Δευτέρα, Μαΐου 18

Ακίνητα σε ΛΑΘΡΟμετανάστες μέσω ΜΚΟ νοικιάζει ο Παπαδημούλης

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΣΕ ΞΕΝΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΛΕΤΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΗΡΘΑΝ ΜΕ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ;;
Στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη στράφηκαν τα βλέμματα τις προηγούμενες ημέρες, με αφορμή το «φορτωμένο» πόθεν έσχες του για το 2019.
Αυτό μάλιστα που προκάλεσε ποίκιλα σχόλια είναι το γεγονός ότι ο ευρωβουλευτής μέσα στο 2018 προέβη σε σαφάρι ακινήτων, αγοράζοντας οκτώ διαμερίσματα στην Αθήνα, με τον ίδιο να κάνει λόγο για κυνικό σχέδιο της ΝΔ με στόχο την ηθική και πολιτική του εξόντωση.

Για το ζήτημα αυτό τοποθετήθηκε ο κ. Παπαδημούλης μιιλώντας Στο Κόκκινο, και αποκάλυψε ότι τρία από τα εν λόγω διαμερίσματα μίσθωσε σε ΜΚΟ για την φιλοξενία προσφύγων και μεταναστών, στο πλαίσιο του προγράμματος «ΕΣΤΙΑ».
Συγκεκριμένα, ο αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, όπως δήλωσε ο ίδιος, ενοικιάζει τα ακίνητά του έναντι 5,5 ευρώ το τετραγωνικό για την στέγαση μετανασταστών. Επιπλέον το αντίτιμο της μίσθωσης των ακινήτων εισπράτει ο κ. Παπαδημούλης από τα κονδύλια για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού, επιτυγχάνοντας έτσι με ένα σμπάρο δυο τριγόνια, δηλαδή και την αλληλεγγύη του στο προσφυγικό δράμα, αλλά και την ενίσχυση των οικονομικών του απολαβών.