Παρασκευή, Μαΐου 1

Ν.Μαυραγάνης για εμβόλιο κορωνοϊού: Θα έχει βιοτσίπ ελέγχου

Ο Νίκος Μαυραγάνης, πρώην υφυπουργός στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αναρωτιέται για ποιον λόγο το εμβόλιο κορωνοϊού να έχει βιοτσίπ ελέγχου.
Την άποψη ότι το εμβόλιο κορωνοϊού θα έχει βιοτσίπ ελέγχου εξέφρασε ο Νίκος Μαυραγάνης.
Ο πρώην υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ Νίκος Μαυραγάνης σχολιάζει το πρόσφατο μακροσκελές κείμενο του Bill Gates αναφορικά με το πώς η Ανθρωπότητα θα βάλει τέλος στον κορωνοϊό.
Σε αυτό ο Bill Gates υποστηρίζει μεταξύ άλλων ότι εξαιρετικά σημαντικά βήματα για την καταπολέμηση της πανδημίας κορωνοϊού, θα αποτελέσουν οι νέες διαγνωστικές εξετάσεις, οι κλινικές δοκιμές, καθώς και τα ψηφιακά εργαλεία για την ιχνηλάτηση των κρουσμάτων και την εξάπλωση του Covid-19 σε εθνικό επίπεδο.
Ο πρώην υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, Νίκος Μαυραγάνης, με ανάρτησή του στο Facebook, αναφέρει πως «σύντομα όλοι μας θα πρέπει να διαλέξουμε τον δρόμο είτε της Ελευθερίας, είτε της Υποδούλωσης». Και εύχεται «καλό αγώνα».
Πρώτη Παγκόσμια Πανδημία: Το πολυσυζητημένο άρθρο του Μπιλ Γκέιτς
Πρώτη Παγκόσμια Πανδημία: Το πολυσυζητημένο άρθρο του Μπιλ Γκέιτς
Δείτε το μήνυμά του πρώην υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, με αφορμή το κείμενο του Bill Gates για την πανδημία κορωνοϊού.
«Γιατί άραγε η προστασία της ανθρώπινης υγείας με ένα αντίδοτο (εμβόλιο) να πρέπει “ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ” να περιέχει ΒΙΟΤΣΙΠ ελέγχου, στο οποίο αναφέρεται συνεχώς ο Bill Gates;;;;
Σύντομα όλοι μας θα πρέπει να διαλέξουμε το δρόμο είτε της Ελευθερίας, είτε της Υποδούλωσης… Εύχομαι να αποφευχθεί…..!!! Καλό Αγώνα φίλοι μου!».
Νωρίτερα, ο κ. Μαυραγάνης είχε αναρτήσει και ένα άλλο μήνυμα, με αφορμή το μακροσκελές κείμενο του Bill Gates.
Μπιλ Γκέιτς: Ο κορωνοϊός είναι ο «χειρότερος μου εφιάλτης»
Μπιλ Γκέιτς: Ο κορωνοϊός είναι ο «χειρότερος μου εφιάλτης»
«Για εκείνους που δεν έχουν ακόμη ενημερωθεί για τον τρόπο, που μπορεί να συνδυασθεί ένα ΕΜΒΟΛΙΟ με το ΒΙΟΤΣΙΠ, παραθέτω πιο κάτω την Επιστημονική Ανακοίνωση του Πανεπιστημίου MIT (Ιαν 2020). Το απλό εμβόλιο είναι αποδεκτό» έγραψε.
Και πρόσθεσε: «Το ΒΙΟΤΣΙΠ ΟΧΙ, διότι ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ κατάφορα την ατομική και συλλογική Ελευθερία, όπως και την ίδια τη Φύση. Αποθήκευση δεδομένων στο Ανθρώπινο Σώμα υπάρχει ΜΟΝΟ στον Κώδικα DNA!».