Τρίτη, Μαΐου 12

ΜΑΘΕΤΕ ΟΤΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΜΟΝΟ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΕΞ ΑΙΜΑΤΟΣ ΥΠΟΥΡΓΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΕ

Με ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 07.05.2020 ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος παραλαμβάνοντας την έκθεση της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας (ΕΑΔ) από τον Διοικητή της Άγγελο Μπίνη, ανακοίνωσε πόσο χαρούμενος είναι που ο δημόσιος τομέας θα οργανωθεί ώστε να δίνει ελληνική
ιθαγένεια εύκολα και γρήγορα σε όποιον την ζητήσει!
Ο δε Aθανάσιος Μπαλέρμπας (Γενικός Γραμματέας Ιθαγένειας) στην τελετή παράδοσης της έκθεσης δηλώνει το ανεκδιήγητο: "Αυτό ανοίγει νέους δρόμους για το ελληνικό δημόσιο και προσωπικά θεωρώ ότι κάπως έτσι δικαιώνουμε κι αυτούς που έφτιαξαν αυτήν εδώ τη χώρα πριν 200 χρόνια, όταν ήθελαν ένα κράτος σύγχρονο, ευρωπαϊκό, αντάξιο των παραδόσεων και της ιστορίας μας.

ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ Aθανάσιε Μπαλέρμπα ΠΟΙΟΙ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΑΥΤΗΝ ΕΔΩ ΤΗΝ ΧΩΡΑ πριν 200 χρόνια ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟΓΕΝΗ ΠΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΛΑΘΡΑΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ?
ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΟΥΣ ΒΑΒΑΡΟΥΣ ΤΟΥ ΟΘΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ- ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΠΗΛΕΥΤΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Ε?

ΜΑΘΕΤΕ ΟΤΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΜΟΝΟ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΕΞ ΑΙΜΑΤΟΣ ΥΠΟΥΡΓΕ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΕ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΥΡΦΕΤΟ ΤΟΥ ΚΙΣ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ ΕΛΛΑΣ!🇬🇷