Πέμπτη, Μαΐου 21

Η απόλυτη χούντα - Κάλεσαν την Γεωργία Μπιτάκου στη ΓΑΔΑ για μήνυμα αποτροπής της ψήφισης της Συμφωνίας των Πρεσπών

Κλήση να προσέλθει στη ΓΑΔΑ και στο τμήμα Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος, δέχτηκε η Γεωργία Μπιτάκου, επικεφαλής του Κινήματος Διέξοδος Ελλάς, στα πλαίσια προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργείται μετά από παραγγελία της Εισαγγελίας Πρωτοδικών.
Η δικογραφία που έχει ανοίξει αφορά το γραπτό μήνυμα που είχε στείλει η κα. Μπιτάκου,
απόφοιτος Νομικής και ανεξάρτητη δημοσιογράφος, 12/1/2019, σε βουλευτές της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ (Ζουράρι, Μπόλαρη, Κόκκαλη), προκειμένου να τους αποτρέψει να ψηφίσουν την απορριπτέα από την πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού, Συμφωνία των Πρεσπών.

Στο συγκεκριμένο μήνυμα είχε απλά διατυπώσει πως εάν υπογράψουν, θα διαπράξουν σύμφωνα με το άρθρο 134 του Ποινικού Κώδικα, Εσχάτη Προδοσία.

Ενάμιση χρόνο μετά κατηγορείται για εγκλήματα κατά του ΠτΔ, Βουλής, Κυβέρνησης και Διέγερση σε διάπραξη εγκλημάτων.



Η ίδια, από την προσωπική της σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχολίασε ως εξής:

''Πατριωτες" της ΝΔ... συνεχίζετε και εσείς τις δικογραφίες που άνοιξαν οι Συριζαίοι και μας τρέχετε μέσα στον κορωνοιο σας, στην ΓΑΔΑ για... διέγερση σε διάπραξη εγκλημάτων και για εγκλήματα κατά του Πρόεδρου της Δημοκρατίας;

Ποιο είναι το έγκλημα μου ότι στο sms πριν ψηφίσετε το ξεπούλημα της Μακεδονίας στη Βουλή, έγραψα πως εάν υπογράψετε διαπράττεται εσχάτη προδοσία οπως προβλέπει ο Ποινικός Κώδικας και αντί να καλέσετε αυτούς που την διέπραξαν καλείτε εμένα που απλά το επισήμανα, ενάμιση χρόνο μετά ????
Γελάω ειλικρινά με το πόσο γελοίοι και δειλοί είσαστε, το ίδιο ακριβώς σύστημα απατεώνων!!!

Συγχαρητήρια και στον "αδέσμευτο" εισαγγελέα που προχώρησε τη δικογραφία αντί να την αρχειοθετήσει όπως τόσα άλλα αληθινά εγκλήματα της εκτελεστικής εξουσίας εις βάρος του Ελληνικού Λαού.

ΥΓ: Ζουράρι, Κόκκαλη, Μπολαρη τι ακριβώς θέλετε από μένα, χρήματα; Τόσα έχετε εισπράξει για να γραφτείτε στη μαύρη σελίδα των προδοτών δεν σας φτάνουν; "

 .ksipnistere.com