Τετάρτη, Μαΐου 13

Μεταναστευτική Πολιτική: Άλλαξε Ο Μανωλιός Και Έβαλε Τα Ρούχα Του Αλλιώς.

10 μήνες έχουν σχεδόν περάσει από τις τελευταίες εκλογές.
Ένα χρονικό διάστημα απολύτως επαρκές, για να κρίνεις, αν όχι το έργο μιας Κυβέρνησης, τουλάχιστον τις προθέσεις και την αποφασιστικότητά της ως προς τα μείζονα εθνικά προβλήματα και ειδικά τη Λαθρομετανάστευση, που τείνει να πνίξει τη χώρα και να την αλλοιώσει οριστικά εθνολογικά και πολιτισμικά.


Ποιες είναι λοιπόν οι ουσιώδεις διαφορές μεταξύ Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ, ως προς την αντιμετώπιση του φαινομένου;

Ποιες ακριβώς βελτιωτικές δράσεις πέτυχε ο ελληνικός λαός με την ψήφο του;

Ο ελληνικός λαός λοιπόν, εξέλεξε μία Κυβέρνηση, που αποκαλεί τους Λαθρομετανάστες, Μετανάστες και Πρόσφυγες, στη θέση μιας Κυβέρνησης, που τους αποκαλούσε Πρόσφυγες και Μετανάστες.

Μία Κυβέρνηση που καταδικάζει τη ξενοφοβία, στη θέση μιας Κυβέρνησης, που αποκήρυσσε τα σύνορα.

Μία Κυβέρνηση που χαίρεται πως η Ελλάδα γίνεται πολυπολιτισμική,σ τη θέση μιας Κυβέρνησης, που στενοχωριόταν που η Ελλάδα είναι ελληνική.

Μία Κυβέρνηση που επιζητεί το χειροκρότημα των Ευρωπαίων εταίρων μας, για την προσφυγολατρεία της, στη θέση μιας Κυβέρνησης, που κατηγορούσε τους Ευρωπαίους εταίρους, για το ότι δεν επιδείκνυαν την ίδια προσφυγολατρεία με εκείνη.

Μία Κυβέρνηση που ανάγει την απραξία της στις ευρωπαϊκές αποφάσεις, στη θέση μιας Κυβέρνησης, που ανήγαγε την εγκληματική της ανευθυνότητα, στο επίπεδο του Ανθρωπισμού.

Μία Κυβέρνηση που καλεί την Τουρκία να σεβαστεί το Διεθνές Δίκαιο, στη θέση μιας Κυβέρνησης, που καλούσε τη Διεθνή Κοινότητα να εγκαλέσει την Τουρκία.

Μία Κυβέρνηση που διασπείρει Λαθρομετανάστες στη χώρα, φοβούμενη ταραχές στη Μόρια, στη θέση μιας Κυβέρνησης, που παρακαλούσε για ταραχές στη Μόρια, προκειμένου να μπορεί να διασπείρει Λαθρομετανάστες στη χώρα.

Μία Κυβέρνηση της οποίας τα στελέχη τίθενται σε καραντίνα, όταν λέγουν κάτι λογικό, στη θέση μιας Κυβέρνησης, της οποίας τα στελέχη διπλασίαζαν τον τόνο και την προκλητικότητά τους, όταν εγκαλούνταν για κάτι παράλογο.

Ο ελληνικός λαός εν τέλει, εξέλεξε μία Κυβέρνηση που φοβάται να αντιμετωπίσει τη Λαθρομετανάστευση, μην τυχόν και χαρακτηριστεί αντιδραστική και παρεκκλίνουσα ως προς την Πολιτική Ορθότητα και το Διεθνές Δίκαιο, στη θέση μιας Κυβέρνησης, που πίστεψε ειλικρινά στη Λαθρομετανάστευση, ως εργαλείο εκπλήρωσης του διεθνιστικού της οράματος για την Ελλάδα.

Καιρός είναι λοιπόν, ο ελληνικός λαός να εκλέξει επόμενα μία Κυβέρνηση με εθνικό όραμα και με το απαιτούμενο θάρρος να αντιμετωπίσει τελειωτικά τη Λαθρομετανάστευση!

Η λύση υπάρχει και είναι μία!

Να κλείσουν τα σύνορα και να απελαθούν όσοι έχουν έρθει παράνομα στη χώρα!

Η Συμφωνία των Πρεσπών πρέπει να ακυρωθεί.