Πέμπτη, Μαΐου 7

Στην αναμπουμπούλα χαίρεται ο λύκος....

Ας είναι καλά η συντεταγμένη παρέλαση του ΠΑΜΕ με το λανσάρισμα επίδειξης της νέας μόδας περιβολής της μάσκας 

Γράφει ο Νίκος Πρασσάς - Συγγραφέας
Έληξαν τα μέτρα του κοροδοϊού λόγω έλευσης του καλοκαιριού.
Αλλά το σπουδαιότερο το ταμείον είναι μείον και τ' αφεντικά μας κάτι πρέπει να ανακαλύψουν για να χαρτζηλικωθούν.
Στην αναμπουμπούλα χαίρεται ο λύκος, γι' αυτό περνάν νόμους αύξησης μισθών στα golden boys, και στο πόπολο μισθούς μείον 50%.
Ας είναι καλά η συντεταγμένη παρέλαση του ΠΑΜΕ με το λανσάρισμα επίδειξης της νέας μόδας περιβολής της μάσκας και το όριο απόστασης των δύο μέτρων στην ανάπτυξη της άσκησης των γυμναστικών επιδείξεων πρώην Χούντας και Σοβιετίας, για την «Πρωτομαγιά» που καθιέρωσε ο Ιω. Μεταξάς.
Αν και για όσους δεν γνωρίζουν η 1η Μάη είναι η επέτειος ίδρυσης της εγκληματικής οργάνωσης της Νέας Τάξης (ή στοίχισης) Πραγμάτων (προβάτων).
Το τραγούδι έλειπε όμως από την προχθεσινή εκδήλωση ως ο ύμνος της κοπαδοπροβατοποίησης, για να δέσει η όλη παράσταση των ρομπότ νέας πράσινης εναλλακτικής γενιάς αυτοφορτιζόμενης ηλεκτροκίνησης όπως στην μαθητική εκδρομή.
Να ψυχαγωγηθούμε και λιγάκι, γιατί οι νεκροθάφτες των δελτίων ειδήσεων των καναλιών της λήθης κάνουν τα πάντα μετά το χαρτζιλίκι που παρέλαβαν, να μας παραδώσουν στην κάψα του καλοκαιριού κλειδαμπαρωμένους.
Και με την μάσκα ασφυξίας πάντα απαραίτητη, ανασαίνοντας το διοξείδιο του άνθρακος που εκπνέουμε, αντί τον φρέσκο καθαρό αέρα, αφού σταμάτησαν το ψεκασμό των ουρανών.
Κούνια που μας κούναγε!
– Πρέπει να στείλουμε και στ' αφεντικά μας τον φόρο υποτελείας, γιατί νέα κυβέρνηση δεν έχει, θα την πάρει ο επόμενος εκτελεστής.
Εκτός αν θέλουμε να το παίξουμε στα κορόιδα που μας ψηφίζουν, ότι τ' αγαπάμε περισσότερο απ' το δικό μας τομάρι, αφού τα κλειδώσαμε στην στάνη κι ανοίξαμε καινούργιες να τα αντικαταστήσουμε με τους νέας κ(λ)οπής πολίτες που «ανθρωπιστικά» μας (ξε)φορτώνουν για φτηνά εργατικά χέρια, πολλή προσευχή και πολλά τέκνα για ανταλλακτικά.
Όχι σαν τα δικά μας αμνοερίφια που σκέπτονται ακόμη δίχως συντεταγμένη λογική.
Θέλουν πρόοδο αντί σκοταδισμό και τρόμο.
Ανάσταση αντί θάνατο και εξέλιξη αντί ανακύκλωση.
– Μη χολοσκάς μωρέ.
Δώσ' τους μια μάσκα την ημέρα που κάνει τον ιό πέρα, και μεις θα χαρτζιλικωθούμε από το νταβαντούρι να λαδώσει το εντεράκι μας, γιατί τέτοια ευκαιρία πού θα ξαναβρούμε.
Έχουμε και δυναστείες να αναθρέψουμε δίχως να εργαστούμε.
– Μπα, τ' αφεντικό μας κάτι θα σκαρφιστεί.
Δεν χάνει ποτέ, αφού μας δίνει τον ρόλο του ... Ζο(φε)ρό, να σώσουμε τη μάζα για δική του μάσα.
Από ιδεολογίες έχουμε ευτυχώς πολλές και από κορόιδα ακόμη περισσότερα, για να μην συνειδητοποιούν πώς στο τέλος ο παπατζής κερδίζει πάντα.
– Συμφωνώ, αφού την λύση την έχει πάντα στο ..τσεπάκι του.
Εμείς δεν ήμασταν κάποτε που μιλούσαμε για την μακροζωία των Ελλήνων;
Καιρός να την κουρέψουμε!