποιο νησί μας και να πιέσει τούς ψευτορωμιούς για παραχώρηση εδάφους και θαλάσσης.
Τότε ο Ένδοξος Ελληνικός Στρατός πρέπει να απαλλαγεί από τα δεσμά τής άκαπνης και ειρηνικής δουλείας, ώστε να αποτρέψει τον διπλό κίνδυνο. Όσοι νομίζουν ότι πρόκειται για σενάριο συνομωσιολογίας, να τούς θυμίσω ότι οι Τούρκοι έχουν πολλάκις αναφερθεί στην υποτιθέμενη παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των λαθρομεταναστών από την Πατρίδα μας. Έχουν μιλήσει ακόμη και για δήθεν θύματα κατά την διάρκεια των γνωστών όσο και κατευθυνόμενων επεισοδίων στον Έβρο, ψέμα που είχαν υποστηρίξει και κάποιοι ελληνόφωνοι. Και φυσικά οι Τούρκοι ήδη χαράζουν με παράνομες διαδικασίες ζώνες θαλάσσιας κυριαρχίας, όπως στην περίπτωση τής Λιβύης, ενώ ζητούν εδάφη και δικαιώματα από τη Θράκη έως τα νησιά τού Ανατολικού Αιγαίου.
Η μεγάλη σύγκρουση είναι εδώ. Οι παγκοσμιοποιητές θέλουν να βάλουν πόδι στα Θερμά Νερά μας, αφού πρώτα μάς βρουν απροετοίμαστους. Αλλά αυτό δεν θα συμβεί ποτέ. Οι δήθεν μεγάλες δυνάμεις θα συγκρουστούν και θα βυθιστούν στην παγκόσμια πολεμική θύελλα που φέρνουν. Ούτε η Πίστη στο Θεό πίπτει ούτε τα εδάφη μας εκχωρούνται ούτε ο ξένος παράγοντας κάνει κουμάντο. Η Ελλάς είναι Οχυρό και οι Έλληνες Στρατιώτες Πίστης και Πατρίδος. Ο μέγιστος εχθρός είναι εντός των συνόρων και θα βρεθεί συντόμως εκτός συνόρων και τειχών. Οι Πιστοί, οι Πατριώτες και οι Εθνικιστές μαζί με τον ανίκητο Ελληνικό Στρατό σχηματίζουμε το ατσάλι που πρέπει να ενεργοποιηθεί και θα ενεργοποιηθεί στο σωστό χρονικό σημείο. Ο Θεός ευλόγησε ημάς. Ελληνικέ λαέ, η ευθύνη είναι στο χέρι σου και στο χέρι μας. Φωνή λαού, οργή Θεού./ethnikismos.net